FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

klma1
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la klma1 » 22 apr 2018, 19:35

tuzlak1987 je napisao/la:@Chinaglia koja je onda logika ovog poraza Mujkanovicu, da pustis svoju sudbinu u ruke Gosku koji te vec jednom izbacio iz lige kao da su Real Madrid pa da si siguran da uzimaju bodove Celiku? Gosk nakon ovog moze igrati preko one stvari ako hoce, nikakvu garanciju nemas. To je isto kao kada bi osobu koju ne poznajes sreo na ulici, dao joj mobitel, a ona ti kaze dobiti ces pare za 7 dana, a onda ti se nikada ne javi.
Taj lik tako j.be pola lige sa pola budzeta Slobode. Tako je radio i u Federalnoj. Da ima budzet Slobode lik bi bio prvak. Jbt za njih pozajmljeni junior Zrinskog koji je dosao iz Gracanice daje golove.
& $ ?

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 22 apr 2018, 19:40

Odakle krenuti sa pisanjem,tačno da se čovjek zapita gdje mi ovo živimo.Od uprave,trenera,igrača itd.Kad taman pomisliš da ti se ne može desiti neko kao Tandir, Slavko forsira Musića,to je svakako dio nekog tala,preko uprave trenera,itd.Slavko polako gazi sam po sebi,gdje je ta njemačka disciplina,taktika,kada stavljaš Musića od prve minute u super važnoj utakmici.Kažes da ti Vajcer nije u kombinacijama,dajes mu sansu,gazis sam sebe.Vajcer koliko god bio danas tu i tamo,ne može biti gori od panja Musića kojem je mrsko disati a kamoli odigrati šta konkretno. Ne bih posebno nikog komentarisao jer su svi odigrali ispodprosječno,bezmudno,ko najvece ckepi.Prolaz mogu dobiti Muminović,Todorovič,i Ivetić.ostalo tarlašika.Umjesto da zavrsis pricu,pobjedis bejeno selo,ti izgubis i sad fakticki visis od ostalih.Sami od sebe kad ovisimo necemo,ne mozemo,sve nekakve kombinacije.Ne moze me niko ubjediti da ovo danas nije bila predstava za sire narodne mase.Zalite se na teren,evo danas teren ko tepih,šta je smetalo mozda malo jače sunce ? Profesionalci sve nekakvi,instagram boysi,piz*urine obicne.NJUo predstava za sebe,to je jasno više i pticama na grani,talovi kombinacije,pa spominju se i kladionice.I onda se svi pitaju zašto nema ljudi na tribinama,šta treba gledat amatere,koji ti izvlace zivce ( Mijic makazice glumi ko Ronaldo :guz: ).Pa dodje prica sudija nas ostetio,kakav sudija i qrac,danas se svelo izbij nabij nesto u peterac Husic sam sa stoperima,igra i qrac.Kakav god slijed na kraju bio,mahal nam je ispast u blato federalne lige, jer ovo više nema smisla.Stidite se grba Slobode,svi odreda,koji učestvujete u ovom cirkusu. :oops:
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 22 apr 2018, 19:47

Katastrofa najgora utakmica ubjedljivo od dolasla Cele. Nikakve borbenosti, trke ma nula. Kakva nula minus debeli. Ovako mi ni Vitez dobiti ne možemo.
Stisnes zelju u srijedu pola sata onako a danas nismo napravili pritisak ni pola minute. Katastrofa žešća kao da hljeba nisu jeli 5 dana. Sramota je ovo. Bruka i sramota.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 22 apr 2018, 19:50

Samo gasiti klub i nek se j. svi potrazioci para od Slobode. Grad isto ulupa u klub bruku novca, to je jednostavno ocajno. Grad sporta smo mozda bili u Jugi, u BiH malo kosarka par godina i to je to. Treba biti realan. Realnost boli, ali to je zaista tako :x
Cijelo drustvo puca po savovima, ne zanima ljude Sloboda. Dajte nam od zadnje lige da krenemo i malo po malo, da imamo uredjenu strukturu i lagano da napredujemo. Pratit ce ko voli. Ionako ova liga je smijurija :eh:
Vako nema ko nije vodio ovaj klub, kakvih je sve suga sjedilo za kormilom kluba, sto " iskljucivo titulom carsije" sto dosljaka, koji ne znaju ni kulturno pricati :puke:
I onda ocekujes organizaciju neku. Pa covjece mi nemamo ni oficijalni Fan Shop, sta ce ti bolan klub u ovolikom gradu, koji je ujedno i simbol grada, a nemas osnovnu infrastrukturu :nedam: Sve na silu se radi sa kratkotrajnim planovima, koji se mijenjaju na dnevnoj bazi od 92' na ovamo :puke:

