FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

suarez000000
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la suarez000000 » 22 apr 2018, 23:02

Odlican je Stojcev igrac za ove lige. Igrac odluke, za Rahmanovica je Messi. Odlicno ako dodje.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 22 apr 2018, 23:03

Čudo niko nije napisao gdje je sad sioux i evander, a slagao bi kad bi rekao da nisam očekivao i komentare tipa "eto vidite da mogu i znaju kad hoće, najbolja ekipa u ligi, ovo do sad su bojkotovali sto je pokazala i ova utakmica koju nisu bojkotovali".

UPRAVA NAPOLJE, SVIMA DUG ZIVOT I TEŠKA BOLEST!!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 22 apr 2018, 23:06

ugasiti akademiju i otvoriti dom za metuzaleme :kafa:

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 22 apr 2018, 23:08

Nismo mi pobijedili sto smo mocni ili dobri , nego sto je Siroki lose odigrrao ..

High

Post Postao/la High » 22 apr 2018, 23:13

bihuzur je napisao/la:ugasiti akademiju i otvoriti dom za metuzaleme :kafa:
Akademija starohana-povratnika. :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 22 apr 2018, 23:18

skoroalen je napisao/la:I meni se Crepulja sviđa, brzo se oslobađa lopte i daje tačne pasove. Onaj je tip igrača koji, u trenutku kad lopta ide prema njemu, već vidi gdje mu se ko otvara i distribuira loptu, nema nadr.kavanja.
Samo slušajte ovog čiku i kupite fudbalsko znanje, zna čovjek.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 22 apr 2018, 23:27

High je napisao/la:
bihuzur je napisao/la:ugasiti akademiju i otvoriti dom za metuzaleme :kafa:
Akademija starohana-povratnika. :mrgreen:
Treba obnoviti staracki dom u Nedzaricima.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 22 apr 2018, 23:28

BordoSarajevo je napisao/la:Čudo niko nije napisao gdje je sad sioux i evander, a slagao bi kad bi rekao da nisam očekivao i komentare tipa "eto vidite da mogu i znaju kad hoće, najbolja ekipa u ligi, ovo do sad su bojkotovali sto je pokazala i ova utakmica koju nisu bojkotovali".

Zeljan paznje level *Proziva sam sebe na forumu* hahaha
Jaruske i mi pisemo protiv Uprave, ne idemo na tekme zbg iste...koja je poenta posta osim da privuces paznju haha
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 22 apr 2018, 23:48

Hajmo biti mastoviti...
Sta mislite kakav deal ima Saric i njegov manager sa klubom? Citavo proljece nista, ama bas nista, u svim segmentima los. I danas eksplodira u drugom poluvremenu i odmah ode lik na cover na facebooku. Jedan od igraca kojeg ubjedljivo najvise prozivamo i ocekujemo od njega ponajvise. Ode momak za 2 mjeseca, i eno ga na coveru.
JURIŠ

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 22 apr 2018, 23:54

To ti je jedan od likova koji voli da uvijek kaže "eto, jesam vam rekao", "niste me slušali", "ja sam znao da će biti ovako" itd. Jednostavno uživa u tome i misli da je inteligentan u odnosu na ostale, a 90% postova same shit. Isto kao da se ja sad uhvatim jedne stvari i samo o tome pišem i onda na kraju dođem i napišem "jesam vam rekao".. Glupost.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 22 apr 2018, 23:57

moj uzor-S.G je napisao/la:Pisam se ja na politiku vracanja bivših igraca. Ovakav stav sam imao i kad je Velkoski opet dolazio
Ta politika ti se zove: "Daj nekog koga navijači vole, možda nas neće više tjerati."
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 23 apr 2018, 00:04

Dodjel Stojcev ja cu se zapalit na centru stadiona Asim Ferhatovic Hase :puke: :puke: :puke:
1946~

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 23 apr 2018, 00:09

Hilmo sretan rodjendan. Sljedeci proslavio skupa sa titulom voljenog nam kluba aBd :salut:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

High

Post Postao/la High » 23 apr 2018, 00:27

Starohani: Pavlović, Adilović, Ahmetović. Ovog drugog čim prije poselamiti.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 23 apr 2018, 00:39

ThrillerHz je napisao/la:Dodjel Stojcev ja cu se zapalit na centru stadiona Asim Ferhatovic Hase :puke: :puke: :puke:
Zapali se odma' sad onda. :kafa:
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 23 apr 2018, 00:46

BordoSarajevo je napisao/la:Čudo niko nije napisao gdje je sad sioux i evander, a slagao bi kad bi rekao da nisam očekivao i komentare tipa "eto vidite da mogu i znaju kad hoće, najbolja ekipa u ligi, ovo do sad su bojkotovali sto je pokazala i ova utakmica koju nisu bojkotovali".

