U nedjelju vas Gosk salje u drugu ligu a zatim Kouadio crnacki onako vam zabija par komada za ovjeru, mrrrsss

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Molis Boga da igras s njima finale, i izvedes junioresamoposteno je napisao/la:Imaju finale kupa oni to racunaju ko trofejprisonbreak je napisao/la:Jel fkt nemaju nijedan trofej(normalan)?
Koga boli krac.Raonffa je napisao/la:Pa rek'o sam ti da moram na operaciju kad me ti citiraš, šta ti nije jasno?
Mene od tebe, zato i moram na operaciju.Sariel1987 je napisao/la:Koga boli krac.Raonffa je napisao/la:Pa rek'o sam ti da moram na operaciju kad me ti citiraš, šta ti nije jasno?
Raspistolji se i ti il bjezi
Pobijedili su na jednom renomiranom sajmu kozjeg sira.prisonbreak je napisao/la:Jel fkt nemaju nijedan trofej(normalan)?
I tu su dosli do finala i izgubiliDdado je napisao/la:Pobijedili su na jednom renomiranom sajmu kozjeg sira.prisonbreak je napisao/la:Jel fkt nemaju nijedan trofej(normalan)?
Jos da znas kad ko s kim igranickiZe88 je napisao/la:Tuzlaci smrdite na koze iz stale![]()
![]()
U nedjelju vas Gosk salje u drugu ligu a zatim Kouadio crnacki onako vam zabija par komada za ovjeru, mrrrsss
Aa ti nisi ozraceni.ti si pistoljdzija.fino finoDdado je napisao/la:Pobijedili su na jednom renomiranom sajmu kozjeg sira.prisonbreak je napisao/la:Jel fkt nemaju nijedan trofej(normalan)?
Muflonka ti mama al' ti kudi babu jarca sto joj napravi takvog debilaSariel1987 je napisao/la:Bas ti je mama po tuzli marsirala?Alban je napisao/la:Cemu nervoza, koze samo Tuzlom marsirajuSariel1987 je napisao/la:Mama ti je koza jesi cuo ozraceni mutantu.
Druga liga sabaniiiiiij
Visoko jesta lobi istina boli ha?
Samo o mesnoj industrij s tobom mogu. Fudbal i to ne znam ni koja ste liga.
Prizon je uporan pravi radioaktivac.
Mentalita radioactiva
Glavusa pizda prepo se pistoljdzija kako mu otkrise identitet .
Pssst, k nozi, jarce.Sariel1987 je napisao/la:Aa ti nisi ozraceni.ti si pistoljdzija.fino finoDdado je napisao/la:Pobijedili su na jednom renomiranom sajmu kozjeg sira.prisonbreak je napisao/la:Jel fkt nemaju nijedan trofej(normalan)?
Ne znam za Tursku, ali u Njemačkoj nešto Koln gotiveRaonffa je napisao/la:Kad smo kod tih sporova, da Slobodanka igra u turskoj ligi poprilično sam siguran da bi se zvali Bestrofejispor
Jel to najace sto mozes picko klosarska ozracena raspala mutirana ruzna sirokoceona ocnosveobuhvatna i rastavljiva .stala vam iz usta ne izlazi.smrdite ko niko.al u kompletu.koze za vas mirisu .nickiZe88 je napisao/la:Tuzlaci smrdite na koze iz stale![]()
![]()
Vuciii jarce malo jace, krajnike nek ti povade, da dublje uci mozesviunapad1010 je napisao/la:Koji mentoli. Hahahah koalicija manejaki i robovi. Frankestajn koalicija
Kad vec postavljas sliku postavi originalS-Y-L-A-R je napisao/la:Ne znam za Tursku, ali u Njemačkoj nešto Koln gotiveRaonffa je napisao/la:Kad smo kod tih sporova, da Slobodanka igra u turskoj ligi poprilično sam siguran da bi se zvali Bestrofejispor
Probudi mamu pa joj daj dublje. Pritom je drzi za trecu sisu.Alban je napisao/la:Vuciii jarce malo jace, krajnike nek ti povade, da dublje uci mozesviunapad1010 je napisao/la:Koji mentoli. Hahahah koalicija manejaki i robovi. Frankestajn koalicija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.