FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pokusavas biti smijesan a uporedi plate nasih igraca sa ostalim u ligu, kao i kompetnu infrastrukturu i opremu, uslove rada, pripreme, sredstva za putovanja i ostale potrebe ekipe.
Druga je prica sto su nam igraci tarabe, sto su dokazali, sto Adzem ne zna i ponavlja iste greske. Jednostavno uprava, Adzem, Papac promasili sa dovođenjem tih istih igraca (naravno sa najboljom namjerom).
Uzmi na to jos da ova uprava hoce da bude sve po PS, ovdje se po forumu pise "sto nismo premirali, zavrsili, (namjestili)" a oni za to nece da cuju.
Dok imamo ugrozeno-hrvtaski (politicki) Zrinjski koji sve to radi a svi znamo da nemaju nista bolju/goru ekipu i trenera od nase.
Druga je prica sto su nam igraci tarabe, sto su dokazali, sto Adzem ne zna i ponavlja iste greske. Jednostavno uprava, Adzem, Papac promasili sa dovođenjem tih istih igraca (naravno sa najboljom namjerom).
Uzmi na to jos da ova uprava hoce da bude sve po PS, ovdje se po forumu pise "sto nismo premirali, zavrsili, (namjestili)" a oni za to nece da cuju.
Dok imamo ugrozeno-hrvtaski (politicki) Zrinjski koji sve to radi a svi znamo da nemaju nista bolju/goru ekipu i trenera od nase.
- Zeljeznicar -
- plavousrcu
- Kontakt:
Ne vjerujem kako ovom Zenzi ne dosadi. **** te ba vise Uprava, veze sa fudbalom nemaju. Jesu oni doveli Papca? Jesu procijenili da je top za sportskog direktora? Je li Papac promasaj? Ko je kriv? Papac ili Uprava. Papac je jedan u nizu. Mulalic, Kostic, Petrovic, Adzem. Ko ih dovodi?
-
- Kontakt:
Koliko vam ima ugovor jos Bogicevic ? 

Niste objektivni,ovo je najslabija ekipa koja se borila za titulu,vas najaci adut je Adzem htjeli ili ne priznati,vi imate najslabiju ekipu daleko od ove 4 ekipe,I ne trebate odustati od titulr tek tako lako,zrinja je kasnio 4 pa nije odustajao I nisu toliko prozivali
Samo Sarajevo
Lakse bi mi bilo da smo u ovoj sezoni bili stalno drugi pa pomiris se da parmaci bolje ne mogu nego ovako budes prvi i ljudi te hladno stignu i ostave u zaostatku -3. **** vas konj nesposobne sve.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nek malo pogledaju ovi naši debili šta sebi rade, Krupa bez ligaškog motiva šilji qrac na vama idiotima koji igrate za titulu!
Masno premiani od Zrinjskog, **** im on mater zajedno sa onim juniorskim timom, treba odmoriti igrace za 0:4 i Zelju.
- Zeljeznicar -
Hladno frajer kaze odmarao igrace i nas glat uzeo. Imate li stida parmaci nasi ? Bajramski turnir ne mozete osvojiti i tu bi bili drugi sve vam yebem.
Uprava je bivsa na kraju sezone!
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Ma neka su premirani ne znam ti kakvim ciframa, opet smo ih morali dobiti jer je titula u pitanju, ako sad neće na glavu skakat ako treba mater mu **** kad će??? Ako su Krupi bile motiv pare i nama je motiv titula, pa ne igramo turnir Branka Kockice dan ih ****. A ako im nije još motiv ove hajke na Želju, pa onda ono što se dešavalo u finišu prošle sezone kad mi svojom nesposobnošću gubimo titulu gdje ti čitav stadion skandira biće Željo **** šampion te uz pomoć sudijske krađe u Bijeljini onda ne znam šta više treba?
