Još jedan veliki problem je lobotomija. Pod ovim ne mislim na sve koji pišu već direktno prozivam likove koji šire yebenu propagandu po direktivi. Placenici!
Majke mi imam osjecaj da dovedemo tetraplegičara kako bi hajcali raju. To boom, to smajliji

, klipovi, kapitalac, qurac, palac. Onda par utakmica, lik prosjek ili flop, brani ga taman deset golova zbog njega primili. Za šest mjeseci; razocarao me, više sam očekivao, hvala mu i sretno pa tako u krug već šesti, sedmi prelazni rok. One raspale matore polovnjake sve do jednog gurali fol u op, da treniraju mlade. Ispljuvali more naših ljudi, igrača, navijača. Sve neke informacije polovicne, insuinacije, kao znaju oni, sve provjereno, nema mahale. Znate vi moj qurac, svjesno ili nesvjesno obmanjujete raju. Pokemoni.
Posljedice su gomila igrača od kojih realno njih par ima kvalitetu i njih par sa iskrenim sportskim motivom za koje se smatra da su najbolji jer je neko tako rekao a ne jer su zasluženo najbolji. Zayeb 1/1 u kojem strada prvo klub finansijski i rezultatski, naivni navijači, trenere mijenjaj kao na traci, kontinuiteta ni na mapi.
Htjeli ili ne priznati, tako je.