FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma biti ce sutra pravo nezgodno, nije GOSK naivan, a nasa ekipa nije tako jaka da prati ritam svaka 3-4 dana te uz to stalno nedostaju 2-3 bitna igraca u prvoj postavi. Ako nista uskociti ce u prvu Grahovac i Ivetic koji su odmorni, te naravno kao i svaku se nadati da Todorovic koji je vjerovatno i najbrzi i najspremniji igrac ove LZO napravi razliku.
Vise bih naravno volio da ostanu Celik, Sloboda i Borac, a da GOSK ide u Federalnu ali oni su realno jedina ekipa od ove 4 koja je imala neku konstantu kroz sezonu, ovi ostali svi ili katastrofa u prvom dijelu ili katastrofa u drugom dijelu. Nisu ljudi zasluzili Federalnu i sutra me ne bi cudilo da uzmu 1 bod sa Tusnja. A i ako izgube mislim da ce minimalno izgubiti. Nama je dobro sto eto imamo pravo sada vise na taj jedan kiks, pa ako sutra nasi kiksaju pod umorom (vidjeli smo kako je Zeljeznicar danas izgledao) ne treba im previse zamjeriti jer ce protiv Viteza i Mladosti biti sigurno odmorniji.
Vise bih naravno volio da ostanu Celik, Sloboda i Borac, a da GOSK ide u Federalnu ali oni su realno jedina ekipa od ove 4 koja je imala neku konstantu kroz sezonu, ovi ostali svi ili katastrofa u prvom dijelu ili katastrofa u drugom dijelu. Nisu ljudi zasluzili Federalnu i sutra me ne bi cudilo da uzmu 1 bod sa Tusnja. A i ako izgube mislim da ce minimalno izgubiti. Nama je dobro sto eto imamo pravo sada vise na taj jedan kiks, pa ako sutra nasi kiksaju pod umorom (vidjeli smo kako je Zeljeznicar danas izgledao) ne treba im previse zamjeriti jer ce protiv Viteza i Mladosti biti sigurno odmorniji.
Danas se uigravalo nešto na treningu,na glavnom terenu.Vidit ćemo sutra je li to to.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Gdje ce. Imaju do 2019. Rustem i Beka. Ovi imaju duzeSlobodaTuzla1919 je napisao/la:opet na kraju sezone rasipanje ekipe... Azir, Todor, Beka, Rustem pa eto i Smaja
Niko, niko, samo Sloboda
-
- Kontakt:
Dokad Todorovic ima ugovor?da ne bude ko sa krpom i ugovorom.ima krpa tita mi mrtvogkatarakta je napisao/la:Gdje ce. Imaju do 2019. Rustem i Beka. Ovi imaju duzeSlobodaTuzla1919 je napisao/la:opet na kraju sezone rasipanje ekipe... Azir, Todor, Beka, Rustem pa eto i Smaja

Ej krpa krpa.kazu ako bekic nije i bolji

- Beduin
- Kontakt:
Pa dobro, to je logicno razmisljanje ljubitelja Celika, u njihovom slucaju bismo sigurno i mi tako prizlejkivali. Na stranu sprdancija u zadnje vrijeme i kenjanje nekoliko neizivljenih bubuljicara kojima je dva puta dnevno onanisanje vrhunac sexualnih aktivnosti u zivotu (usljed monotonog zivota kojeg zive), vecina nas i njih je obostrano uvijek volila da Celik/Sloboda igraju PLBiH, nego neki drugi klub i nejvecu podrsku u Federalnoj smo imali upravo od njih, u svakom smislu. Ja se nadam sutrasnjoj pobjedi nase Slobode, a u konacnici ispadanju GOSK-a i da se ugase i ne postoje vise na nasih terenima, amin.bhpremierliga12 je napisao/la:A gledaj kako se prica samo okrenu. Sada se na njihovom forumu navija za Slobodu i navija za Tuzlu da sutra uzmu 3 boda, a do prije 3-4 sata smo bili u "drugoj ligi" ispod njih.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ne treba se radovati tudjoj nesreci, mislim da ima jos nade za Celik....ipak je to veliki klub, na stranu zayebancija....
🔴⚫️
Ne raduje se niko eventualnom ispadanju Celika,ali dosta je te balavurdije koja provocira razno raznim pisanjem,pa se i mi svi nakačimo i to je to.Mada i ta ista balavurdija ove sezone je na Tusnju,prozivala nas.Ja ne mogu svakako zaboraviti onu utakmicu protiv Beitara,kada sam se osjecao u Ze kao u Tz.Mnogi ce se sloziti sa mnom.Ali kada moram da biram,izmedju nas i njih,ma bilo koje radnje da su u pitanju,biram Slobodu.Kao što bi svaki Zenicanin birao Celik,i kraj price.Neka Celik opstane,ali nas neka ne dira niko.Celik je kao macka sa 9 zivota u ovoj ligi,svake godine ista prica,i blitzkrieg na kraju.Sutra je nama finale,ostali nas ne trebaju zanimati.Mlatni Goska,mlatni Viteza,i cao.Kraj price,nema ritma srijeda-subota,da se mozemo vaditi na umor.Imamo kvalitet,na terenu to moramo pokazati.Skver je napisao/la:Ne treba se radovati tudjoj nesreci, mislim da ima jos nade za Celik....ipak je to veliki klub, na stranu zayebancija....

Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
-
- Kontakt:
daleko od BiHkatarakta je napisao/la:Gdje ce. Imaju do 2019. Rustem i Beka. Ovi imaju duzeSlobodaTuzla1919 je napisao/la:opet na kraju sezone rasipanje ekipe... Azir, Todor, Beka, Rustem pa eto i Smaja

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma normalno je da bi vise volio da ostane Celik nego Gosk. Zato danas treba zapeti i omoguciti im da sami sebi kroje sudbinu. Zayebancija je zayebancija, ali ne bih volio da ispadnu. 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Rustemovic Salihovic zuti
Smajic Bekic Terzic Lazevski izgleda povrede.
Ocekivat je sastav;
Muminovic Beganovic Ivetic Ignjatovic Skahic Grahovac Osmanagic Mijic Todorovic Music Husic.
Smajic Bekic Terzic Lazevski izgleda povrede.
Ocekivat je sastav;
Muminovic Beganovic Ivetic Ignjatovic Skahic Grahovac Osmanagic Mijic Todorovic Music Husic.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
Danas pobijediti i zavrsiti priču. Realno i pošteno je da ispadne Čelik i prošle su godine trebali ispasti. Neka se malo uozbilje dosta ih je vala više. Prave cirkus iz sezone u sezonu. Zaslužuno bi bilo da ispadnu nema tu puno priče. Skroz zasluženo gledajući sva desavanja ove sezone a i prošle.
Pobjediti Gosk i Vitez i osigurati se.
Nema igranja za druge ko to za nas igra kad. Svaku moramo ici na pobjedu do kraja i u Banjaluci i u Zenici. Nema potrebe da za bilo koga igramo samo za sebe i čist obraz.
Pobjediti Gosk i Vitez i osigurati se.
Nema igranja za druge ko to za nas igra kad. Svaku moramo ici na pobjedu do kraja i u Banjaluci i u Zenici. Nema potrebe da za bilo koga igramo samo za sebe i čist obraz.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Todorovic i Muminovic imaju ugovore do 13.01.2020.Sariel1987 je napisao/la:Dokad Todorovic ima ugovor?da ne bude ko sa krpom i ugovorom.ima krpa tita mi mrtvogkatarakta je napisao/la:Gdje ce. Imaju do 2019. Rustem i Beka. Ovi imaju duzeSlobodaTuzla1919 je napisao/la:opet na kraju sezone rasipanje ekipe... Azir, Todor, Beka, Rustem pa eto i Smaja![]()
Ej krpa krpa.kazu ako bekic nije i bolji
Smajic do 13.01.2021.
Husicu ugovor istice ovo ljeto i nadam se da cemo ga zadrzati
Jedan grad, jedna ljubav!
Nemam neki dobar predosjećaj nikako. Nadam se da se varam.
P.s. maksuz pozdrav za Sariela.
P.s. maksuz pozdrav za Sariela.

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Prognoza 1X2. Ako bude pobjeda, minimalna u najboljem slucaju. Vjerovati u Muminovica i Todorovica.
batje ce nas GOSK 0-1
iskreno, to i prizeljkujem, to bi bio ogroman korak ka slanju Celika u vjecna lovista
iskreno, to i prizeljkujem, to bi bio ogroman korak ka slanju Celika u vjecna lovista
Chinaglia je napisao/la:batje ce nas GOSK 0-1

Chinaglia je napisao/la: iskreno, to i prizeljkujem, to bi bio ogroman korak ka slanju Celika u vjecna lovista

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
ko danas nema pravo nastupa, cini mi se dva igraca, al zaboravih o kome se radi...
Rustemović i Salihović valjda.Chinaglia je napisao/la:ko danas nema pravo nastupa, cini mi se dva igraca, al zaboravih o kome se radi...

znaci vjerovatno nas ocekuje ista postavka kao i protiv Selje, dakle samo Rustem-Pasha vani, Grahovac unutraNKMramor je napisao/la:Rustemović i Salihović valjda. :DChinaglia je napisao/la:ko danas nema pravo nastupa, cini mi se dva igraca, al zaboravih o kome se radi...
(zaboravih Peru, dal ce zamjenit Lazevskog ili Skahu, nadam se Lazevskog)
ili mozda Mijic/Osmanagic ostanu na klupi, a Bekic zaigra u pocetnom sastavu (volio bih ponovo vidjeti Smajica iza napadaca)
-
- Kontakt:
Za gifrona.
Zato sto sam cuo drukcije . A sad rekla kazala mahalanje ko i sve.al izvor mahalanja me brine kao i nase traumaticno iskustvo sa transferima
@Aerials jel zbog obrade hehe
Zato sto sam cuo drukcije . A sad rekla kazala mahalanje ko i sve.al izvor mahalanja me brine kao i nase traumaticno iskustvo sa transferima

@Aerials jel zbog obrade hehe

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.