Nesigurno, tromo i bezvoljno. Ne može mu se spočitati vrhunsko trenersko znanje ali nekad brate moraš i uzeti qraz u ruku i mlatiti s njim a ne samo da služi za p.i.šanje.
Takođe Asa Licht Gigi ... Hvala za sve.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Bas ta trojica su najvise krivi za ovo na kraju kao tri amatera ne znaju loptu iznijeti, Licht vraca loptu Buffonu a kod njega igrac stoji, Asamoah jos gori, nevjerovatno :/ramiral je napisao/la:takođe Asa Licht Gigi ... Hvala za sve.
Nisam ništa htio pisati, ali prestani da sereš. Ne znam kome se pokušavaš dokazati sranjem po legendi i krivljenjem njega za apsolutne gluposti. Večeras je izvadio 2-3 gola, uključujući taj centaršut. Korner je išao van peterca, lopta bježala od gola, niko na svijetu ne bi izašao na onaj centaršut, Benatia ostao ukopan. Revanš u Madridu kao i večeras je apsolutno fantastično branio.Italia je napisao/la:Necu da se nerviram, ni oni se ne nerviraju. Ova sezona mi je toliko "svejedno", da je to strasno. Od prvog kola sezone. Vjerujem da je i vecini njih isto tako. Dosadi stalno pobjedjivati i dokazivati da si najbolji, fali motiva. Ako je iko ikad ista u zivotu radio, svjestan je koliki motiv imas kad prvi put nesto odradis i kad ti to predje u naviku.
Ali se ne mogu nacuditi nekim banalnim stvarima. Da igrac igra, a fizicki vise nije u mogucnosti. I jos klub unisti na oba fronta.
Daj ba buffona u anketu za flopta utakmice. Za izgubljenu utakmicu nije kriv onaj najslabiji igrac od kojeg covjek i ne ocekuje nista vec je backup, kriv je onaj koji je placen masno. CENTARSUT IZBIO U KORNER, A IZ KORNERA SE NIJE NI POMAKO - VALJA BRANIT LINIJU **** TI LINIJU
Allegriju je mokri san da ima 5 kwadwa i 5 mandzukica na terenu.don_burza je napisao/la:Kad je Asa vratio loptu nazad Gigiu moj jaran junentino ugasio tv . Morao se hrvati za daljinski .
Loše je ovo veceras bilo
Pono sreće vam želim do kraja trebat će vam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.