FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ako ne uzmemo titulu svi zajedno napustite klub!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ko i Slavko prošle godine i u kupu i u ligi mu isti igrali. Između onog polufinalnog dvomeča sa Širokim, 3 dana poslije prve tekme odmah s pitarima i naravno za qrac odigramo, pa onda nekoliko dana poslije s Radnikom u gostima jedva 1-0, pa nas onda ubije Široki na Grbavici i onda 3 dana poslije jedva x u Tuzli izvučemo. Vazda isto.Raonffa je napisao/la:"Za razliku od Želje, koji je zadnje tri utakmice igrao s istom postavom, mi smo neke igrače uspjeli odmoriti. Sada nas očekuje i finale Kupa s istim protivnikom. Želimo već u prvoj utakmici u Sarajevu ostvariti dobar rezultat za revanš. Već smo napravili veliki uspjeh ove sezone i želim se zahvaliti publici koja nas je danas podržala", poručio je Starčević.
Vide to i protivnički treneri, nije niko budala jbt.
Sami sebi jamu kopamo dvije sezone zaredom, ne treba nam nijedan neprijatelj dok je nas samih.braco je napisao/la:Ko i Slavko prošle godine i u kupu i u ligi mu isti igrali. Između onog polufinalnog dvomeča sa Širokim, 3 dana poslije prve tekme odmah s pitarima i naravno za qrac odigramo, pa onda nekoliko dana poslije s Radnikom u gostima jedva 1-0, pa nas onda ubije Široki na Grbavici i onda 3 dana poslije jedva x u Tuzli izvučemo. Vazda isto.Raonffa je napisao/la:"Za razliku od Želje, koji je zadnje tri utakmice igrao s istom postavom, mi smo neke igrače uspjeli odmoriti. Sada nas očekuje i finale Kupa s istim protivnikom. Želimo već u prvoj utakmici u Sarajevu ostvariti dobar rezultat za revanš. Već smo napravili veliki uspjeh ove sezone i želim se zahvaliti publici koja nas je danas podržala", poručio je Starčević.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Možemo reći i tri sezone zaredom, samo što je u toj Sabljinoj cilj bio drugačiji. U sve 3 u finišu sezone padamo.Raonffa je napisao/la:Sami sebi jamu kopamo dvije sezone zaredom, ne treba nam nijedan neprijatelj dok je nas samih.braco je napisao/la:Ko i Slavko prošle godine i u kupu i u ligi mu isti igrali. Između onog polufinalnog dvomeča sa Širokim, 3 dana poslije prve tekme odmah s pitarima i naravno za qrac odigramo, pa onda nekoliko dana poslije s Radnikom u gostima jedva 1-0, pa nas onda ubije Široki na Grbavici i onda 3 dana poslije jedva x u Tuzli izvučemo. Vazda isto.Raonffa je napisao/la:"Za razliku od Želje, koji je zadnje tri utakmice igrao s istom postavom, mi smo neke igrače uspjeli odmoriti. Sada nas očekuje i finale Kupa s istim protivnikom. Želimo već u prvoj utakmici u Sarajevu ostvariti dobar rezultat za revanš. Već smo napravili veliki uspjeh ove sezone i želim se zahvaliti publici koja nas je danas podržala", poručio je Starčević.
Da, sezonu 15/16 sam i zaboravio.braco je napisao/la:
Možemo reći i tri sezone zaredom, samo što je u toj Sabljinoj cilj bio drugačiji. U sve 3 u finišu sezone padamo.
Tri različita trenera u tri sezone, i tri poprilično različita tima ili skupa igrača.
Treneri imaju zajedničku stvar da su tvrdoglavi i da forsiraju iste igrače, dok igrači imaju zajedničku stvar da kad god se lomi oni odigraju kao pičqke.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pa i u Tuzli smo bili nadigrani. Centra nismo presli kako treba. Sve je to bilo na individualnu kvalitetu.
Pitanje je bilo vremena kada ce Zrinjski to sve naplatiti i sada kuku-lele.
Pitanje je bilo vremena kada ce Zrinjski to sve naplatiti i sada kuku-lele.
Jedina sreća u ovoj cijeloj nesreći je ta što su sad svi izgubili vjeru u titulu, što im protiv Zrinje neće biti 3k na tribinama i što neće imati nikakav rezultatski pritisak, a tako kad su rasterećeni i otpisani tad k'o nešto i odigraju.
Samo tuga je što će, ako kojim slučajem dobijemo Zrinjski, opet biti sve isto i opet ćemo se ponadati i oni će se opet potruditi da nas demantuju, pa protiv Radnika, Širokog ili Sarajeva, potpuno je svejedno.
Ponavljam, mi smo sami sebi najveći neprijatelj, danas je Radnik odigrao bolju utakmicu nego Željo i to baš boli.
Samo tuga je što će, ako kojim slučajem dobijemo Zrinjski, opet biti sve isto i opet ćemo se ponadati i oni će se opet potruditi da nas demantuju, pa protiv Radnika, Širokog ili Sarajeva, potpuno je svejedno.
Ponavljam, mi smo sami sebi najveći neprijatelj, danas je Radnik odigrao bolju utakmicu nego Željo i to baš boli.
- plavousrcu
- Kontakt:
Mi smo u minusu 4 boda i pored sto su ostala jos samo 4 kola mozemo nadoknaditi. Nece biti lako, ali nije nemoguce. Pitanje je sta uraditi da se dohavizamo.
