Juventus FC: Utakmice i glasanje - sezona 2017/18
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC: Utakmice i glasanje - sezona 2017/18
Da ti iskren budem nimalo lose.. od reala ne moze me vise jos nista cuditi..
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dobro je, kazu doktori da prezivljavamo, u subotu je glavna operacija.VelaHavle je napisao/la:I, kako smo danas
Max Allegri
Usaulisat ce se oni. Barem ja tako mislim.

Aljegri, out!
Znaci u nedlju finale lige,hahahaha.
Al ko nam je sve lve godine bodove kidao....strasno.
Al ko nam je sve lve godine bodove kidao....strasno.
Zadnja izmjena: dinoo, dana/u 20 apr 2018, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.
- IlCapitano
- Kontakt:
Serie A - 34. kolo:
----------------------------------
--------

--------
----------------------------------Mjesto: Allianz Stadium, Torino----------------------------------
----------------------------------Vrijeme: Nedjelja, 20:45----------------------------------

--------

----------------------------------Mjesto: Allianz Stadium, Torino----------------------------------
----------------------------------Vrijeme: Nedjelja, 20:45----------------------------------
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Pjana bi trebao biti spreman?
Pjanom ili bez Pjane ocekujem da se ovo dobije. Velika je razlika izmedju nas iz Napolia i nadam se da ce to dokazati. Ako dobijemo u nedelju kao sto ocekujem onda je to to..
Higuain ponovo zabija svojima bivsim..
Higuain ponovo zabija svojima bivsim..
Po nekim najavama 4-3-3 bez Dybale u sastavu dok po drugim će i Dybala biti u sastavu kao i Mandzo, Costa, Higuain. Ako Dybala počne otpada Matuidi.
Navodno i "lopta unazad Asamoah" počinje.
Na desnom beku dvojba Barzagli/Howedes. Nadam se da Nijemac počinje.
Navodno i "lopta unazad Asamoah" počinje.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ne znam sta je cudno toliko kod Asamoe. Svi ozbiljni ljudi sa kojima sam pricao slazu se da je Sandro toliko katastrofalan, da pored njega bi svaki bek bolje odradio. Danas je Asamoa puno kvalitetniji igrac. Cinjenica. A to ne govori da je Asamoa dobar, naprotiv..Pogba je napisao/la:Po nekim najavama 4-3-3 bez Dybale u sastavu dok po drugim će i Dybala biti u sastavu kao i Mandzo, Costa, Higuain. Ako Dybala počne otpada Matuidi.
Navodno i "lopta unazad Asamoah" počinje.![]()
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Ne mogu da vjerujem da matuidi ne igra od prve minute...
Evidentno imamo drugacije kriterije o dobrom igracu, Sandro igra losu sezonu, a i takav ima neki efekat bar u napadu sa 3-4 gola i 5-6 asistencija. Sto se tice Asamoaha, moramo razlikovati pristup fudbalu i mozak igrača koji je spreman nesto rizikovati, povuci naprijed, i igrača koji cilja na tek puku ocjenu 5,5-6 sto je cilj Asamoaha, igra bez ikakvog plana, beskonačna ponavljanja, zatrci se pa vrati nazad i tako u krug, kao kakav robot, prvom do sebe i obavezno unazad, bez ikakve ideje. Takvi igraci Juventusu ne trebaju, rak rana zapravo, dovoljno je pogledati profile bekova Reala, Barce, Bayerna da se izvuce sta je ono sto nama treba. Nazalost, princip igranja Asamoaha je nesto sto se vidi i u De Scigliu s izuzetkom da je ovaj koliko-toliko i sposoban imati neke varijacije u igri.Italia je napisao/la:Ne znam sta je cudno toliko kod Asamoe. Svi ozbiljni ljudi sa kojima sam pricao slazu se da je Sandro toliko katastrofalan, da pored njega bi svaki bek bolje odradio. Danas je Asamoa puno kvalitetniji igrac. Cinjenica. A to ne govori da je Asamoa dobar, naprotiv..
I na kraju, na stranu njegov (ne)kvalitet, igrac koji napusta tim dzaba i odlazi u inter apsolutno ne treba vise da se "steli" kod nas.
#MaxOUT
#MaxOUT
Ma ne mozes igrati derbi a dogovorio si tranafer u Inter. Ne mozes da si iz ociju ispo.
Max Allegri
Dobro, slazem se oko razlicitog kriterija. Ne kazem da Asa treba biti prva opcija, niti da se osloni na njega. Vise je kritika ka Sandru. Igrac koji ce potencijalno nesto napraviti (a koji je prije bio "redovno), a takodje igrac koji ce potencijalno - pa cak i redovno skriviti gol i napraviti gresku (sto nije bio) je obican propust. Koliko je los dovoljno govori cinjenica da se Asamoa "ustalio" pored njega da igraju 50-50, a u bitnijim utakmicama Max je cesto znao i koristiti Asu prije Sandra zbog defanzive. Neshvatljivo koliko je los.Pogba je napisao/la:Evidentno imamo drugacije kriterije o dobrom igracu, Sandro igra losu sezonu, a i takav ima neki efekat bar u napadu sa 3-4 gola i 5-6 asistencija. Sto se tice Asamoaha, moramo razlikovati pristup fudbalu i mozak igrača koji je spreman nesto rizikovati, povuci naprijed, i igrača koji cilja na tek puku ocjenu 5,5-6 sto je cilj Asamoaha, igra bez ikakvog plana, beskonačna ponavljanja, zatrci se pa vrati nazad i tako u krug, kao kakav robot, prvom do sebe i obavezno unazad, bez ikakve ideje. Takvi igraci Juventusu ne trebaju, rak rana zapravo, dovoljno je pogledati profile bekova Reala, Barce, Bayerna da se izvuce sta je ono sto nama treba. Nazalost, princip igranja Asamoaha je nesto sto se vidi i u De Scigliu s izuzetkom da je ovaj koliko-toliko i sposoban imati neke varijacije u igri.Italia je napisao/la:Ne znam sta je cudno toliko kod Asamoe. Svi ozbiljni ljudi sa kojima sam pricao slazu se da je Sandro toliko katastrofalan, da pored njega bi svaki bek bolje odradio. Danas je Asamoa puno kvalitetniji igrac. Cinjenica. A to ne govori da je Asamoa dobar, naprotiv..
I na kraju, na stranu njegov (ne)kvalitet, igrac koji napusta tim dzaba i odlazi u inter apsolutno ne treba vise da se "steli" kod nas.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- IlCapitano
- Kontakt:

