Juventus FC: Utakmice i glasanje - sezona 2017/18

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Igrač utakmice?

Anketa je završila: 22 maj 2018, 17:03.

Gigi
9
47%
Buffon
10
53%

Ukupno glasova: 19

ramiral
Kontakt:

Re: Juventus FC: Utakmice i glasanje - sezona 2017/18

Post Postao/la ramiral » 22 apr 2018, 22:47

Kako god na kraju završila sezona mislim da je trener bivši. Pa ne možeš ovako ziherisati na svom terenu p.i.č.ka mu materina. :evil:

Nesigurno, tromo i bezvoljno. Ne može mu se spočitati vrhunsko trenersko znanje ali nekad brate moraš i uzeti qraz u ruku i mlatiti s njim a ne samo da služi za p.i.šanje.

Takođe Asa Licht Gigi ... Hvala za sve.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 apr 2018, 22:48

Buffon uziva kad mu dodju u krilo, on ih i hrabri u tome citavo vrijeme. U onom jadnom dodavanju lopte na 20 metara od gola. To u svijetu radi samo Juventus, niti jedna druga ekipa. Idi u penziju!

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 22 apr 2018, 22:49

Nema bekova, nema veznog reda, nema muda kod glavnih igrača, nema pameti osim fizikalija. Zaslužen poraz, a sad da vidimo od čega su.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 22 apr 2018, 22:50

ramiral je napisao/la:takođe Asa Licht Gigi ... Hvala za sve.
Bas ta trojica su najvise krivi za ovo na kraju kao tri amatera ne znaju loptu iznijeti, Licht vraca loptu Buffonu a kod njega igrac stoji, Asamoah jos gori, nevjerovatno :/
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 22 apr 2018, 22:52

Konačno uviđate problem linijskog golmana i inferiornosti reaktivnog u odnosu na proaktivni pristup.

Sarri :bow

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 22 apr 2018, 22:53

Kako covjek ne moze priznati sam sebi poraz i shvatiti "NIKO I NISTA SAM" i konacno se sjetiti da odustane od toga sto ima. Kako moze bit tvrdoglav majko draga. Zadnja utakmica u kojoj je imao 2 intervencije bila jos 2015. godine. Da mu nije ove odbrane busili bi nas i ranijih godina. Ali ova sezona.. Svaki prvi udarac na tekmi (ozbiljan) mi primamo gol. Pa kako covjek ne zna reci DOSTA JE.

**** ti i legende koji ce se kasnije usrat u napravljeno. Al to samo kod ovih uhljupa talijanskih ima. U svim drugim ligama kad igrac ne moze vise sluziti klub, dovidjenja prijatno. A kod nas ih prave bogovima nekakvim.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 22 apr 2018, 22:53

Highlight večeri je kada Asamoah sa 70 m vraća loptu Buffonu. :bow:
Neumoljivo me podsjećaju na BiH repku iz vremena Sliškovića kada je Hasagić imao kontakata s loptom kao Xavi.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 22 apr 2018, 22:53

kakav je lik mentol kada izvodi jedinog igraca koji je kadar nesto uciniti. Higuain zivi mejt, totalno izgubljen ostaje do kraja dok Costa mora van. Jednostavno kukavicka igra ce nas kostat titule. Alegri jeste vrhunski tatkicar ali ziheras prvog reda. Sto se mene tice moze otici na kraju sezone.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

Urbinato
Kontakt:

Post Postao/la Urbinato » 22 apr 2018, 22:55

Ja mislim da Asa i Licht ne mogu vise ni u West Hamu igrat. Ispodprosjecni igraci bili uvijek.
Prije je to i islo kad si imao u vezi Vidala Pirla i Pogbu da vade situaciju ali ovo je sve na ho-ruk. Postali prava ho-ruk ekipa. Ne znam koga bi zapravo zadrzao kad bi pravio remont.

Da nismo oslabili Napoli i Romu kradjom Pjanica i Higuaina borili bi se ssda za 4 poziciju 100% .

