FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Virtu4l
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Virtu4l » 21 apr 2018, 23:46

Zenzo je napisao/la:kao i da Krupu moramo rjesiti u prvoj utakmici.
28.04. Željezničar - Zrinjski
02.05. Željezničar - Krupa
05.05. Radnik - Željezničar
09.05. Krupa - Željezničar
13.05. Široki - Željezničar

Ma normalno, prelagan raspored, zapeti u kupu kao i do sad, pa onda krepati u prvenstvenoj. To je prava taktika, ali obavezno igrati sa istim igračima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

AirMike
Kontakt:

Post Postao/la AirMike » 21 apr 2018, 23:47

Kolko sam jadan
Ako ne mozes pobjediti protivnika,pridruzi mu se - Kevin Durant -

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 21 apr 2018, 23:57

Još jedan veliki problem je lobotomija. Pod ovim ne mislim na sve koji pišu već direktno prozivam likove koji šire yebenu propagandu po direktivi. Placenici!

Majke mi imam osjecaj da dovedemo tetraplegičara kako bi hajcali raju. To boom, to smajliji :tokralju: :njanjanja: , klipovi, kapitalac, qurac, palac. Onda par utakmica, lik prosjek ili flop, brani ga taman deset golova zbog njega primili. Za šest mjeseci; razocarao me, više sam očekivao, hvala mu i sretno pa tako u krug već šesti, sedmi prelazni rok. One raspale matore polovnjake sve do jednog gurali fol u op, da treniraju mlade. Ispljuvali more naših ljudi, igrača, navijača. Sve neke informacije polovicne, insuinacije, kao znaju oni, sve provjereno, nema mahale. Znate vi moj qurac, svjesno ili nesvjesno obmanjujete raju. Pokemoni.

Posljedice su gomila igrača od kojih realno njih par ima kvalitetu i njih par sa iskrenim sportskim motivom za koje se smatra da su najbolji jer je neko tako rekao a ne jer su zasluženo najbolji. Zayeb 1/1 u kojem strada prvo klub finansijski i rezultatski, naivni navijači, trenere mijenjaj kao na traci, kontinuiteta ni na mapi.

Htjeli ili ne priznati, tako je.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

ANTIANTIFA
Kontakt:

Post Postao/la ANTIANTIFA » 21 apr 2018, 23:59

ko su lobotomci ako nije tajna?
cesto odem do šanka al linija je tanka izmedju jave i sna, vrha i dna

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 22 apr 2018, 00:02

Dobiti lazne Mostarce je pod moranjem. Prvenstvo citavo je takvo da je sve moguce i nista nije izgubljeno. Samo nema ovdje dobrote i da se osvoji titula. Radovat cemo se, za titulu se igra citavu sezonu, ali nikako na zelenu granu. Nema brate onog osjecaja da smo dobri da ide u pravom smjeru i eto da ne osvojimo nista, idemo kako treba i nema veze ako ne osvojimo. Fali mi taj osjecaj.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 22 apr 2018, 00:22

Ovaj od 12.000 razigrava, asistira. Majstor!

UPRAVA NAPOLJE!

nide
Kontakt:

Post Postao/la nide » 22 apr 2018, 00:38

Gledam sve postove pa moram da se nadovežem na sve ovo. Gledam objektivno sada a ne kao navijač.

