EuroLeague 17/18

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

bimbosha
Kontakt:

Re: EuroLeague 17/18

Post Postao/la bimbosha » 19 apr 2018, 22:24

Mig_Mig je napisao/la:Jao Rudya, kakvo smece od igraca.
Becka gospoda u dresovima zelenih smradova.U facu ga je trebalo razlijepiti,bez lopte su udarali citavih 80 minuta ovog dvomeca.**** ne moze poraz podnijeti i sa rukometnom odbranom koju igrjau pa udara na podu igraca.

Udari crno **** Rudy,udari ga.

RUDY FERNANDEEEEEEEZ LOLOLOLOLOLOLOLO

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 19 apr 2018, 22:27

Crnacka seljacina nema postovanja prema starijima. Kad je utakmica gotova unosi se nesto.Trebo ga je i jace
Rudy gospodin. Reyes najbolji pf europe zadnjih 15 godina ne racunajuci nbaovce

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 19 apr 2018, 22:27

Rudy gospodin. Ove idiote samo treba udarati.

Laso genijalan. Reyes i JC isto. :tokralju:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 19 apr 2018, 22:28

bimbosha je napisao/la:
Becka gospoda u dresovima zelenih smradova.U facu ga je trebalo razlijepiti,bez lopte su udarali citavih 80 minuta ovog dvomeca.**** ne moze poraz podnijeti i sa rukometnom odbranom koju igrjau pa udara na podu igraca.

Opet vas ubiše suci :cry:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

bimbosha
Kontakt:

Post Postao/la bimbosha » 19 apr 2018, 22:29

FELIPEEEEEE REEEYEEEEEEES LOLOLOLOLOLOLOLOLO

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 apr 2018, 22:31

TAKOO JEE...cim su im prestali pustat rukomet ko i lazicu, odma druga prica. Antetekoumpo rijetko odvratan igrac...brat mu makar zna igrat on veze sa zivotom nema.
=\_1921_/=

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 19 apr 2018, 22:32

Lillard je napisao/la:
bimbosha je napisao/la:

Opet vas ubiše suci :cry:
mogli su bar 10 faulova vise svirat kako su ovi udarali.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 19 apr 2018, 22:33

MElloo je napisao/la:
Lillard je napisao/la: Opet vas ubiše suci :cry:
mogli su bar 10 faulova vise svirat kako su ovi udarali.
Kakvih 10. Trebali su duplo više faulova svirati. Ovako ni Bad Boysi nisu udarali ybt.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

bimbosha
Kontakt:

Post Postao/la bimbosha » 19 apr 2018, 22:43

Cvrsca igra ok ali nijednu tehnicku ili namjernu do ovog zadnje sranja kada lik ne moze podnijeti da je izgubio utakmicu.U obe utakmcie udaraju Luku ne bez lopte nego kada se uopste ne igra.Ajde sto se konstantno unose u facu i trashtalkaju vec bez igre udaraju suparnika.NIjedna namjerna,pa **** vam mater ja ne bih birao sredstva za isprovocirati vas.A glupe niggere samo treba na rasizam udariti.

Btw Rudy i nije bio u nekom elementu da provocira sto je najgore.Ovo je miran Rudy,mislim ja bih volio da bude gori,da im **** mamice.Mislim čovjek ce valjda opet sad biti ****,a lik ga udara na 10 sekundi do kraja kad je utakmica gotova,obara na pod i kreće da šuta.Pa ja bih ga nokautirao.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 apr 2018, 22:44

bimbosha je napisao/la:Cvrsca igra ok ali nijednu tehnicku ili namjernu do ovog zadnje sranja kada lik ne moze podnijeti da je izgubio utakmicu.U obe utakmcie udaraju Luku ne bez lopte nego kada se uopste ne igra.Ajde sto se konstantno unose u facu i trashtalkaju vec bez igre udaraju suparnika.NIjedna namjerna,pa **** vam mater ja ne bih birao sredstva za isprovocirati vas.A glupe niggere samo treba na rasizam udariti.

Btw Rudy i nije bio u nekom elementu da provocira sto je najgore.Ovo je miran Rudy,mislim ja bih volio da bude gori,da im **** mamice.Mislim čovjek ce valjda opet sad biti ****,a lik ga udara na 10 sekundi do kraja kad je utakmica gotova,obara na pod i kreće da šuta.Pa ja bih ga nokautirao.
Ma jedno je cvrsca igra drugo je ovo sto radi PAO....svaki kontakt im moze hladno svirat kao faul po svim pravilima igre. :crazy: :crazy:

Singlton je pokusao da siprovocira sve igrace reala, jos kao slag na tortu gist odbi da pruzi ruku Lasu ne znam jel to ko primjetio
=\_1921_/=

bimbosha
Kontakt:

Post Postao/la bimbosha » 19 apr 2018, 22:50

Ma znam, rukometna odbrana. Tek 3,4. kontakt sviraju kao faul.Ali eto puštas to,reći ce neko cvrsca igra,ali kakvo je opravdanje za ona udaranja.
Toliko o Jordiju,usro se malog Grka koji piše statuse po Instagramu.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 20 apr 2018, 06:28

bimbosha je napisao/la:Cvrsca igra ok ali nijednu tehnicku ili namjernu do ovog zadnje sranja kada lik ne moze podnijeti da je izgubio utakmicu.U obe utakmcie udaraju Luku ne bez lopte nego kada se uopste ne igra.Ajde sto se konstantno unose u facu i trashtalkaju vec bez igre udaraju suparnika.NIjedna namjerna,pa **** vam mater ja ne bih birao sredstva za isprovocirati vas.A glupe niggere samo treba na rasizam udariti.

on je se malo prepao,niko njega nije tukao ;) Real je navikao na meksu kosarku u tome je problem.Ovo nije nista sacekaj final 4 i Fener :mrgreen:

Beko
Kontakt:

Post Postao/la Beko » 20 apr 2018, 07:37

U prvom poluvremenu Luka igrao kao u prvoj utakmici.

Do drugog se je sabrao, i odigrao na playu kao veteran. Bez izgubljene lopte. Bez silovanja suta. Slobodna 8/8. Solidnu odbranu. Jednom ga je Lojeski probijo sa onim super brzim prvim korakom. Index koristnosti na 18 podigo.

Odigro clutch u odbrani. Pogodijo slobodna bacanja u tezkim trenutcima. I asistiro Thompsonu za tricu ispod ruke, kad je probijo onog na perimetru, tricu koja je bila bitna.

Jako zrelo poluvrjeme. Najvaznije. Pokupijo je bitno iskustvo u ove dvije utakmice. Mislim da Real prolazi. Jer su ovi sa puno misica i malo mozga u obliku Calathesa preslabi, osim ako jim sve zivo ulazi kao u prvoj tekmi.

CSKA rutineri!!
dobre guzove ima Belma

bimbosha
Kontakt:

Post Postao/la bimbosha » 20 apr 2018, 08:11

Ja sad treba da vadim snimak utakmice i označim minute kad ga Singleton,Gist udaraju kada se ne igra,gledaju ga i unose se u facu.

To Fener ne radi.

Ovo je bilo čisto siledzijsko ponašanje.Idem da radim bulling malog koji nije uopste u tom fazonu.Ljudi ga nešto povezuju sa problematičnim ponašanjem od Valenciea ,a šta mu je tad sunarodnjak uradio nije humano.

Helem Luka ne traži uopste belaja,a ovi nisu provocirali već bas se siledzijski ponašali.

Eh eh onda dodje majstor provokacije.Rekao sam da nije bio na nivou,ali ni režiser ne vidi najvećeg majstora provokacije kako prasinarima uvaljuje ramena,laktove i još pritom okreće glavu.Udara ih i ponaša se kao da se ništa nije desilo.Uzasavajuce za prasinare.

Veliki Rodolfo Fernandez.

bimbosha
Kontakt:

Post Postao/la bimbosha » 20 apr 2018, 08:15

Beko je napisao/la:U prvom poluvremenu Luka igrao kao u prvoj utakmici.

Do drugog se je sabrao, i odigrao na playu kao veteran. Bez izgubljene lopte. Bez silovanja suta. Slobodna 8/8. Solidnu odbranu. Jednom ga je Lojeski probijo sa onim super brzim prvim korakom. Index koristnosti na 18 podigo.

Odigro clutch u odbrani. Pogodijo slobodna bacanja u tezkim trenutcima. I asistiro Thompsonu za tricu ispod ruke, kad je probijo onog na perimetru, tricu koja je bila bitna.

Jako zrelo poluvrjeme. Najvaznije. Pokupijo je bitno iskustvo u ove dvije utakmice. Mislim da Real prolazi. Jer su ovi sa puno misica i malo mozga u obliku Calathesa preslabi, osim ako jim sve zivo ulazi kao u prvoj tekmi.

CSKA rutineri!!
Kad već spominješ taj pas za Treya.Gledati kako krajičkom oka gleda kad će Singleton izaći da pomogne na njemu i odmah baca pas Treyu.

Nevjerovatno zrela igra.Da je pokušavao izigravati heroja i forsirati igru 1 na 1 opet kao tinejdžeru teško bi mu mogao šta zamjeriti jer ono dijete.

Ali ovako skloniti se u stranu,podredit apsolutno ostatku ekipe,ne gledati koš,odlike velikih igrača.

A opet na kraju ispade kao jedan od najbitnijih igrača.

Beko
Kontakt:

Post Postao/la Beko » 20 apr 2018, 08:24

bimbosha je napisao/la:
Beko je napisao/la:U prvom poluvremenu Luka igrao kao u prvoj utakmici.

CSKA rutineri!!
Kad već spominješ taj pas za Treya.Gledati kako krajičkom oka gleda kad će Singleton izaći da pomogne na njemu i odmah baca pas Treyu.