Nadji zadnji datum mog posta.
Kakvim sve mentola ima ovdje.
"Ono" proziva nekoga radi jedna pobjede (mada ne kontam razlog za to), a godinama mu crtas sta se desava i to po pola godine, godinu unaprijed.
Od ovog je samo onaj Alfred neinteligentniji.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 23 apr 2018, 00:54

Imaš mahanje od Alfreda, pavijanu. Što ne čestitaš ekipi na dobroj igri i utakmici? Ne pohvališ malog Šabanovića?
Mujakića? Akciju kod gola? Šta se kačiš samo na postove jednog Siuoxa i takvih, jel balavi? Pun te k na svakom PDF-u, kad se primi za jednu stvar, k'o sivonja pravi. Zato te i nalijepe ljudi, bilo to ovdje ili na temi Barce.

Spominješ nekakvo crtanje, bez ikakvog razloga i smisla. I to je prvo tu 'spiku' pokrenuo ovaj tvoj papagaj, Siuox, koji je jedva dočekao da se malo pohvali kako njega niko nije spomenuo, ko eto, on je neki stručnjak strašan. I ti se standardno tu upališ i kreće tvoja tradicionalna kako nekome otvaraš oči već nekoliko mjeseci.. To se ne trebam radovati pobjedi kluba za koji navijam? Ne trebam se obradovati odlično odigranoj akciji kod oba gola? Odličnoj partiji omladinaca? Tome što smo pobijedili jednu od boljih ekipa u ligi? Treba napisati "ebo pobjedu, hajmo uprava napolje"? Nigdje ne stoji da Uprava ne treba dobiti nogu i da smo sve to zaboravili, već se radi o jednoj utakmici koju je ekipa dobro odradila i postigla uspjeh. Čisto da razjasnimo, jer znam da ćeš opet krenuti presipati iz šupljeg u prazno i izvrtati rečenice.

Jedino u čemu si dobar je demagogija, nešto u stilu Ješića, tu prekucavaš. Debelih problema ti imaš u životu, čim si toliko negativan i odbojan lik. Pun si negativne energije, preporučujem ti da je presumjeriš negdje u nekoj od teretana ili na nekom od gradskih ili čak planinskih stadiona ili nekom drugom mjestu. Da mi je znati kakav si u pravom životu, baš me to zanima.. Selam.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 23 apr 2018, 01:09, ukupno mijenjano 1 put.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 23 apr 2018, 01:08

Kakav mentol :rol: :rol: :rol:
Popisao sam vas 1000 puta do sad, zasto trazite 1001 put? :kafa:

Ovaj mentol je isti kao i oni penzioneri sto im SDA pred izbore donesu kilo kafe i kocku, pa onda glasaju za njih. Pritom levati ne vide da ih je taj isti SDA doveo pred prosjacki stap.
Jadno kako su neki ljudi kratkovidni i ograniceni :thumbdown:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 23 apr 2018, 01:29

Hahahahahahhahahh kakav međed, ne mogu vjerovati.. Kakve veze ima cjelokupno stanje u i oko Kluba s jednom odigranom utakmicom, gdje je tvoj klub (valjda je i tvoj) odigrao dobro i pobijedio? Ko je rekao da ne treba otjerati Sabrinu, Ilievskog, petog, desetog, koji sjede u foteljama i ne rade svoj posao kako priliči jednom klubu kakav je FKS? Ja nisam, ali ne sumnjam da ćeš pokušati to izvrnuti, kao i ovaj prethodni post. I koja je poveznica između tvojih nekih "uvjerenja" i današnje utakmice, te ovog Siouxovog posta gdje spominje sebe i tebe? Uostalom, ne znam ni što ulazim u raspravu s jednim takvim balvanom, ali nejse..

To je isto sad kad bi Ronaldo pokidao, dao dva gola i asistenciju i ti napišeš "zayebi to, gdje je bio prethodnih utakmica, ovo mu je tek drugi gol" itd. Ako zaslužuje neko pohvalu, onda je i uputi, kakve veze imaju druge stvari i problemi koji su prisutni..

Da ti citiram Bruce Leeja: "Mudar čovjek će naučiti više iz glupog pitanja, nego što će budala iz pametnog odgovora."

Regulator
Kontakt:

Post Postao/la Regulator » 23 apr 2018, 02:14

Ovaj Filip Arezina bi bio dobar dodatak nasem rosteru definitivno...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, Google Adsense [Bot], Kyle88, NazorUso, PapakIzSa i 17 gostiju.