Smejesnu cifru su uzeli da nas dobiju, mislim imaju ih pravo stimulisati, juce je Radnik vise gino za nas nego mi za sebe u Krupi,Nije nama Kriva Krupa sami smo sebi krivi pocevesi od Mostara traje ta kriza, Adzem je pod pritiskom jos se posvadja sa nekilicinom igraca... E sad 5 kola do kraja jel ga pametno mijenjati ako ga smjene ispasce budale jer su mu dali podrsku, ja sam prvi za smjenu ako ce doci samo jedan Covjek Amar, ili cak Odovic da nas vodi do kraja, Cak Nije los izbor ni Vinko Marinovic al ne moze vodi mladu rep... Ko nam fali u Petak Ramovic ko jos ne igra imaju li oni kartoniranih, samo pobjedom sad u Petak imacemo teoreske sanse za Titulu , Rjesit se blagija, bogiia, Adia, i vecine pickastih igraca..Zenzo je napisao/la:Masno premiani od Zrinjskog, **** im on mater zajedno sa onim juniorskim timom, treba odmoriti igrace za 0:4 i Zelju.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Nek uruci uprava i sebi otkaz zajedno sa adzemom
Ma postali smo predmet sprdancije odavno, i opet ce nam to pjevat, malo je rec da smo magarci postalibraco je napisao/la:Ma neka su premirani ne znam ti kakvim ciframa, opet smo ih morali dobiti jer je titula u pitanju, ako sad neće na glavu skakat ako treba mater mu **** kad će??? Ako su Krupi bile motiv pare i nama je motiv titula, pa ne igramo turnir Branka Kockice dan ih ****. A ako im nije još motiv ove hajke na Želju, pa onda ono što se dešavalo u finišu prošle sezone kad mi svojom nesposobnošću gubimo titulu gdje ti čitav stadion skandira biće Željo **** šampion te uz pomoć sudijske krađe u Bijeljini onda ne znam šta više treba?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Majku vam **** svima redom u klubu, treba da mjesecima citam kako Zrinjski dominira u nasoj zemlji a sve uz pomoc sudija. Nisu ni oni krivi koliko smo mi sami sebi, sve vam **** redom nemam uopste zelju da gledam antifudbal na Grbavici a dok vi na zapadu prosipate ego ciji je veci. Dok god vam je ego bitniji od Zelje mi titule vidjet necemo, mrs napolje sve ijedan, Amare vrati se!
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Ne treba im u petak niko otici. Nek onim praznim tribinama svoju kurcobolju i neznanje pokazuju. Titula je ionako izgubljena i da mlatnemo Zrinjski odmah cemo negdje popusiti ono standardno.
Pa neće im biti ni tri milje protiv Zrinjskog, al' najgore je što tada i odigraju najbolje kad niko ne očekuje, spadne pritisak a muda narastu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- plavousrcu
- Kontakt:
Nije titula izgubljena. Ne igra Zrinjski spektakularno da moze dobiti Siroki i Krupu bez frke u Mostaru. Mi moramo dobiti u petak i prizeljkivati njihov jedan kiks u Mostaru. Necemo ni mi dobiti sve tri nakon Zrinjskog.
- ANTIANTIFA
- Kontakt:
irfo je napisao/la:al nam je prodana magla kad je doso vranjes, pisali to nam je najspremniji igrac, ja konto prekucat ce ligu, a frajer sidras ne moze se hodat po terenu
Bekric i Zeba su igrali bolje od njega pa zavrsise na tribini i klupi, a ovaj lik konstantan svih 90 minuta

prvi put da vidim da neko spomene njega, frajer je odigrao jednu eventualno dvije utakmice solidno pa hajmo reci i vise nego solidno, sve ostalo je odigrao katastrofalno, prima loptu sa potezima majgeri džakuzaki, lopta se odbija od njega bukvalno, nije u stanju poslati pas kako treba, zato ja sinoc kazem kako mi je neshvatljivo da jedan zeba ne moze odigrati barem zadnjih dvadesetak minuta, a konstantno se vrte isti igraci koju su bogom dani pa moraju igrati na silu
vidim druze da si pisao kako znas vecinu iznosa primanja, znas li koliko nam strucnjak i strucni stab uzimaju? ako je nesto znad prosjeka sve preusmjeriti za jednog top trenera, jer ovo je smiješno sta nam se desava
a starčevica sto ga suknu adzemu

cesto odem do šanka al linija je tanka izmedju jave i sna, vrha i dna
Pa i ti prospes kafu na gosta,jel to znaci da ne znas nositi tacnu?Neandertalac je napisao/la:Smije li iko pisnuti kako je ovaj "kapitalac" izgubio loptu za drugi go? Da je Bogičević yebali bi mu do petog koljena. Zakaric prvi go tri igrača ševa 30 metara od gola.
