navij nam onu: gornju tuzlu opasala gujaANTIANTIFA je napisao/la:Lani sam ih molio ko Boga sad ih jašem ko zekana svoga
![]()
selam pekarima, kurvama, policajcima, taksistima i svim ostalim, posebno ameli i senadi sa kicelja, nema p*** do tuzlanske, poseban selam tokmacima tokačkim
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
a ona je kao muzicarkaMocMahale444 je napisao/la:Roksted smrkalo hamida, kaze nece niko da snima muziku svi bi p.i.c.kebihuzur je napisao/la:i nju je kita upropastila..vidi joj njuske, ko da je moje godiste![]()
eto bajagi ona neka treba zemberek te ****. uvalila sebi krastavac i dildo u usta ove male Kkuravicee joj se dive a srbi je reklamiraju.
Eno sad samo ekavicom prica. Nema veze sto tako prica ali joj slabo ide pa se zanese i onda ijekavicom zega u 16 dok ne skonta da se sjebala.
Gdje si nindjicu svako malo navrnes

- ANTIANTIFA
- Kontakt:
znas ono kad odes u manje mjesto, pa si novi baja, libo te racku ponasas se ko đon vejn, frajeri ti j** sve po spisku iza ledja jer ne znaju ko si, ne znaju tvoj kapacitet ko htjeli bi nesto ali nemaju jedno mudo,a trebe da ne spominjem, tako upoznah te dvije, jedna malo bolja verzija ove vaše sto drkate na nju svako vece a ova druga odron al dobra za filovati, tako na spomen tuzle odmah nekako sav se naložim, mekana tako fina, topla
a tokmaci tokmački je iz novog bošnjačkog rijecnika odmah pored onog đikani, oznacava osobe ili pripadnost porodici ciji clanovi glasaju za bivseg nam rejsa mustafu efendiju cerica

a tokmaci tokmački je iz novog bošnjačkog rijecnika odmah pored onog đikani, oznacava osobe ili pripadnost porodici ciji clanovi glasaju za bivseg nam rejsa mustafu efendiju cerica

cesto odem do šanka al linija je tanka izmedju jave i sna, vrha i dna
- MocMahale444
Ne znam vala kad se onako raspizdi i zacikeri onim glasom kao zaba kreketusa, sam sebi zviznem plesku nesto jacu.bihuzur je napisao/la:a ona je kao muzicarkaMocMahale444 je napisao/la:Roksted smrkalo hamida, kaze nece niko da snima muziku svi bi p.i.c.kebihuzur je napisao/la:i nju je kita upropastila..vidi joj njuske, ko da je moje godiste![]()
eto bajagi ona neka treba zemberek te ****. uvalila sebi krastavac i dildo u usta ove male Kkuravicee joj se dive a srbi je reklamiraju.
Eno sad samo ekavicom prica. Nema veze sto tako prica ali joj slabo ide pa se zanese i onda ijekavicom zega u 16 dok ne skonta da se sjebala.
Gdje si nindjicu svako malo navrnes![]()
nebi je ja yebo ni za brdo karamela
Zguzio bi ti nju u prdu da joj pizda place i da sve ponavlja 100 godina jedan milion.
btw Tockonja i tockonje.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- MocMahale444
Kakve su to bajke kristijana golubovica ziv ti meni bioANTIANTIFA je napisao/la:znas ono kad odes u manje mjesto, pa si novi baja, libo te racku ponasas se ko đon vejn, frajeri ti j** sve po spisku iza ledja jer ne znaju ko si, ne znaju tvoj kapacitet ko htjeli bi nesto ali nemaju jedno mudo,a trebe da ne spominjem, tako upoznah te dvije, jedna malo bolja verzija ove vaše sto drkate na nju svako vece a ova druga odron al dobra za filovati, tako na spomen tuzle odmah nekako sav se naložim, mekana tako fina, topla![]()
a tokmaci tokmački je iz novog bošnjačkog rijecnika odmah pored onog đikani, oznacava osobe ili pripadnost porodici ciji clanovi glasaju za bivseg nam rejsa mustafu efendiju cerica![]()

Hajde mozda si ih prasno nista posebno sve guzle dolaze iz tuzle ali daj opisujes to holivudski.
- ANTIANTIFA
- Kontakt:
ja nisam robin hud iz vrbanje niti pucam u pet sest ljudi za vikend osim sto se ispucam na drugacije nacine, istina ALLAHA MI
plivo čoek u tankovima sa amonijakom