Nevjerovatno zrela igra.Da je pokušavao izigravati heroja i forsirati igru 1 na 1 opet kao tinejdžeru teško bi mu mogao šta zamjeriti jer ono dijete.

Ali ovako skloniti se u stranu,podredit apsolutno ostatku ekipe,ne gledati koš,odlike velikih igrača.

A opet na kraju ispade kao jedan od najbitnijih igrača.
NBA skavti sto su bili jucer tu, su upravo vidjeli tu Lukinu karakteristiku. Taj pas Treyu je bijo extra.
dobre guzove ima Belma

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 20 apr 2018, 08:36

bimbosha je napisao/la:Ja sad treba da vadim snimak utakmice i označim minute kad ga Singleton,Gist udaraju kada se ne igra,gledaju ga i unose se u facu.

To Fener ne radi.

Ovo je bilo čisto siledzijsko ponašanje.Idem da radim bulling malog koji nije uopste u tom fazonu.Ljudi ga nešto povezuju sa problematičnim ponašanjem od Valenciea ,a šta mu je tad sunarodnjak uradio nije humano.

Helem Luka ne traži uopste belaja,a ovi nisu provocirali već bas se siledzijski ponašali.

Eh eh onda dodje majstor provokacije.Rekao sam da nije bio na nivou,ali ni režiser ne vidi najvećeg majstora provokacije kako prasinarima uvaljuje ramena,laktove i još pritom okreće glavu.Udara ih i ponaša se kao da se ništa nije desilo.Uzasavajuce za prasinare.

Veliki Rodolfo Fernandez.

ne treba meni video kada sam gledao tekmu ;) to sto se igraci Reala bune za svaki kontakt,ne znaci da je faul ;) najbolje pogledaj koliko su se bunili kada je Gabriel sutirao tricu ona se odbila ,pa na kraju ude u kos,a oni se bune 2 min da je Payne prikucao ;) Nije Luku niko provocirao niti su ga tukli ,niti je Luka problematican ima jednu manu mnogo prica sa sudijama,a to ce godinama otici.

filip13

Post Postao/la filip13 » 20 apr 2018, 08:57

Divos
Kontakt:

Post Postao/la Divos » 20 apr 2018, 09:59

& је " ? ", ? је ? пораза " у суђењу (http://sportklub.rs/Kosarka/Euroleague/ ... -ovde.html), $ је " $ су """ " ? " " 36 ? (ту / " % па " $ је 5 $ " " у $ ", $ се ? ? + " ").

Но у ' ' се $ оно % се & $. & $ у ' ' " ПАО-а су ? " " " у ' ', $ $ горе по ", рано су ? +8 (? $ је ? 15:7) " ' су ? $ " ?, & " у ' '. Но $ се " $ $ ' " $ тога, ? је " $ / " ", " ", ? су се " на " па " / " " Пао-а, " $ се $ верују у &.
" $ $ $ ? $ $ " " је у ' ' ? ?, а у $ овај & &, & $, - нервоза, ту се " $, све " " ", $ % ", % не, $ $ ", ? се " & у ' ? (а у & ? % ?), $ попусте " $ ? $ ?, " јесте $ је Пао " $ ", & " % на ?, " је $ (& $ &) не ' преузео ? ?, него у ' саставу % " $ " - ? " у / ", за ? $ " " - се ту " у ? ". " ? " " %, $ се % у тој ?, & " ?, " " $ $ $.

Вађење на суђење је & пораза & & прва ", но $ је ? $ " Пао-а, $ у старту ' " " ($ $ " &, $ не), на " је $ се $. У ' ' % $ - " ", ? $ ? ?, " " $ " $ су ? " " ? ?. " је $ су " Пао-а, " & те ? $ (% се не $ све & у ' ') ? ", " ? " на ", " ? јесу, а & " " на ", у & ', " ?, не & $.

" & $ пре & " $ " ? су ? ? у Пао-у. ' " " " " Пао-а су ? ", јер $ - у ? " % " " за ' у $ (она ", "а &, е је*- ' & $ $ $ нас"), а " ? - се $ ?.

& $, ? је " оно по % је $, ? су &, $ Пао-а у ' " $ ? " не ", " $ је ? у ?, пре свега ?, $.

bimbosha
Kontakt:

Post Postao/la bimbosha » 20 apr 2018, 10:12

Odbrana se ne igra rukama.To te svaki pismen trener nauci.Odbranu igraš nogama,ne možeš u prodoru držat ruku na ledjima i gurat čovjeka.

To nije dobra odbrana već loše sudjenje.I mislim prolazi to nije to sad prva utakmica gdje se takvo nešto desilo.Pa sad da ja govorim neko nešto protiv Reala.Vec tako to uglavnom bude u Europskoj košarci u odredjenim dvoranama pri **** atmosferi.

Nema šta ruka raditi na ledjima napadača i nema ga šta gurati.

Jednostavno to nije odbrana.

A udaranja je bilo bez lopte,ne znam sto se praviš lud.

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.