NBA Playoffs 2018.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs 2018.
Lance legenda 
- branimir85
- Kontakt:
kakav bog,živu mu je uze iz ruke i kao trofej je pokazujeOikamid je napisao/la:Lance![]()
![]()
![]()
![]()
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Izgubi ovo Oladipo levat, bez ikakvog razloga.
E moj Dipo, morao si rijesiti ovu...
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Primjeti se da je godinu dana gledao Westbrooka 
ser del barça es el millor que hi ha !
Pa ovaj Lance je prelud lik

- branimir85
- Kontakt:
suci mamu vam je.bem
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
E moje sudije
I kazu sto se pusta da kosarka odluci ishod, zato sto he 20 puta postenije i bolje nego kad zebre odlucuju
I kazu sto se pusta da kosarka odluci ishod, zato sto he 20 puta postenije i bolje nego kad zebre odlucuju
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 23 apr 2018, 05:18, ukupno mijenjano 1 put.
Ma ovo su nas komentatori izjebali, faul je ovo.
Jump ballOikamid je napisao/la:Ma ovo su nas komentatori izjebali, faul je ovo.
Nealemsa je napisao/la:Jump ballOikamid je napisao/la:Ma ovo su nas komentatori izjebali, faul je ovo.
Ako ne mozes pobjediti protivnika,pridruzi mu se - Kevin Durant -
Pa sudije su odmah dosudile faul, nikada nije bio jump ball prema njihovoj odluci. Chris Webber je idiot 
Covjek je umoran,u njegovim godinama u RSu igrati malte ne 40 minuta i vuci sve na svojim ledjima mora se odraziti u PO.Ma koliko izgledao kao nadcovjek jbga od te price nema nista.Scof1eld je napisao/la:Gotovi su, ovo neodmaranje Lebrona ce ih kostati. Sad osim sto u odbrani samo stoji, sad je i u napadu poceo. Ne sjecam se da sam ga gledao ovako neaktivnog neko poluvrijeme.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Sledecu ga pucajte over,sigurnije od izlaska sunca.L-Train je napisao/la:Covjek je umoran,u njegovim godinama u RSu igrati malte ne 40 minuta i vuci sve na svojim ledjima mora se odraziti u PO.Ma koliko izgledao kao nadcovjek jbga od te price nema nista.Scof1eld je napisao/la:Gotovi su, ovo neodmaranje Lebrona ce ih kostati. Sad osim sto u odbrani samo stoji, sad je i u napadu poceo. Ne sjecam se da sam ga gledao ovako neaktivnog neko poluvrijeme.
Ako ne mozes pobjediti protivnika,pridruzi mu se - Kevin Durant -
Evo replay, jedan sudija je zvao faul, drugi jump ball, fazon je sto faul over-rules jump ballOikamid je napisao/la:Pa sudije su odmah dosudile faul, nikada nije bio jump ball prema njihovoj odluci. Chris Webber je idiot
Onda je Indiana zakinuta, mada su ovamo prvo rekli jump ball, pa onda da su sudije odmah dosudile faul.
S tim da je ovo sve zajebao mrtvi Oladipo ionako.
S tim da je ovo sve zajebao mrtvi Oladipo ionako.
Zadnja izmjena: Oikamid, dana/u 23 apr 2018, 05:31, ukupno mijenjano 1 put.
I da jos jedna stvar Kevin fakin Love aka 2 igrac Cavsa je u PO utakmici uspio dati cak 5 poena 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Valjda se Love pojavi u game 5,uzasno igra ovu seriju, Korver strasan vcrs u 4 periodu, odmor do srijede taman da se i Hill oporavi.
Hajd ofanzivno smo navikli da nije konstantan u playoffu, ali ovaj level odbrane njegove gdje ga mali Sabonis, a da ne pricam Turner ubise nogamaL-Train je napisao/la:I da jos jedna stvar Kevin fakin Love aka 2 igrac Cavsa je u PO utakmici uspio dati cak 5 poena
alemsa je napisao/la:Evo replay, jedan sudija je zvao faul, drugi jump ball, fazon je sto faul over-rules jump ballOikamid je napisao/la:Pa sudije su odmah dosudile faul, nikada nije bio jump ball prema njihovoj odluci. Chris Webber je
Sve čisto ipak.Also - when one referee on the floor calls a foul and the other calls a jump ball (which is what happened here), Borgia says the NBA rulebook states the foul call takes precedence.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.