plivo čoek u tankovima sa amonijakom
- MocMahale444
Levat bolan cim puno prica a nigdje racuna, nekad davno goFno naPUho i misli da je srce a star i unisten drzavni kriminalac.
Ovaj koga da halalimo Slobodu ili Celik, meni zao sviju mi ono tesko ce biti bez macinih i smogovaca. Opet ce se vratiti ili ce ostati malo duze u cvajti kao Velez.
Sramota svi klubovi imaju ime pa cak i bojac. Nas neka Krupa ko beba igracku lupa.
Ovaj koga da halalimo Slobodu ili Celik, meni zao sviju mi ono tesko ce biti bez macinih i smogovaca. Opet ce se vratiti ili ce ostati malo duze u cvajti kao Velez.
Sramota svi klubovi imaju ime pa cak i bojac. Nas neka Krupa ko beba igracku lupa.
- ANTIANTIFA
- Kontakt:
bolan meni malo za srecu treba, malo, ja sam sretan kad kupim kolu od dva litra
meni su drazi zenicani nekako, prvo zbog stadiona a drugo zbog solidnih ultra druzenja tamo od 2005 do 2008, i ja im od srca zelim opstanak, isto ko i komšijama
meni su drazi zenicani nekako, prvo zbog stadiona a drugo zbog solidnih ultra druzenja tamo od 2005 do 2008, i ja im od srca zelim opstanak, isto ko i komšijama
kakav je ovaj kristijan mis mekinjas, mayku yebo svoju

- MocMahale444
Znaci Zenica blues, bas sam pisao znao sam neke smogovce onako raja do kraja. Cim se odvale zivot bi dali ali volili ukrasti pravo. Jedan je jos udure a ovi ostali se raspucali.
Opet ovdje ima par postenih tuzlaka nisu losi.
Celik ima stadion oni iz cvajte ce imati priliku igrati na dobrom terenu.
Opet ovdje ima par postenih tuzlaka nisu losi.
Celik ima stadion oni iz cvajte ce imati priliku igrati na dobrom terenu.
sloboda ima imeMocMahale444 je napisao/la: Celik ima stadion

- MocMahale444
Vi nemate ni ime (uzeli ste ime gradabihuzur je napisao/la:sloboda ima imeMocMahale444 je napisao/la: Celik ima stadion![]()

Hajde sad ti ponovi, sud je dokazao da je Zeljo lopovski klub

Sta cemo s Velezom kako da ih ubacimo u pl, ukrali im stadion i izbacili iz lige.
bojac out bolje Slaviju imali bi 3 sigurna boda.
lbj izlapio kaj Rifet.
- ANTIANTIFA
- Kontakt:

kad smo se ganjali sa njima po ciglanama u tom periodu, dosao jedan da radi u sa, nije smio da izusti odakle je, i malo po malo mi skontamo odakle je jos se ispostavi da je aktivan clan i to iz blatuše, mi ga mezili dok nije popizdio, kontao valjda da ce ga neko dirati ili da ce imati problema,a dosao momak hljeba da zaradi, finjak teski, odes sa njim u prodavnicu po pivu ti platis na kasi on iznese pola grickalica i sitnih pizdarija, jbg izgubio kontakt sa njim davnih dana, a nema ga na fb., momak za desetku mozda je i na forumu ko ce ga znati
zenica dosta gradske raje a ove druge ne mogu ni da komentarisem, sjetim se odmah jedne iz zivinica koja je zivjela u tuzli, upoznao je na moru, dovela dijete sa sobom, mama se khurva, dijete na plazi samo

i tu mi je zgadila komplet taj kraj
mi smo SARAJEVO, jedno jedino i imamo najveci i najbolji stadion u drzavi..MocMahale444 je napisao/la:Vi nemate ni ime (uzeli ste ime gradabihuzur je napisao/la:sloboda ima imeMocMahale444 je napisao/la: Celik ima stadion![]()
) a nemate ni stadion. Igrate na kosevu platite kao i svi.
Hajde sad ti ponovi, sud je dokazao da je Zeljo lopovski klubidemo dalje.
Sta cemo s Velezom kako da ih ubacimo u pl, ukrali im stadion i izbacili iz lige.
bojac out bolje Slaviju imali bi 3 sigurna boda.
lbj izlapio kaj Rifet.

zeljo se pise malim slovom, isto kao npr pekar, tesar, vodoinstalter, cistacica itd

bihuzur je napisao/la:
mi smo SARAJEVO, jedno jedino i imamo najveci i najbolji stadion u drzavi..![]()
zeljo se pise malim slovom, isto kao npr pekar, tesar, vodoinstalter, cistacica itd

- ANTIANTIFA
- Kontakt:
evo da ne kazes da lazem, alma, senada i ja, hotel tuzla, prosli vikend

gledaj joj sisa, ko tregeriANTIANTIFA je napisao/la:evo da ne kazes da lazem, alma, senada i ja, hotel tuzla, prosli vikend

- MocMahale444
Sto ga High izvali iz cipla, svog pitara tobetijaCOYS je napisao/la:bihuzur je napisao/la:
mi smo SARAJEVO, jedno jedino i imamo najveci wc i mi smo najbolji u drzavi..![]()

High je napisao/la:Niti smo najbolji, niti najtrofejniji
- ANTIANTIFA
- Kontakt:
pa to je ta lošija, reko sam da je lošija, ova druga baca na onu ludaču maju nikolic iz rijalitija 

ima pogled ko maja nikolic
koja od njih ti je lizala kosu, ili si se bio zaglavio ovoj drugoj pod sisu, pa se ufatila vlaga 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.