Ovaj rezultat danas nije iznenađujući. Imam osjećaj da mi još živimo od stare slave ko smo i što smo. Evo ova sezona kopija prošle a zašto? Zato što nismo objektivni. Stavljamo sebi za cilj pre velike zalogaje koje ne možemo sažvakati. Ne možeš sebi zacrtati plan duplu krunu, i o tome pričati čitavu sezonu a objektivno imaš lošiju ekipu nego prošle godine. Zašto je Zrinjski gdje je? Ima tu dosta upitnih stvari ali imaju objektivnu i ostvarivu ideju, a to je biti prvaci. Oni ne žele da igraju kup jer nemaju za to kadar, a mi to ko imamo pa nam igraju jedni te isti insani. Nismo mi Real, Bayern ili Barsa pa da moramo osvojiti sve a za to nemaš podlogu kako financijsku tako idejnu a najmanje u stručnom kadru to jest treneru i igračima. Da smo igrali samo prvenstvo kao i ovi miševi iz Mostara ubjeđen sam da bi imali sada solidnu bodovnu prednost. Ali šta je tu je. Adžem nije dovoljno sposoban da vodi ovakvu jednu ekipu, a pogotovo kada pred njega staviš ovakav uslov dupla kruna. Ne treba se lagati ni mi navijači nismo na nivou na kakvom bi trebali biti. Da grad kao sto je Sarajevo i Željo kao klub ne može imati 8000 gledaoca po utakmici to govori dosta o nama i navici kada su uplitanju domace utakmice. Kada je riječ o upravi sada se vidi da ovi ljudi imaju smisao za biznis. Odrađuju strašne stvari za naše uvjete koje iskreno sve uprave samo su mogle da sanjaju. Sve izgleda super transparentno pošteno ali kad dođemo do sportskog sektora tu nam škripi na sve strane. To se vidi da neznanju. Ta karika fali u ovoj upravi kako bi bila perfektna. Neko ko se razumije u ovaj segment zna ko može biti trener za kadar kojeg posjeduješ i spram tome odrediti cilj za važeću sezonu. To nam fali i bez toga nećemo imati uspjeha. Otišao je Slavko došao Adzem. Doći će neko treći ali oni nisu problem. Problem je da nemamo objektivnost i plan rada koji će nam donositi rezultate. Pošteni je reći imamo ekipu koja može uzeti trofej kupa BiH pa će mo da gradimo ekipu i sa njom zabgodinu ili dvije cilj nam je uzeti prvenstvo a ne odu ti najbolja dva igrača i ti ne dovedeš bolju od njih i najavljuješ duplu. Ma daj.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 apr 2018, 01:03

Sto Sinanov portal fino popljuva nase parmake u ovim nekakvim tekstovima. Eto na sta su spali **** ih svak. Brukaju nas samo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 22 apr 2018, 02:07

Pa ne znam sta trebaju stana bekric i ostali doc i rec evo adzeme zabicemo autogo ? Ljudi igraju za pare profesionalci su i kraj price...

Ja samo ne kontam kako u ovom zrinskom svi proigraju odjendom? Jbt Todorovic, Berkic, Stanic, Jamak, Bekic, Bilbija od "popljuvanog pitara" do reprezentacije doguro :S itd itd....

Drugi put vrlo vjerovatno izgubismo titulu na kraju puta...nek se zapitajui svi jer eo godine prodjose a mi bez torfeja. Lijepo izgleda istok, teren ce izgledat jos ljepse, ali vala tuzno izgleda mjesto sa peharima...nekako prazno
=\_1921_/=

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 22 apr 2018, 04:16

Virtu4l je napisao/la:Odvadite malo, nisu nam Bekrić i Stanić krivi što smo u banani, prvi nije imao mjesta kod nas, a drugi je šikaniran da bi na kraju dobili Mehremića. Igraju za svoj novi klub i daju maksimum, ništa strašno.

Suvišno je sad nešto pisati kad sve znamo, apsolutno isto kao nakon svake utakmice ove godine, osim one u kupu protiv Slobode.

Najveći krivac, Admir Adžem, bez imalo razmišljanja. Amaterske greške, tvrdoglavost, inat, neznanje, bahatost, arogancija a la Amar Osim u pokušaju... stvarno je previše. Svi smo još odavno vidjeli gdje ovo vodi, ali eto, Adžem i Uprava to nisu vidjeli. Nije kriv Mehremić drugovi, on ne zna, i to se ne može promijeniti, volio bi i on da zna... kriv je onaj ko ga forsira kao da je Marcelo.

Daleko je ovo od gotovog, ali treba biti realan kao što smo bili realni čitavu sezonu. Titula je daleko, predaleko, ali ne treba odustati, treba pokušati pobijediti Zrinjskog i dalje šta nam Bog da.

Usrani kup nas je ponovo koštao, i ako ga kojim slučajem osvojimo, siguran sam da će se od njega praviti hajp kao da je finale lige šampiona. Da vam odmah kažem, nabijem i vas i kup na qrac. Dovedite jednu jedinu osobu koja nas može izvući iz ovoga, progutajte tu knedlu, jer ne znate, svi to vidimo osim vas.

Jednom rjecju AMAR OSIM ! Ado mora dobit otkaz jer je pogubio sve konce moguce u svaliconici koja je cirkus, jos je u svadji sa nekolicinom igraca... Ovo je danas jako lose uzasno ocajno.... Da dalje pisem nemogu nemam snage Jos sam radio drugu zeljo mi sjeba dan da nisam znao gdje udaram... Necu dalje da pisem o tituli nemogu necu da razmisljam jer smo je izgubili u Mostaru imamo igrace i trenera koji je ogranicen ko panj.. Neka sjedu gospoda iz uprave rjese probleme sa Amarom neka ga vrate kako znaju i umiju..
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 22 apr 2018, 06:11

Dobro jutro. Iznad glave vam je zid, lupajte glavom. Yebem ti sunce žarko, u pm i fudbal i igrači i trener i uprava. Bogalji.

UPRAVA NAPOLJE!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 22 apr 2018, 07:42

Smije li iko pisnuti kako je ovaj "kapitalac" izgubio loptu za drugi go? Da je Bogičević yebali bi mu do petog koljena. Zakaric prvi go tri igrača ševa 30 metara od gola.

Popapala maca jezik.

UPRAVA NAPOLJE!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 22 apr 2018, 08:16

Ne treba Najdrazeg uvlaciti u pricu. Dugujemo mu kesovinu i dok mu je ne vratimo nece se vratiti. Kapitalac je igrac poteza, nekad za nas nekad za protivnika. Treba ga istrpiti :crazy:

deyo
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la deyo » 22 apr 2018, 09:41

[
quote="nide"]Gledam sve postove pa moram da se nadovežem na sve ovo. Gledam objektivno sada a ne kao navijač.

Ovaj rezultat danas nije iznenađujući. Imam osjećaj da mi još živimo od stare slave ko smo i što smo. Evo ova sezona kopija prošle a zašto? Zato što nismo objektivni. Stavljamo sebi za cilj pre velike zalogaje koje ne možemo sažvakati. Ne možeš sebi zacrtati plan duplu krunu, i o tome pričati čitavu sezonu a objektivno imaš lošiju ekipu nego prošle godine. Zašto je Zrinjski gdje je? Ima tu dosta upitnih stvari ali imaju objektivnu i ostvarivu ideju, a to je biti prvaci. Oni ne žele da igraju kup jer nemaju za to kadar, a mi to ko imamo pa nam igraju jedni te isti insani. Nismo mi Real, Bayern ili Barsa pa da moramo osvojiti sve a za to nemaš podlogu kako financijsku tako idejnu a najmanje u stručnom kadru to jest treneru i igračima. Da smo igrali samo prvenstvo kao i ovi miševi iz Mostara ubjeđen sam da bi imali sada solidnu bodovnu prednost. Ali šta je tu je. Adžem nije dovoljno sposoban da vodi ovakvu jednu ekipu, a pogotovo kada pred njega staviš ovakav uslov dupla kruna. Ne treba se lagati ni mi navijači nismo na nivou na kakvom bi trebali biti. Da grad kao sto je Sarajevo i Željo kao klub ne može imati 8000 gledaoca po utakmici to govori dosta o nama i navici kada su uplitanju domace utakmice. Kada je riječ o upravi sada se vidi da ovi ljudi imaju smisao za biznis. Odrađuju strašne stvari za naše uvjete koje iskreno sve uprave samo su mogle da sanjaju. Sve izgleda super transparentno pošteno ali kad dođemo do sportskog sektora tu nam škripi na sve strane. To se vidi da neznanju. Ta karika fali u ovoj upravi kako bi bila perfektna. Neko ko se razumije u ovaj segment zna ko može biti trener za kadar kojeg posjeduješ i spram tome odrediti cilj za važeću sezonu. To nam fali i bez toga nećemo imati uspjeha. Otišao je Slavko došao Adzem. Doći će neko treći ali oni nisu problem. Problem je da nemamo objektivnost i plan rada koji će nam donositi rezultate. Pošteni je reći imamo ekipu koja može uzeti trofej kupa BiH pa će mo da gradimo ekipu i sa njom zabgodinu ili dvije cilj nam je uzeti prvenstvo a ne odu ti najbolja dva igrača i ti ne dovedeš bolju od njih i najavljuješ duplu. Ma daj.[/quote]
Svaka cast na postu
Cuj izgubili titulu,eto branimo titulu 10 godina pa je ove godine izgubili,mi je tek trebamo uzeti, i uzeli bi je da nije zrinjskog, ako niste primjetili vec dvije sezone ova dva kluba dominiraju.
E sad sto mi izvlacimo deblji kraj covjek je objasnio.