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 22 apr 2018, 22:57

Gigi, barzalji, asamoa, licht, sturaro, Higuain, kedira
Sve su to igrači koji nisu više za visoki nivo fudbala
.. Mi "igramo " fudbal gdje nam treba "Dzeko" Q ne Higuain, ovaj not zna lopte dati, ni graditi se ni skočiti, on zna stajati na liniji ofsajda i naći sebi šansi s to.kod alegrija ne postoji!
Dybala uzasan!
Pjanic i kedira da mogu dva dana bi lopte vraćali štoperima.... A brkovi pogotovo... Tako.dobiješ 4 igrača koja konstantno vraćaju loptu nazad, imaš u napadu igrača koji ni jedan duela ne.moze dobiti i imaš trenera.koji se.dere na.igrače kada krenu s loptom u kontra napad da stanu na loptu i.vrate je
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 22 apr 2018, 22:57

Alex Sandro jeste u losoj formi ali je 100 puta bolji igrac od Asamoe.
Mene nije toliko poraz zabolio koliko igra i pristup u ovako bitnoj utakmici, j.ebote jos igrali u Torinu, 0 udarca u okvir gola hejj 0. Sramno
1946

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 22 apr 2018, 22:59

hocel sada Alegri reci dugo je prvenstvo u igri je dosta bodova :mrgreen:
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 22 apr 2018, 23:00

Treba izmislit toplu vodu. Tezak raspored, tezak i za Napoli ali opcija da im se sklone do titule jako izgledna.Najlosija utakmica u zadnjih pet godina, bukvalno ne znam ko je od koga losji bio. Samarcina kakvu ne pamtim. Nadam se da cemo ovo nekako izgurat i remont ekipe je neizbjezan. Ne mogu a da ne spomenem gol, moj Benatia tako se ne igra za Juventus.
Max Allegri

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 apr 2018, 23:03

Kakav remont, jestel zaboravili zadnjih 20 transfer rokova Juventusa bar. Navedi 10 igraca za koje zelis da odu, u augustu ce ti od tih 10 ostati 6, 2 ces posuditi, 2 prodati za par miliona. Niti neko grize da kupuje nase otpisane niti se ima da dovedes vise od 3 kvalitetna fudbalera po transfer roku.

Allegri je sa ovom taktikom morao jednom ispasti debil, a to kada ti se desi onda bas ispadnes debil. Ne moze uvijek proci , nekada ces i primiti taj gol.

Iznosenje lopte takvo da je Pjanic znao dobiti loptu u 16 metara :urnebes: I to je sve kriva Chiellinijeva i Buffonova filozofija, oni su ti koji sole pamet.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 22 apr 2018, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 22 apr 2018, 23:05

Necu da se nerviram, ni oni se ne nerviraju. Ova sezona mi je toliko "svejedno", da je to strasno. Od prvog kola sezone. Vjerujem da je i vecini njih isto tako. Dosadi stalno pobjedjivati i dokazivati da si najbolji, fali motiva. Ako je iko ikad ista u zivotu radio, svjestan je koliki motiv imas kad prvi put nesto odradis i kad ti to predje u naviku.

Ali se ne mogu nacuditi nekim banalnim stvarima. Da igrac igra, a fizicki vise nije u mogucnosti. I jos klub unisti na oba fronta.

Daj ba buffona u anketu za flopta utakmice. Za izgubljenu utakmicu nije kriv onaj najslabiji igrac od kojeg covjek i ne ocekuje nista vec je backup, kriv je onaj koji je placen masno. CENTARSUT IZBIO U KORNER, A IZ KORNERA SE NIJE NI POMAKO - VALJA BRANIT LINIJU **** TI LINIJU
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 22 apr 2018, 23:30

