Skup sad benzin, sacekacu da opet padne ispod 2,00rasavoje je napisao/la:Zapali se odma' sad onda.ThrillerHz je napisao/la:Dodjel Stojcev ja cu se zapalit na centru stadiona Asim Ferhatovic Hase![]()
![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Skup sad benzin, sacekacu da opet padne ispod 2,00rasavoje je napisao/la:Zapali se odma' sad onda.ThrillerHz je napisao/la:Dodjel Stojcev ja cu se zapalit na centru stadiona Asim Ferhatovic Hase![]()
![]()
Mislim da ti imas jedva 10-12 godinaBordoSarajevo je napisao/la:Čudo niko nije napisao gdje je sad sioux i evander, a slagao bi kad bi rekao da nisam očekivao i komentare tipa "eto vidite da mogu i znaju kad hoće, najbolja ekipa u ligi, ovo do sad su bojkotovali sto je pokazala i ova utakmica koju nisu bojkotovali".
UPRAVA NAPOLJE, SVIMA DUG ZIVOT I TEŠKA BOLEST!!
Prvo nogirat laznog papeta i ispicuturu Sabrinubelosevic23 je napisao/la:Treba dovesti etiena velikonju
Hebib, Novaković, Adilović, Kuzmanović i Sajkača na ljeto, Radovac na zimu.belosevic28 je napisao/la:Kome od nasih ljepotana istice ugovor na kraju sezone, za Sarica znam, ali s njim ce se pricati u ponedjeljak...
Ja barem mislim da je greška otjerati mladog reprezentativca. Ima tek 21 godinu, ima nekih finih poteza, da se još na njemu radit. Potpišeš ga na još jednu godinu, ako se dokaže dobro je, ako ne razlaz.mma_hz je napisao/la:Nije valjda da Mico ne zasluzuje jos prostora,mada po zaslugama treba dati priliku Andjusicu.
Jesu brate djelovali zastrasujuce, pogotovo djecibaboatif je napisao/la:Tako je jednom imao bliski susret sa organom u plavom, dok smo ulazili na Kosevo. Ko se sjeca onih starih ulaza, uskih, ograde na sve strane, a guzva na svakoj utakmici. Stajali smo tako u lelujavom redu, guranje, korak naprijed, dva nazad, a milicioneri na konjima izmedju redova. I drug odozgo, na konju, sa obaveznim pendrekom, praveci red, krenu pravo na klinca od nekih desetak godina...
a vala ništa specijalno imao je pofinu minutažu ali momak nema kliker za fudbal, ima želju, zalaganje i ima brzine, ali džabe kad ne zna ništa s tim...e sad zamisli da razvije neki vid kur.cobolje poput kapitena, ne smijem ni pomisliti koje psovke bi navukao....mma_hz je napisao/la:Nije valjda da Mico ne zasluzuje jos prostora,mada po zaslugama treba dati priliku Andjusicu.
butmir za akademiju, nedzarici za starohaneDerdiyok je napisao/la:Treba obnoviti staracki dom u Nedzaricima.High je napisao/la:Akademija starohana-povratnika.bihuzur je napisao/la:ugasiti akademiju i otvoriti dom za metuzaleme
Trenutno korisnika/ca: N3R3D, NazorUso, Tatamata1946 i 50 gostiju.