Pa nisu ih primali ni prosle godine pa vas mi pobjedimo a vi kazete kupljeno a ne da vam igraci nisu primili platu citavu polusezonu.drH je napisao/la:Ma kakvo samopouzdanje ako nas sad nedobijete slobodno mozete istupiti iz lige. Eto kakve je situacija trenutno u Velezu. Hotic nestao, nema ni pomocnog trenera, nezna se ni ko radi sa igracima, koji su od pocetka prvenstva dobili samo pola plate, pa vi vidite ko je favorit.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ukazao se ko' gospa u Medjugorju.Esii TM87 je napisao/la:pa zar se nije "ukazao" DemirdrH je napisao/la:Ma kakvo samopouzdanje ako nas sad nedobijete slobodno mozete istupiti iz lige. Eto kakve je situacija trenutno u Velezu. Hotic nestao, nema ni pomocnog trenera, nezna se ni ko radi sa igracima, koji su od pocetka prvenstva dobili samo pola plate, pa vi vidite ko je favorit.ellaxaz je napisao/la: Tako je brate, dole bi mogli dobiti ono što nam je neophodno za naredni period.

- pintol_TM87
- Kontakt:
Alii za Zebu i Svraku se jos ne zna hoce li biti spremni za Velez...19TM87 je napisao/la:100% tacna informacijapintol_TM87 je napisao/la:Lose vijesti iz Kreseva...
Danas su nasi igrali gore tekmu i to prvi tim...
Utakmica prekinuta u 60 min..
Bajri slomili nogu,Zeba oteklo koljeno a Svraka zezno zglob...
Bas nemamo srece
Bajri zelim sto brzi oporavak...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
-
- Kontakt:
pintol_TM87 je napisao/la:Alii za Zebu i Svraku se jos ne zna hoce li biti spremni za Velez...19TM87 je napisao/la:100% tacna informacijapintol_TM87 je napisao/la:Lose vijesti iz Kreseva...
Danas su nasi igrali gore tekmu i to prvi tim...
Utakmica prekinuta u 60 min..
Bajri slomili nogu,Zeba oteklo koljeno a Svraka zezno zglob...
Bas nemamo srece
Bajri zelim sto brzi oporavak...

Pa šta su oni igrali jebote?! 

HrkljušelSaik je napisao/la:Pa šta su oni igrali jebote?!

A otkuda ta utakmica danas
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Sacekajte da napisemo vijest...bice na sajtu...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- samir_tm87
- Kontakt:
Seyo_TM je napisao/la:Sacekajte da napisemo vijest...bice na sajtu...
**** ga hljeb , jel fkt istina ??
- pintol_TM87
- Kontakt:
Preduhitrio sam te seyoSeyo_TM je napisao/la:Sacekajte da napisemo vijest...bice na sajtu...

-
- Kontakt:
Foto: fkzeljeznicar.com
Bajro Spahiću slomljena noga u prijateljskoj utakmici protiv Kreševa
Današnju prijateljsku utakmicu između Kreševa i sarajevskog Željezničara obilježio je stravičan lom noge veznjaka tima sa Grbavice, Bajre Spahiće.
Naime, jedan od domaćih igrača je u 55. minuti neprezno klizećim startom uklizao i pokosio Spahića kojem je u tom trenutku na dva dijela pukla cjevanica.
Očevidci na terenu i tribinama nisu mogli gledati ono što sih trenutaka zbivalo na terenu a Spahić je iznešen sa terena te odvezen na hitnu operaciju.
Nakon ovoga stravičnog trenutka, utakmica se završila s obzirom da ni jedan ni drugi tim od šoka nisu mogli nastaviti utakmicu.
Na kraju treba istaći da je Željezničar golovima Kerle, Višće i Čolića do tog trenutka vodio sa 3-0.
Bajro Spahiću slomljena noga u prijateljskoj utakmici protiv Kreševa
Današnju prijateljsku utakmicu između Kreševa i sarajevskog Željezničara obilježio je stravičan lom noge veznjaka tima sa Grbavice, Bajre Spahiće.
Naime, jedan od domaćih igrača je u 55. minuti neprezno klizećim startom uklizao i pokosio Spahića kojem je u tom trenutku na dva dijela pukla cjevanica.
Očevidci na terenu i tribinama nisu mogli gledati ono što sih trenutaka zbivalo na terenu a Spahić je iznešen sa terena te odvezen na hitnu operaciju.
Nakon ovoga stravičnog trenutka, utakmica se završila s obzirom da ni jedan ni drugi tim od šoka nisu mogli nastaviti utakmicu.
Na kraju treba istaći da je Željezničar golovima Kerle, Višće i Čolića do tog trenutka vodio sa 3-0.
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo
Mislim da ćemo u Mostaru imati šanse da iz skok igre i prekida napravimo nešto više,
tu bi trebali biti dominantniji.
P. S.
Povrijeđenim želim brz oporavak!
Bajro uz tebe smo .
tu bi trebali biti dominantniji.
P. S.
Povrijeđenim želim brz oporavak!
Bajro uz tebe smo .
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
sto nisi preduhitrio za sta lijepo a ne za ovo sranje...
Bajro Spahić teško ozlijeđen
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ba ... -ozlijeden
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- Megamon
- Kontakt:
Zelim brz oporavak Bajri Spahicu!
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
- Kontakt:
Bajro uz tebe smo. svim ozljedjenim zelim sto brzi oporavak.
kresevo 