J**es ovo
League Cup winners
Yugoslavia - ★

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 22 apr 2018, 19:50

Najmrže su mi ove izjave posle utakmice,potrošeni, te gust raspored,ritam paklen itd..Sve u životu što radite je ganjane *ebene lopte po travi,nekakvi profesionalci kobiva.....Treba vas malo u realni sektor prebacit,da vidite šta je fizička potrošenost,manekeni jedni...Gubiš konce Slavko....
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 22 apr 2018, 19:50

Sve solinas vaki naki a gledaj bruke i sramote.
Ovo je sve skupa sramota sta nam rade.
Pa Celik ako nas dobije a onda moras borca dobiti u gostima a gdje je Mladost(mislim da igramo i sa njima).
Yebu nas ljudi i ne vade.....Pa Gosk je za nas Barca hahaha
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 22 apr 2018, 19:54

FrantoBauzek je napisao/la:Samo gasiti klub i nek se j. svi potrazioci para od Slobode. Grad isto ulupa u klub bruku novca, to je jednostavno ocajno. Grad sporta smo mozda bili u Jugi, u BiH malo kosarka par godina i to je to. Treba biti realan. Realnost boli, ali to je zaista tako :x
Cijelo drustvo puca po savovima, ne zanima ljude Sloboda. Dajte nam od zadnje lige da krenemo i malo po malo, da imamo uredjenu strukturu i lagano da napredujemo. Pratit ce ko voli. Ionako ova liga je smijurija :eh:
Vako nema ko nije vodio ovaj klub, kakvih je sve suga sjedilo za kormilom kluba, sto " iskljucivo titulom carsije" sto dosljaka, koji ne znaju ni kulturno pricati :puke:
I onda ocekujes organizaciju neku. Pa covjece mi nemamo ni oficijalni Fan Shop, sta ce ti bolan klub u ovolikom gradu, koji je ujedno i simbol grada, a nemas osnovnu infrastrukturu :nedam: Sve na silu se radi sa kratkotrajnim planovima, koji se mijenjaju na dnevnoj bazi od 92' na ovamo :puke:

J**es ovo
Gasi svoje po kuci od Slobode odyebi.
Samo statut i privatizacija. ..Ugasili te dabogda.
Ali neka pokazi pravo lice yebo te Jasmin.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 apr 2018, 19:55

slika
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 22 apr 2018, 20:00

Ne serite ni vi azmirovci ni ovi drugi. Pitajte koliko Azmir ima duga verificiranog od porezne uprave (a nije 3 miliona), za koliko su prethodni predsjednici prodali svoje dugove? Javljate se kao zombiji pri porazu, a kada smo se trebali ugasiti zdusno ste za to navijali. I koji klinac ti becki decko nekome govoris bilo sta? Ti si nebitan, ti se priklonis kako vjetar puse.
Ova ekipa ako ne moze pobijediti GOSK, ili mu je pustila, ne zasluzuje PL i moju paznju.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji

fukaroni
Kontakt:

Post Postao/la fukaroni » 22 apr 2018, 20:03

ovo je najbolje za 100 godisnjicu ugasit i krenut od nule zatvorit knjige zahvalit se povjeriocima sto su posudjivali pare uredit klub kako treba dovest ljude kojima sport i entuzijazam nesto predstavlja stid me kad me drugi navijaci pitaju sta bi sa slobode a ja nemam odgovora mars svi napolje iz nase svetinje :nene: :nene: :nene:
fukare

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 22 apr 2018, 20:05

MakabiTuzla je napisao/la:...
Ova ekipa ako ne moze pobijediti GOSK, ili mu je pustila, ne zasluzuje PL i moju paznju.
Nikakvi izgovori. To je to i mrs u p.m.
& $ ?

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 22 apr 2018, 20:23

MakabiTuzla je napisao/la:Ne serite ni vi azmirovci ni ovi drugi. Pitajte koliko Azmir ima duga verificiranog od porezne uprave (a nije 3 miliona), za koliko su prethodni predsjednici prodali svoje dugove? Javljate se kao zombiji pri porazu, a kada smo se trebali ugasiti zdusno ste za to navijali. I koji klinac ti becki decko nekome govoris bilo sta? Ti si nebitan, ti se priklonis kako vjetar puse.
Debilu idi prati Želju popusti više s tim lažnim profilima kako ti ne dosadi nolajferu
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 22 apr 2018, 20:30

Slavko nije zadovoljan Weitzerom,a forsira Musića :lol:
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 22 apr 2018, 20:38

