Jozo radi skoro pa fantasticno ali mu je iduca svakako zadnja ak ne uzme epl.
To je razlika izmedju Uniteda te Poola i Arsenala sa dr strane.
Ak' treba potrosit ce trilion, dovest Zizua i napast lp kao plan B, na krilima bolnice Balea.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Nismo mi topniciPoligon10 je napisao/la:Oštećeni smo za čist penal juče, ne znam što se ne žalite.
Ma, nezgodna je situacija skroz. Ne bih mijenj'o trenera zbog tog nekog kontinuiteta, ipak je ovo znatno bolji pos'o zasad od dva prethodnika, a i pitanje je kakve su druge opcije za angažovat trenutno? Ja nemam pojma ko bi to garantov'o nešto bolje, a da je dostupan.Poligon10 je napisao/la:Joseu opet svlačionica izmiče kontroli i to nažalost nije ništa novo kad je on u pitanju. Vidljivo je da se Pogba ne može prilagoditi njegovom sistemu, naravno tu su još Martial i ostala klapa koju je teško uklopiti. Znam da se i igrači trebaju kritikovati, pogotovo Pogba koji igra svaku drugu tekmu ozbiljno, ali ovo već liči na bojkot i bojim se da će doći toga. Previše ofanzivnog talenta je u ekipi a igra se defanzivni fudbal, u ovakvim situacijama mora doći do nezadovoljstva. Već ide priča pola rostera na prodaju, bla bla. Upravi i svima u klubu treba biti jasno, lakše je jednog čovjeka promijeniti nego pola ekipe. Mora se pronaći rješenje koje neće oštetiti klub u bližoj budućnosti. Ogromna bi šteta bila izgubiti Pogbu i Martiala jer se bez problema može graditi tim oko njih. Ne znam šta će desiti, rek'o sam već Jose ima podršku dok god je na klupi, ali u ovom slučaju prije bih izabrao igrače nego njega. Zato što znam da ova ekipa sa ovakvim talentom može dosta više od ovoga, naravno u boljem sistemu.
Eee, druga bi se prica pricala da su odbojka i kosarka uzeti kao parametar vrijednosti i sposobnosti ekipe...Rooney88 je napisao/la:U top 20 najbrzih EPLa niko iz Uniteda.
I Salah 18 ti a kamera ga uhvatit ne moze,pusti njihova mjerenjaRooney88 je napisao/la:U top 20 najbrzih EPLa niko iz Uniteda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.