Popapala maca jezik.
Kakav si ti čudak,Allahu?
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Vranjesa je Adzem zguzio, ja ne znam kako to ne vidite. Covjek je 10, pa je spic, pa glumi neko krilo, pa laznu devetku, a igra svaku 90 minuta...ne moze. Pa jbt u derbiju ti je on ostavljen gore da trci kontre, a Vojo na 40 metara od gola, o cemu mi pricamo? Isto je sa npr Hajdarom malim. Dijete lomi i mentalno i fizicki, sprzio ga je, jer se ne usudjuje da mijenja. Hajdarevic je toliko naguzen da nije u stanju dati normalan pas vise. Onda to vise nije samo Hajdarevic, nego izbacujes iz forme i Sabana koji nikad ne ulazi, a Modic je odigrao jedva jednu utakmicu do sad. Adzem redovno sa izmjenama kasni 20 minuta i prva mu je Kajkut, i to kad treba da igras presing i ganjas rezultat i slicno...ne treba dalje.
Sve mu je Starcevic jucer rekao sa onom izjavom o odmornim igracima, slozi mu ga bas fino.
A ovo je iznad samo zagrebavanje povrsine. Na kraju prve polusezone je radio sve sto je trebalo, od pocetka druge radi sve sto ne treba. Nakon toga se potpuno pogubio i on vise ne zna gdje udara, da li da tjera inat, da li da rotira, da li da stavlja iste, sta da radi. Potpuno je izgubljen i to je to. Ruinirao je ekipu, mentalno i fizicki, istu ekipu koju je sam on podigao, naravno da i to treba priznati. On ih je digao, pa poceo da se glupira i kalkulise i sam sebi spakovao otkaz.
Greska uprave je sto nije smjenjen nakon Sirokog. Nekad se mijenja i kad si prvi, jer osjetis da si u slobodnom padu, pa zelis da ga sprijecis. Nisu osjetili, nisu sprijecili, i evo nas sad ga glabamo.
Kerovi sadasnje uprave ce govoriti da je bio pravi, najbolji potez ostaviti Adzema, da je "sportskom segmentu dato sve." Ovi sto su kontra uprave ce govoriti da je Adzem "pametan, dobar, nas vojnik" i slicne stvari, pa prebacivati sve na upravu jer je ona krajnji cilj. Istina je negdje u sredini. Ne nasjedajte na price ni jednih ni drugih. I jednih i drugih je malo, prave pune buke preko drustvenih mreza pa se cini da ih je puno, ali nije. Najvise je nas obicne raje. Ne obazirite se na ove kreature sto su im u fokusu licni interesi, a ne Zeljo.
Sve mu je Starcevic jucer rekao sa onom izjavom o odmornim igracima, slozi mu ga bas fino.
A ovo je iznad samo zagrebavanje povrsine. Na kraju prve polusezone je radio sve sto je trebalo, od pocetka druge radi sve sto ne treba. Nakon toga se potpuno pogubio i on vise ne zna gdje udara, da li da tjera inat, da li da rotira, da li da stavlja iste, sta da radi. Potpuno je izgubljen i to je to. Ruinirao je ekipu, mentalno i fizicki, istu ekipu koju je sam on podigao, naravno da i to treba priznati. On ih je digao, pa poceo da se glupira i kalkulise i sam sebi spakovao otkaz.
Greska uprave je sto nije smjenjen nakon Sirokog. Nekad se mijenja i kad si prvi, jer osjetis da si u slobodnom padu, pa zelis da ga sprijecis. Nisu osjetili, nisu sprijecili, i evo nas sad ga glabamo.
Kerovi sadasnje uprave ce govoriti da je bio pravi, najbolji potez ostaviti Adzema, da je "sportskom segmentu dato sve." Ovi sto su kontra uprave ce govoriti da je Adzem "pametan, dobar, nas vojnik" i slicne stvari, pa prebacivati sve na upravu jer je ona krajnji cilj. Istina je negdje u sredini. Ne nasjedajte na price ni jednih ni drugih. I jednih i drugih je malo, prave pune buke preko drustvenih mreza pa se cini da ih je puno, ali nije. Najvise je nas obicne raje. Ne obazirite se na ove kreature sto su im u fokusu licni interesi, a ne Zeljo.
1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 50 gostiju.