Zenzo je napisao/la:Masno premiani od Zrinjskog, **** im on mater zajedno sa onim juniorskim timom, treba odmoriti igrace za 0:4 i Zelju.
@elegant, kome ces jeb.avat mater pricom da je neko premirao krupu kad nas otresu u kupu? stanjem i raspolozenjem u ekipama, te prikazanom formom i igrama, ja ne vidim nas kao favorite, prije obrnuto.
druga stvar, ko je nasim zvjezdama zabranio da trce, bore se, daju sve od sebe, pokazu da im je stalo.... tu pricu o premiranju protivnika okaci o neku stvar, jer, ako nisi u stanju izaci na teren i pobjediti ih kad ti je najpotrebnije, onda i ne zasluzujes titulu. na kraju, i nasi su imali premije za pobjedu, sto ih ne zaradise?
najlakse krivicu svaliti na sve okolo, pricom svi nas mrze, svi su protiv nas, svi nas potkopavaju (pitari, zrinjski, savez, sudije, violina, amar, sd, horoskop, kisa, sunce, led, blato, losa sreca....nastavi niz), samo da bi skinuli krivicu sa sebe, a sami smo sebi najvise krivi, samo sto ego ne da dase to i prizna.
i, da, glavni si zagovornik price da nas treba popisati, ako titule mozemo osvajati samo sa amarom. SLAZEM SE!!! ali, isto tako, treba nas prvo popisati, pa ugasiti, ako se opstanak kluba veze i prikazuje kao moguc samo sa senadom na celu. Zelje je bilo i prije osima i senada, i bit ce ga dugo iza njih, sa svim uspjesima i padovima. Zeljo je iznad svakog pojedinca.
ti i tebi slicni cete se lako presaltati i podrzavati nove ljude, te i dalje upirati prst krivnje svuda okolo, jer, poBogu, nasa bozanstva ne mogu biti kriva.
da budem jasan do kraja, nikoga ne tjeram, nemam ideju sta i kako dalje, ali vidim da je najvise do nas i ne moze mi niko prodavati muda pod bubrege. imamo placene ljude, kojim je posao da nadju rjesenja i vrate nas gdje nam je mjesto. ako to nisu u stanju, cao. 5. sezonu zaredom bez titule, gdje jednom nismo ni izasli u evropu, za mene je previse, pogotovo sto nas se gadja bumovima, janjadima, najavama trofeja, a, na kraju sami preuzmemo ulogu janjeta povaljenog za kurban.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija