PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Prodje jos jedna čimburijada bez reprograma, boli vas racku, ima se, može se.....kazu biće reprogram kad Čelik promijeni ime u Drndzlspor....
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Druga liga.Alban je napisao/la:Ima u Tuzli, smrdi na silni kozji izmetSariel1987 je napisao/la: Da istina oci ispadaju prije i no sto udjem u zenicu.Al od smrada. Onakvog smrada nema nigdje.

Brkate studentice iz zenice ej ej ej
Gubis mi seSariel1987 je napisao/la:Za vas smo gospoda .vi ste robovi pravi kako god okrenes. Nepismeni mutanti sabani.smrdeavenija je napisao/la:Ddado je napisao/la:
Kao kad smo djeca bili, pa ono u raji kad imas nekog priglupog, debelog djecaka...vidis da je zanemaren i od roditelja i sve, slinav, sav nikakav, los u skoli, nije se rodio za sport... ali opet ga nekako svi prihvate, da ne kazem zavole, jer mu svi crkavaju od smijeha. To je meni Sloboda. Malo, traljavo dijete s mentalnim poteskocama. Simpaticno na neki svoj cudan nacin.![]()
![]()
![]()
Kada krenete pisati za kozama prvo procitajte ovo upustvo da vidite skim pisete.
Druga liga

Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
Kazu Uefa daje 500 k € za 100 godisnjicu postojanja kluba ali moras imati barem jedan trofej.
Koze ga opet ispusise
Koze ga opet ispusise

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Ovaj cini se hoce da ti se zavuce u pakas muha. Primas li mutevelijuMocMahale444 je napisao/la:Joj tebeavenija je napisao/la:Sta im ZELJO pocini hhahahha
Gledaj koza jesu istraumiranezar nisi i ti pljuvao Zelju s fupi's? (Spoj fukara-pitara)
Hajde mirite se kao nekad pa se zanjišite kaj braća.

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- Brcanskamalta
- Kontakt:
RadioaktivsporSkver je napisao/la:Prodje jos jedna čimburijada bez reprograma, boli vas racku, ima se, može se.....kazu biće reprogram kad Čelik promijeni ime u Drndzlspor....
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Kad smo kod tih sporova, da Slobodanka igra u turskoj ligi poprilično sam siguran da bi se zvali Bestrofejispor 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sad se kaju sto se nije desila ona fusija sa Olimpikom prije par godina. 

- Zeljeznicar -
-
- Kontakt:
Mama ti je koza jesi cuo ozraceni mutantu.
Druga liga sabaniiiiiij
Druga liga sabaniiiiiij
Para na paru, us na fukaru
Dajte im milion
Dajte im milion
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Cemu nervoza, koze samo Tuzlom marsirajuSariel1987 je napisao/la:Mama ti je koza jesi cuo ozraceni mutantu.
Druga liga sabaniiiiiij

Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
-
- Kontakt:
Vi iz visokog ste nebitni osim kad je rijec o semicu.Raonffa je napisao/la:Kad smo kod tih sporova, da Slobodanka igra u turskoj ligi poprilično sam siguran da bi se zvali Bestrofejispor

Ne citiraj me, opet ću morat na operacijuSariel1987 je napisao/la:Vi iz visokog ste nebitni osim kad je rijec o semicu.Raonffa je napisao/la:Kad smo kod tih sporova, da Slobodanka igra u turskoj ligi poprilično sam siguran da bi se zvali Bestrofejispor

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- prisonbreak
- Kontakt:
Jel fkt nemaju nijedan trofej(normalan)?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Nemaju ni nenormalan.prisonbreak je napisao/la:Jel fkt nemaju nijedan trofej(normalan)?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Fudo im složio lafinu za reprogram, zna da ispadaju ko kokice u federalnu ligu.....i Kaudio je skonto, samo jos oni nisu...
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Bas ti je mama po tuzli marsirala?Alban je napisao/la:Cemu nervoza, koze samo Tuzlom marsirajuSariel1987 je napisao/la:Mama ti je koza jesi cuo ozraceni mutantu.
Druga liga sabaniiiiiij

Visoko jesta lobi istina boli ha?
Samo o mesnoj industrij s tobom mogu. Fudbal i to ne znam ni koja ste liga.
Prizon je uporan pravi radioaktivac.
Mentalita radioactiva

Glavusa pizda prepo se pistoljdzija kako mu otkrise identitet .

Pa rek'o sam ti da moram na operaciju kad me ti citiraš, šta ti nije jasno?
- samoposteno
- Kontakt:
Imaju finale kupa oni to racunaju ko trofejprisonbreak je napisao/la:Jel fkt nemaju nijedan trofej(normalan)?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.