Matematicki nije gotovo, ali kad sagledas formu, igru i te stvari borba je 90 % gotova. Nit imaju znanja nit zelje za titulu. I plus trener nam Adzem. Boji se svoje sjene, a uz to ne zna.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- ANTIANTIFA
- Kontakt:
mozda nije do treneraRaonffa je napisao/la:Da, sezonu 15/16 sam i zaboravio.braco je napisao/la:
Možemo reći i tri sezone zaredom, samo što je u toj Sabljinoj cilj bio drugačiji. U sve 3 u finišu sezone padamo.
Tri različita trenera u tri sezone, i tri poprilično različita tima ili skupa igrača.
Treneri imaju zajedničku stvar da su tvrdoglavi i da forsiraju iste igrače, dok igrači imaju zajedničku stvar da kad god se lomi oni odigraju kao pičqke.
cesto odem do šanka al linija je tanka izmedju jave i sna, vrha i dna
- MocMahale444
Cim ih pohvalis odma ljohnu, hajde ba sta se sad moze. Ne vidim sta se pametno moze ovdje reci. Barem da tuze onog bordo pizdulina za lazne informacije.
1. Nije bilo ofsajda, sudija njima sve svirao jer ga je bilo strah poslije gluposti u novinama.
2 Mehremic, Vranjes, Bogicevic najgori. Onaj mali Hajdar je bio previse umoran.
3 Teren kriminalan treba ga zabraniti
4 Adzem mora ici uz duzno postovanje
1. Nije bilo ofsajda, sudija njima sve svirao jer ga je bilo strah poslije gluposti u novinama.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Neandertalac
- Kontakt:
Adzeme vozaj i povedi pola tima pocevsi sa Mehremicem.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- ANTIANTIFA
- Kontakt:
ko da gledam da ce se sve slomiti na adžemu i to sa pravom i dijelu igraca a oni koji godinama odlucuju o svemu ce ostati i na ljeto opet sve jovo nanovo a mi se nadati do novog razočarenja, meni čak i kup da osvojimo nije zadovoljstvo pa ni uspjeh nakon svega a u titulu iskreno više ne vjerujem niti se istoj nadam nakon ovoga danas
Adzem je izgubio kompas, trecerazredni trener definitivno.. on osim Zelje nikog vise u ovoj ligi ne moze trenirati. Zeca vratiti u ekipu i Adzemu dati otkaz jos veceras, jefino tu vidom neku sansu... dovesti Odovica, da spasi sto se spasiti da.
Koje dužno poštovanje, o čemu ti to?MocMahale444 je napisao/la:Cim ih pohvalis odma ljohnu, hajde ba sta se sad moze. Ne vidim sta se pametno moze ovdje reci. Barem da tuze onog bordo pizdulina za lazne informacije.
Čovjek nas uništi svojim neznanjem, a o nedostatku obraza da ne govorim da je imao isti dao bi ostavku prije mjesec dana.
I da govorio sam da adzem treba ići prije 3-4 kola ako želimo ikakvu šansu za titulu.
Sada već nema potrebe da ide, titula je izgubljena a za kup mi se živo fučka.
- Neandertalac
- Kontakt:
Adžeme izdrži! Neka puše qurac više sa trenerima i skidanjem glava!
Svaka sezona pred sami kraj unosi se nemir u ekipu sa pričama o smjenama trenera. Svaku yebenu sezonu. I svaku sezonu ga pusimo. I onda novi trener, otjeraj deset, dovedi deset igrača.
Tako se gradi tim?
Yebene neznalice!
Svaka sezona pred sami kraj unosi se nemir u ekipu sa pričama o smjenama trenera. Svaku yebenu sezonu. I svaku sezonu ga pusimo. I onda novi trener, otjeraj deset, dovedi deset igrača.
Tako se gradi tim?
Yebene neznalice!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- MocMahale444
viewtopic.php?f=99&t=85&hilit=gubimo+pr ... art=336760
Evo treba citati od ove stranice na linku i narednih 50 kad je Adzem trebao ici.
Moram reci uz duzno postovanje nisam levat pa Adzem je Zeljovac ali tajm tu go.
Evo treba citati od ove stranice na linku i narednih 50 kad je Adzem trebao ici.
Moram reci uz duzno postovanje nisam levat pa Adzem je Zeljovac ali tajm tu go.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Protiv Krupe koja nema nikakav motiv mi nismo u stanju napraviti normalne akcije. Jedina šansa da se spasi, ako nista, bar KUP, je da se Adžem smjeni i to pod hitno i da se dovede neko ko može da razdrma igrače. Ako ovako ostane do kraja, sa ovom postavkom mi ni Viteza ne bi mogli uzeti.
- ANTIANTIFA
- Kontakt:
sa svim se slazem osim sa ovim oko odovica, covjek je dva puta otjeran iz kluba i dva puta vracan, sada ga treci put dovesti, i to da ga dovedu isti ljudi koji su ga i otjerali iskreno ne znam koliko je to pametno, kakve covjek percepcije ima i stavove nakon svega sjetim se samo one slike kada napusta stadion sa suzama u očima, diže ruku pozdravlja se i odlazibosnas_ je napisao/la:Adzem je izgubio kompas, trecerazredni trener definitivno.. on osim Zelje nikog vise u ovoj ligi ne moze trenirati. Zeca vratiti u ekipu i Adzemu dati otkaz jos veceras, jefino tu vidom neku sansu... dovesti Odovica, da spasi sto se spasiti da.

jedino logicno rjesenje jeste amar, vjerujem da bi nesto napravio do kraja, cak i da ne napravi njegovim dovodjenjem ja bi halalio sve, meni opet ostaje gorak okus da i dalje padamo na istim greskama a da i dalje isti ljudi vuku konce oko sportskog segmenta i dalje sjede i odlucuju, mislim da je vrijeme za svježu krv pocev od strucnog staba, dijela igraca i komplet ljudi u klubu, po meni jedino logicno rjesenje nakon svega