Yebem ti zivot i kad se vratis samo par sedmica unazad i vidis prognoze stručnjaka o jakom milanu, a ne daj boze vratit se prije pocetka sezone
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Jesu ovo najvise bodova ove sezone protiv Milana skupili
Yebem ti zivot i kad se vratis samo par sedmica unazad i vidis prognoze stručnjaka o jakom milanu, a ne daj boze vratit se prije pocetka sezone
muxa je napisao/la:Ne samo to, nego smo jedini koji im nisu dali gol
Al ovakav je Inter bio isti...mislim i sad je, al malu su se popravili
Ništa čudno, mi navijači Intera smo se nagledali ovakvih situacija kada ekipa proigra pa svi pomislimo da je konačno sve stalo na svoje mjesto i da je kriza iza nas ali se onda desi ovo što se sada dešava Milanu. Mi smo stabilnija ekipa sa ozbiljnijim trenerom pa nam se opet desila takva rupa da 2 mjeseca nikog nismo mogli dobit, treba dosta vremena da se povrati pobjednički mentalitet i zato me ljuti kad pojedinci pljuju Spallettija i žele mu nogu.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- akisarajevo92
- Kontakt:
A lijepo ja rekoh da je to ista shema (tj.čak i nešto slabija) kao i sa Piolijem u Interu prošle sezone.Gotovo pa preslikano samo je Inter imao još jači niz i opet je na kraju ostao bez LP jer te jedan ili dva slabija rezultata izbacuju potpuno zbog lošeg starta kao što se to Pioliju prošle godine desilo sa Torinom.Al ne,to udara glavom kroz zid i hoće na silu prikazat nešto što nijeHuska je napisao/la:Yebem ti zivot i kad se vratis samo par sedmica unazad i vidis prognoze stručnjaka o jakom milanu, a ne daj boze vratit se prije pocetka sezone
Siamo, hocetel ispostovat danas protiv Chieva i izgubit par bodova :kafa:
Ne bi me čudilo.Kao što me ne bi čudilo ni da 0-5 završi.Znat će se više kada vidimo sastav.Ako se ovdje ne uzmu 3 boda više-manje se nema šta tražit dalje.Chinaglia je napisao/la:Siamo, hocetel ispostovat danas protiv Chieva i izgubit par bodova
- MysticAladin
- Kontakt:
Što nose ove crvene oznake na licu?
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
Neka akcija, crveni karton protiv nasilja prema zenama.MysticAladin je napisao/la:Što nose ove crvene oznake na licu?
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Mora da je zbog Natase Bekvalac...Tritolone je napisao/la:Neka akcija, crveni karton protiv nasilja prema zenama.MysticAladin je napisao/la:Što nose ove crvene oznake na licu?
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Tko je ta
- muha milanez
- Kontakt:
VAR spasi cist gol Interu.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
i onda se nađu neki pametnjakovići koji su protiv var-a 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma jedna fina i postena...SiamoNoi je napisao/la:Tko je ta
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
marconato je napisao/la:Ma jedna fina i postena...SiamoNoi je napisao/la:Tko je ta
Jel to neka vasa Severina
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Jedna u nizu Severina 
Ali,ali...uzima previše vremena,pretvara nogomet u vaterpolo i ubija zabavurope11 je napisao/la:i onda se nađu neki pametnjakovići koji su protiv var-a
Tomovicu konju, glupane, idiote, panju
Zar ne bi bio ofsajd da je zabio?
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."