- pintol_TM87
- Kontakt:
to je sad najmanje bitno...vazno i bitno je da se oporavi sto prije..nadam se da ce ova dvojica biti spremna protiv Veleza...Seyo_TM je napisao/la:sto nisi preduhitrio za sta lijepo a ne za ovo sranje...
Bajro uz tebe smo
info iz prve ruke zeba ce najvjerovatnije biti spreman za mostar za svraku-nista ozbiljno ali ovo nije provjereno
AMAR OSIM!!!
Kako su samo bolsesni ovi seljaci u kresevu Boze dragi,ne mogu vjerovati sta procita...Ej ozlijedit dvojcu jednom nogu slomiti..ccccccccc
.Bajro oporavi se brzo.

markovic,radovanovic,bogicevic,svraka i zeba jbt sve prva postava
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ovo nam nije trebalo.Ocigledno je neko planski isao da nas "osakati ".Jer slomiti nekom nogu na dva mjesta,kakve su prve prognoze,ne moze se okarkterisati kao slucajnost.Pri tome povrijediti jos dva igraca koja su gotovo kljucna u nasoj igri,pa fakat ovo nema nigdje
.To moze biti sve,samo ne prijateljska utakmica.
Bajri Spahicu zelim sto prije oporavak i puno srece u nastavku karijere ako je nastavi.Nadam se da ce Svraka i Zeba uspjeti oporaviti se do Veleza.
Ovo nam je poziv svim KOJIM JE PLAVA BOJA U SRCU da se sad ujedinimo pred kljucne utakmice sezone koje nas ocekuju,jer dusmani udaraju na sve strane,ne birajuci sredstva.Samo ujedinjeni kao prosle sezone trebamo dati podrsku Amaru i igracima jer je zasluzuju.Mislim da ce sad proraditi onaj nas inat,kad nas svi otpisuju jer nam se povrijedilo dosta igraca koji su bili standardni,pokazacemo da smo najbolji kad je najvise potrebno.
Bas sve ti dajemo i opet malo koliko te volimo!!!

Bajri Spahicu zelim sto prije oporavak i puno srece u nastavku karijere ako je nastavi.Nadam se da ce Svraka i Zeba uspjeti oporaviti se do Veleza.
Ovo nam je poziv svim KOJIM JE PLAVA BOJA U SRCU da se sad ujedinimo pred kljucne utakmice sezone koje nas ocekuju,jer dusmani udaraju na sve strane,ne birajuci sredstva.Samo ujedinjeni kao prosle sezone trebamo dati podrsku Amaru i igracima jer je zasluzuju.Mislim da ce sad proraditi onaj nas inat,kad nas svi otpisuju jer nam se povrijedilo dosta igraca koji su bili standardni,pokazacemo da smo najbolji kad je najvise potrebno.
Bas sve ti dajemo i opet malo koliko te volimo!!!
1921-2011