FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Po meni, mi pod Slavkom nikada nismo igrali kao u onom jednom periodu jeseni pod Adžemovom palicom, tako da je negdje logično bilo očekivati da ćemo sa Slavkom pasti kad tad i to se desilo.
A sa druge strane, Adžem je nekako uništio sam sebe.
A sa druge strane, Adžem je nekako uništio sam sebe.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
On dok je imao hrabrosti i islo je nekako. Sad gura jedan te isti sastav 5 puta u 15 dana. Oni sto znaju vise ne mogu, a ima i onih sto ne znaju ni ovako ni onako. Tacno znas kad ce koja izmjena i ko ce koga zamijeniti. Poyebala se atmosfera skroz i ove suspenzije Zeca i Crnov to jasno govore. A vala i vidi se u toku tekme skacu jedan na drugog. Sjetite se samo atmosfere u timu kad je bio derbi, Siroki i te tekme u novembru. Vidis da disu jedan za drugog. Sad ko ovce. Ko da se i ne poznaju pa vise protivnickim igracima dodaju loptu nego izmedju sebe.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Pobjedom kona se komplikuje borba za treće mjesto, to nam u nekom smislu ide na ruku, pošto se ni jedni ni drugi neće naguziti Zrinji, a svakako znamo da će protiv nas igrati maksimalno bez obzira na okolnosti.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
...irfo je napisao/la:
E jos i ovo ako je istina![]()
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- MocMahale444
Svi mi letimo pred ruduRaonffa je napisao/la:Ma nisam ljut nego mi drago što se vratila pozitiva na temu, valjda tako bude i u narednom periodu

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Svaka budala ima svoje veselje moj MuhaMocMahale444 je napisao/la:Svi mi letimo pred ruduRaonffa je napisao/la:Ma nisam ljut nego mi drago što se vratila pozitiva na temu, valjda tako bude i u narednom periodu

- MocMahale444
Samo zapjevaj ovu i bice bolje.Raonffa je napisao/la:Svaka budala ima svoje veselje moj MuhaMocMahale444 je napisao/la:Svi mi letimo pred ruduRaonffa je napisao/la:Ma nisam ljut nego mi drago što se vratila pozitiva na temu, valjda tako bude i u narednom periodu
je napisao/la:Zaimaga aga bolji si od blaga,Zaimaga ti si nase cvjece,niko te niko te prodati nece,Zaimaga je otkrice sezone,zadnje kolo najebace kone,nesto me boli vrat Zaimaga igra ko sat,hop hop hopa Zaimaga trci ko antilopa,ko mi ovo vratima lupi uvalice Zaimaga 2 komada Krupi.
Već mi je lakšeee 

- MocMahale444
Alpa zadaje rime ko kozije vime.
Nema ga jel sve udure alpa? nista od one nase antilope. U Krupi je bio kengurko a Ubiparip je bio Kasper.
Nema ga jel sve udure alpa? nista od one nase antilope. U Krupi je bio kengurko a Ubiparip je bio Kasper.
Baci Alpa koju rimu da dodjemo sebi 

- MocMahale444
Alpa sad samo moze baciti pivsku flasu negdje u cosak da izbaci huju. Letimo svi pred rudu golemo.
E moj Ado... Neću sebi doć' do sljedeće sezone 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
S obzirom da navijas i za Arsenal neces zadugo sebi docianonimni je napisao/la:E moj Ado... Neću sebi doć' do sljedeće sezone

- ANTIANTIFA
- Kontakt:
nema prijedloga za boljitak, svi pod sedativima 

cesto odem do šanka al linija je tanka izmedju jave i sna, vrha i dna
Upravu si vala, bude Željo kar'na pa Arsenal kar'na, evo sad ne mogu da nas uporedim s tim periodom od prije desetak godina al opet nismo dobri, zaboraviću ono malo što sam bio rahatLjoZee je napisao/la:S obzirom da navijas i za Arsenal neces zadugo sebi docianonimni je napisao/la:E moj Ado... Neću sebi doć' do sljedeće sezone

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ja sam prestao vise i razmisljati o bilo kakvim kombinacijama. Ako sta bude dobro i jes', obradivacu se ko niko, onako nenadano...a za novo razocarenje sam vec spreman.Raonffa je napisao/la:Pobjedom kona se komplikuje borba za treće mjesto, to nam u nekom smislu ide na ruku, pošto se ni jedni ni drugi neće naguziti Zrinji, a svakako znamo da će protiv nas igrati maksimalno bez obzira na okolnosti.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- grbavicka1921
- Kontakt:
Vranješ izbacio Šabana iz ekipe, invalid Mehremić Projića koji je za njega Cafu i Carlos u jednom kad skontaš, juniori igrali LP al' izgleda nisu jos neki dovoljno dobri za prvi tim pored ovih oldtimer-a sa visokim platama, i tako svake sezone sve u krug.
Zakarić toplo hladno, Zeca udarili po ušima kad najviše treba.
Pa koji im je qurac svake sezone više!!!
Zakarić toplo hladno, Zeca udarili po ušima kad najviše treba.
Pa koji im je qurac svake sezone više!!!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Daleko je ovo od gotovog, ova utrka između fudbalske nakaze i Širokog Brijega može mnogo toga da promijeni.Osim13 je napisao/la:Ja sam prestao vise i razmisljati o bilo kakvim kombinacijama. Ako sta bude dobro i jes', obradivacu se ko niko, onako nenadano...a za novo razocarenje sam vec spreman.Raonffa je napisao/la:Pobjedom kona se komplikuje borba za treće mjesto, to nam u nekom smislu ide na ruku, pošto se ni jedni ni drugi neće naguziti Zrinji, a svakako znamo da će protiv nas igrati maksimalno bez obzira na okolnosti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Svi se mi nadamo i uzdamo da Sarajevo i Siroki mogu da zaustave Zrinjski, a opet se zaboravlja kakva je nasa igra od one utakmice u Mostaru.
Sve je to ljepo sve i da ih oni zaustave, opet mi moramo da pobjedimo Zrinjski, imamo dvije utakmice kupa, idemo borebnom Radniku koji ne prodaje kozu nikome i tom istom Sirokom koji treba da zaustavi Zrinjski, i šlag na tortu dolaze nam najveci dusmani zadnju utakmicu.
Ima li ekipa snage i pameti za sve ovo, da preko noci proigramo ?
Sve je to ljepo sve i da ih oni zaustave, opet mi moramo da pobjedimo Zrinjski, imamo dvije utakmice kupa, idemo borebnom Radniku koji ne prodaje kozu nikome i tom istom Sirokom koji treba da zaustavi Zrinjski, i šlag na tortu dolaze nam najveci dusmani zadnju utakmicu.
Ima li ekipa snage i pameti za sve ovo, da preko noci proigramo ?
- Zeljeznicar -
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 29 gostiju.