Prespavao sam opet drugo poluvrijeme, jrbls mr žičara i pentranje po planinama, ali ako smo odigrali kso i prvo poluvrijeme onda nema deugog krivca za ovo veceras nego allegri. Sve sto se govorilo da juve ne prima gol, da se u 99% utakmica branjenje isplati i tako cuva energija, zadnjih nekoliko utakmica pada u vodu.
Šamar od reala jer smo se branili, krotonea, spala, ovo večeras. Za šta smo sad odmarali igrače, za finale kupa??
Ni gubital scudetta nije garancija da ce allegri otići ili promjeniti ziheraski stil. Opet bi ostali i mandzukic i gigi i barza i licht..asamoah daleko ti lijepa kuci pa handanovicu vracaj loptu, kad je u prvom poslije 20min branjenja prvi put nekood naših krenuo u napad i onajbkloc skoro sa ivice 16 vrazio je nazad, odma sam se sjetio @pogbe.
Ali desicese suprotno, prodacemo sandra i dybalu a ostace 5-6 klocev koju ili nisu trebali dolaziti nikad u juve ili su trebali otići jos prije par godina.
Pitanje je sta treba da se desi da ovaj tim pocne da igra fudbal i imako svoj identitet a ne da se prilagodjavmo protivniku?
#ALLEGRIOUT

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 22 apr 2018, 23:38

Pokusavam da se sjetim da li sam u svom zivotu ikada pogledao losiju utakmicu Juventusa. I ne ide mi. Mozda neka pod Del Neriem ili Ferrarom. Ili dio tekme u Cardiffu. Capello je bio definicija ruznoce, ali ovo je bilo ruzno i jadno. Bez suta, valjda je to i neki rekord na ovom stadionu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 22 apr 2018, 23:42

Italia je napisao/la:Necu da se nerviram, ni oni se ne nerviraju. Ova sezona mi je toliko "svejedno", da je to strasno. Od prvog kola sezone. Vjerujem da je i vecini njih isto tako. Dosadi stalno pobjedjivati i dokazivati da si najbolji, fali motiva. Ako je iko ikad ista u zivotu radio, svjestan je koliki motiv imas kad prvi put nesto odradis i kad ti to predje u naviku.

Ali se ne mogu nacuditi nekim banalnim stvarima. Da igrac igra, a fizicki vise nije u mogucnosti. I jos klub unisti na oba fronta.

Daj ba buffona u anketu za flopta utakmice. Za izgubljenu utakmicu nije kriv onaj najslabiji igrac od kojeg covjek i ne ocekuje nista vec je backup, kriv je onaj koji je placen masno. CENTARSUT IZBIO U KORNER, A IZ KORNERA SE NIJE NI POMAKO - VALJA BRANIT LINIJU **** TI LINIJU
Nisam ništa htio pisati, ali prestani da sereš. Ne znam kome se pokušavaš dokazati sranjem po legendi i krivljenjem njega za apsolutne gluposti. Večeras je izvadio 2-3 gola, uključujući taj centaršut. Korner je išao van peterca, lopta bježala od gola, niko na svijetu ne bi izašao na onaj centaršut, Benatia ostao ukopan. Revanš u Madridu kao i večeras je apsolutno fantastično branio.

Ostatak sezone je jednostavno pitanje karaktera, i igrača i trenera. Hoće li Allegri jednostavno izvesti sve najbolje što imamo, napasti i rješavati utakmice u prvom poluvremenu ili će izmišljati toplu vodu kao zadnje dvije utakmice. Večeras je promašio apsolutno sve. Hoće li Dybala preuzeti odgovornost ili se duriti što je zamijenjen nakon katastrofalnog poluvremena i druge 'odlučujuće' utakmice u nizu.

Ako je ovo pravi Juventus bez ikakvih problema ćemo uzeti svih 12 bodova. Ako nije - jbg, glave moraju padati, ali neće. Ko god se 'nada' da će doći do neke revolucije i da se izgubi Scudetto od toga nema ništa, dapače.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 22 apr 2018, 23:51

Kad je Asa vratio loptu nazad Gigiu moj jaran junentino ugasio tv . Morao se hrvati za daljinski .

Loše je ovo veceras bilo
Pono sreće vam želim do kraja trebat će vam
Thomas Müller - Fußballgott

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 22 apr 2018, 23:57

don_burza je napisao/la:Kad je Asa vratio loptu nazad Gigiu moj jaran junentino ugasio tv . Morao se hrvati za daljinski .

Loše je ovo veceras bilo
Pono sreće vam želim do kraja trebat će vam
Allegriju je mokri san da ima 5 kwadwa i 5 mandzukica na terenu.
#ALLEGRIOUT

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.