Skoro identično kao iz prve utakmice, Howedes jedina razlika.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Dobro hamsik rece, trebalo je biti 9 bodova razlike danas,i bukvualno bi za titulu vcr igrali...al hajd sad.
Znaci pobjeda po svaku cijenu, napoli trenutno igra van forme,primaju dosta golova,bukvualno bodove pisu zadnjih 15,20 min. Utakmice,sto im ranije u sezoni nije bila praksa. Zavrsavali su posao u prvih 30,40 minuta.
Znaci pobjeda po svaku cijenu, napoli trenutno igra van forme,primaju dosta golova,bukvualno bodove pisu zadnjih 15,20 min. Utakmice,sto im ranije u sezoni nije bila praksa. Zavrsavali su posao u prvih 30,40 minuta.
Iskreno se nadam da Spal i Crotone neće ostati upamćeni ko onomad Perugia. Doduše, ne toliko jer ono je jednom u životu.
Jao kakvo kockanje i qrcobolja, tako netipično Juventusu koji je apsolvirao pobjede protiv nazovi malih.
Ne mogu da se pomirim sa tim kiksevima i imam osjećaj da će nas koštati. I da, rođeni sam pesimista.
Jao kakvo kockanje i qrcobolja, tako netipično Juventusu koji je apsolvirao pobjede protiv nazovi malih.
Ne mogu da se pomirim sa tim kiksevima i imam osjećaj da će nas koštati. I da, rođeni sam pesimista.
Moglo bi biti svega na tribinama jer po prvi put u zadnjih nekoliko godina ova zivina ima pravo prisustva mecu.
#MaxOUT
#MaxOUT
- Burberry46
- Kontakt:
Hajde Juve po pobjedu, red je da Higuain bude strijelac 

1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.