Pitarluk i price divovi, lavovi i ostale gluposti :nene:
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 apr 2018, 10:22

Samo me zanima zbog cega Adzem zanemaruje Anela, a gura Hajdarevica i ako se vidi da on ne moze vise od umora. Samo je igrac manje. Koji k se desava Adzemu u glavu u zadnje vrijeme. Unistit ce dijete zbog svoje gluposti i tvrdoglavosti. Ne daj Boze nikom.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 22 apr 2018, 10:24

al nam je prodana magla kad je doso vranjes, pisali to nam je najspremniji igrac, ja konto prekucat ce ligu, a frajer sidras ne moze se hodat po terenu :lol:

Bekric i Zeba su igrali bolje od njega pa zavrsise na tribini i klupi, a ovaj lik konstantan svih 90 minuta
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 22 apr 2018, 10:46

3 godine iz kluba se direktno najavljuje titula i tri godine izvisimo, dovode se nekakvi amateri od igraca i trenera, stavljaju se na vazne funkcije amateri i onda ocekujes neki rezultat? Ne moze se gospodo fudbalski klub vodit kao firma, nije to to. Il znas il ne znas, nema trece, u svakom klubu najvazniji je onaj SPORTSKI segment, ako nema toga sve ostalo je nevazno, ostali aspekti kluba moraju pratiti sportski segment a ne obrnuto, mi navijamo za uspjehe na sportskom planu, a ne na gradjevinskom planu, to je za pohvalu sve, ali ovo na sportskom planu je 100 puta vaznije od svega ostalog. Isto ono sto sam reko na pocetku ove sezone kazem i sada, ako se ne uzme titula mogu lagano svi do jednog napustit klub, od dna do vrha.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 22 apr 2018, 11:07

Dvije sezone za redom na isiti nacin sa gotovo slicnim akterima i motivima se gubi titula. Los izbor igraca, trenera, uz naravno njihov bezobrazluk i neprofesionalnost.

Kamo srece da uprava ubode sa trenerom i igracima, kao sto radi maestralno sa poslovanjem, radom, gradnjom kluba i svim tim obavezama koje nisu vezane za sportski segment.

Ali niko ne moze poreci da je uprava ovoj ekipi i Adzemu sve obezbjedila, to su oni ne znaju, ne mogu, nece ili sta je vec problem je posebna prica. Ni od Sase Papca nismo mnogo vidjeli po tom pitanju rada SD, a dobro smo se ponadali.
Zadnja izmjena: Zenzo, dana/u 22 apr 2018, 11:10, ukupno mijenjano 1 put.
- Zeljeznicar -

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 apr 2018, 11:09

Nek se gone svi u tri lijepe. Od Misimovica preko Adzema i cijelog strucnig staba do sve i jednog igraca. Ublehe.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 22 apr 2018, 11:16

Sve su mu obezbijedili a on taraba. Igrače, teren, lopte, golove, mreže, tribine, pripreme, plate. Pa to nema ni jedan klub na svijetu.

Malo kaska sportski segment. Bmw_u auta loša a sve ostalo vrh. Philips, sve rade vrhunski a samo im tehnologija smiješna. Nokia top firma samo im mobiteli malo malo lošiji. I tako ta priča...

UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.