MakabiTuzla je napisao/la:Ne serite ni vi azmirovci ni ovi drugi. Pitajte koliko Azmir ima duga verificiranog od porezne uprave (a nije 3 miliona), za koliko su prethodni predsjednici prodali svoje dugove? Javljate se kao zombiji pri porazu, a kada smo se trebali ugasiti zdusno ste za to navijali. I koji klinac ti becki decko nekome govoris bilo sta? Ti si nebitan, ti se priklonis kako vjetar puse.
Hadalju jedan ko se to javio da kritikuje?! Chinaglia i Franto koji su bili mrtvi zagovornici lika i djela NJUOa sad i oni kritikuju i pljuju. Ako je njima došlo iz guzice u glavu onda nema dalje.
Ja sam bio protivnik i pljuvao od samog početka i dolaska Mačka na čelo Slobode al jbga vele ljudi nije htio niko drugi. Jasmina možeš naći jedino na Panonskom rukovodi radovima na proširenju plaže, Kemo u zemlju propo da i on nije na azil otišo?!
Nećemo ispadt (nažalost) to sam već rekao, samo što sam previdio Krupu u kupu, Krupa uzima pokal ide u Evropu i Željo i Zrinjski. Ispadaju Čelik i Vitez.
Mi smo na aparatima ali ne ispadamo.
Očekujte u narednim danima i mjesecima par kamiona i bagera na istoku čisto da se javnost zaintrigira nastavkom ublehašovih spletki i zamazivanju očiju.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 22 apr 2018, 20:41

Kaže Slavko otpisao Weitzera, uvodi ga da igra. :tokralju:
Kako loša utakmica, level Drina od one sezone. Fuj, žao mi vremena što sam provela tamo.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 22 apr 2018, 20:46

Bageri će svakako uskoro,dok se završe započeti objetki.Izborna godina koji stub se udari i svake 4 godine po malo,zamazivanje očiju.Na presu pred Vitez opet će bit zli jezici opleli po Slobodi,Slavki i sl....Ne treba više trošiti živce,dok se drugi tale,ugrađuju se u kombinacije preko leđa Slobode...Sve je bitno,samo Sloboda više nije,nažalost.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 22 apr 2018, 20:50

costacurta08 je napisao/la: Chinaglia i Franto koji su bili mrtvi zagovornici lika i djela NJUOa sad i oni kritikuju i pljuju. Ako je njima došlo iz guzice u glavu onda nema dalje.
Nisam bio ni zagovornik ni mrtvi zagovornik, ali jesam ocekivao neke rezultate. Jbg ovom klubu treba cist kes i neko, ko ce udariti temelje za buducnost. Niko ne zeli time da se bavi a uvijek ce traziti nesto zauzvrat. Zivimo u dobu kapitalizma, a ne ideala kao sto je bio slucaj u Jugi. Klub je oduvijek bio tu za politicko potkusurivanje.
HPCompaq je napisao/la:Bageri će svakako uskoro,dok se završe započeti objetki.Izborna godina koji stub se udari i svake 4 godine po malo,zamazivanje očiju.Na presu pred Vitez opet će bit zli jezici opleli po Slobodi,Slavki i sl....Ne treba više trošiti živce,dok se drugi tale,ugrađuju se u kombinacije preko leđa Slobode...Sve je bitno,samo Sloboda više nije,nažalost.
+1

Nazalost, ljubav prema klubu je jaca i bit ce opet sve isto. **** ga, idem i ja, imam pametnija posla. Pozdrav drugovi :salut:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 22 apr 2018, 21:02

Isto ko da imamo za nekog drugog navijat u Tuzli, tuzlak si i navijas za Slobodu i naviko si na sve ovo..

Sad da si pobijedio bilo bi ti nezanimljivo gledat do kraja prvenstvo, tako da opusteno :njanjanja:
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 22 apr 2018, 21:05

Haha majku im je bem da im je bem futavu. :twisted: :lol: :( :crazy:
Pa svi napolje.odlazite u tri pi cke ma terine.
Celice oprosti.
Izvinjqvam se zbog psovanja al ovo je prevrsilo svaku mjeru.
Il klub kako treba il motaj kablove. Je bo vise i skanaturenja. Senade vodi i Petrovica sa sobom.
Picke jedne pickaste

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 22 apr 2018, 21:15

Aerials je napisao/la:Kaže Slavko otpisao Weitzera, uvodi ga da igra. :tokralju:
Kako loša utakmica, level Drina od one sezone. Fuj, žao mi vremena što sam provela tamo.
Jesi li ti rekla da te podsjeca na utakmicu sa drinom? Prije utakmice?tacno mi to naumpade.
KojA nemoc.
Koje makazice koji bolikrac.
Sto godina tuge i boli.taman za godisnjicu kuknjava :facepalm:
jbo li mu gabriel garsija sto miliona zrna soli..

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: mirsonetz, Skojevska i 12 gostiju.