FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Koliko nas je samo puta ojadio bogicevic,ali bitno je da je on zeca suspendovao do kraja sezone 

- grbavicka1921
- Kontakt:
Elegantno dzentlemenski zijanjene dvije titule kad treba da ides glavom gdje neko ne bi ni nogom. 

*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Nema ovo veze sa chokerajem burazeru. Ono što je Adžem uradio u ovoj godini ja u životu svom nisam vidio, isto kao da nas je namjerno gurao u bunar. Ne možeš, jednostavno ne možeš biti toliko malouman i ponavljati iste greške iz utakmice u utakmicu... nije to više ni neznanje, to je inat, ego... i ne znam šta sve.braco je napisao/la:Prava chokerska ekipa.
Pa taj Mehremić je na neki način učestvovao u 50% golova koje smo primili, i o njemu se priča deset utakmica, ali nezamjenjiv k'o Marcelo. E moj Adžeme.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Amare vrati se!
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- kontrasviju
- Kontakt:
Zajmović,Mehremić,Bogičević,Hajdarević su igrači za ekipe nivoa Iskre iz Bugojna isl.Zec i Crnov su bolji igrači od pola startera.
1921
- grbavicka1921
- Kontakt:
Znalo se ali i potvrdilo nakon Mostara, al se guralo pod tepih.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
To je to.....o ovome pišem već dva mjeseca......samo nas je nevjerovatna sreća i Slišković držala tu gdje jesmo....Virtu4l je napisao/la:Nema ovo veze sa chokerajem burazeru. Ono što je Adžem uradio u ovoj godini ja u životu svom nisam vidio, isto kao da nas je namjerno gurao u bunar. Ne možeš, jednostavno ne možeš biti toliko malouman i ponavljati iste greške iz utakmice u utakmicu... nije to više ni neznanje, to je inat, ego... i ne znam šta sve.braco je napisao/la:Prava chokerska ekipa.
Pa taj Mehremić je na neki način učestvovao u 50% golova koje smo primili, i o njemu se priča deset utakmica, ali nezamjenjiv k'o Marcelo. E moj Adžeme.
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
-
- Kontakt:
Dogodio se Adzem.
Definitivno treba dati otkaz adzemu , sve je imao uslove i da ovako prokocka titulu ista situacija ko prosle
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
e dan vas ****...kako ste samo jadni, Adzeme daj otkaz budi mudonja. Amare vrati se
- MocMahale444
Cim je stavio istih 11 nesto nije udure poslije prosle godine i istog cirkusa.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- grbavicka1921
- Kontakt:
grbavicka1921 je napisao/la:Admir Adžem.

- MocMahale444

Nas coach sa istom reakcijom citavu tekmu....
Ako moze ostavite june u Krupi...
- MocMahale444
Dok god igramo posteno i ljudski drugi na krkanluk, seljastvo i lopovluk uzimju titule.
Adzeme laganim hodom nemamo ni mi sto smo te branili vise strpljenja.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Nemoj svega ti, mi biramo sudije, ovo je do trenera kad u situaciji borbe za titulu ne možeš motivirati ekipuMocMahale444 je napisao/la:Dok god igramo posteno i ljudski drugi na krkanluk, seljastvo i lopovluk uzimju titule.
Jadovi...

Zrinskog da pobjede (nebtino sta ce biti kasnije) i Kup da osvoje kako znaju i umiju !
- Zeljeznicar -
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Lokomotifa i 34 gosta.