https://sportsport.ba/fudbal/sta-se-na- ... ija/274268AnelMid je napisao/la:Sta je to Florenzi uradio , nisam bio u mogucnosti pratiti utakmicu
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
nista posebno i neuobicajeno za tu bransu. tenzije svugdje postoje i sastavni su dio zivota.AnelMid je napisao/la:Sta je to Florenzi uradio , nisam bio u mogucnosti pratiti utakmicu
- Goalgetter
- Kontakt:
Dzeko poludio na Schicka i Florenzija i nakon tekme, ne trebaju im ovakve scene pet dana pred utakmicu zivota, ali sta ces kad su debili, pogotovo Florenzi. I meni bi pukao film.
Niko vise ne ponizava Dzeku ko onaj Saraf,nikad ali nikad mu neda lopte,sprcio ga neko u onu frizuru,ocigledna je ljubomora pojedinih igraca a najvise sarafa i Perice perotija.
Dzeko je kralj!
Čitam na Facebook-u komentare italijana i opraše Florencija. Iskritikovaše ga dobro. Vjerovatno je tome doprinijela i Dzekina reakcija.
Btw. mene je ovaj Florencija vazda nervirao. Bek koji ne zna ubaciti loptu kako zapovijeda. Mada trči, ima ga svugdje, to treba reći, ali prema naprijed, žas. Što je najgore, voli je potegnuti, a procenat datog gola 0, 00001% (To ono kad je slučajno dao sa centra).
Btw. mene je ovaj Florencija vazda nervirao. Bek koji ne zna ubaciti loptu kako zapovijeda. Mada trči, ima ga svugdje, to treba reći, ali prema naprijed, žas. Što je najgore, voli je potegnuti, a procenat datog gola 0, 00001% (To ono kad je slučajno dao sa centra).
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Florenzi igra u Romi iz samo jednog razloga , a to je sto je rodjen u Rimu i eto samo zato se gura
Mehremić je za njega Stevanović.Vedad87 je napisao/la:Čitam na Facebook-u komentare italijana i opraše Florencija. Iskritikovaše ga dobro. Vjerovatno je tome doprinijela i Dzekina reakcija.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Istinu si rekao, najgore mi je kad cujem da ima dobar sut. Mislim da ima dosta jak sut, ali kvalitet suta, preciznost, kontrolisanost je ravna nuli. Napravi dobru fintu i onda centrira nebu pod oblake.Vedad87 je napisao/la:Čitam na Facebook-u komentare italijana i opraše Florencija. Iskritikovaše ga dobro. Vjerovatno je tome doprinijela i Dzekina reakcija.
Meni je on uvijek bio smijesan igrac i nije kalibar za prvu postavu Rome.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Ima brzinu i to je to...
Nema Roma beka, onaj Bruno Peres je spasavaj se majko.. invalid u Brazilu ima bolju tehniku od ovog.. kako samo nadju Brazilca koji ne zna s loptom...
Nema Roma beka, onaj Bruno Peres je spasavaj se majko.. invalid u Brazilu ima bolju tehniku od ovog.. kako samo nadju Brazilca koji ne zna s loptom...
Rokoko87 je napisao/la:Mehremić je za njega Stevanović.Vedad87 je napisao/la:Čitam na Facebook-u komentare italijana i opraše Florencija. Iskritikovaše ga dobro. Vjerovatno je tome doprinijela i Dzekina reakcija.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Bekić je za njega Puzigaća.
Dže je Đeko?
Otišo guziti.BelminM23 je napisao/la:Dže je Đeko?
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Schick igra samo zato sto je Ceh, nije nista bolji od Dzeke.
Edine odlazi iz Rome, idi negdje gdje ce te postovati!
Edine odlazi iz Rome, idi negdje gdje ce te postovati!
Stvarno je sramota da ga ovako tretiraju, a da njega nije bilo ni grupnu fazu LP ne bi prosli. 
Edine, napusti nezahvalnike!

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
stvarno ovo nije zasluzio.....kobe24 je napisao/la:Stvarno je sramota da ga ovako tretiraju, a da njega nije bilo ni grupnu fazu LP ne bi prosli.

Ja se stvarno nadam da je ovo sarkazam
za tri dana se igra utakmica zivota a narod se ovde buni zasto neigra

Ma jah , hebo Liverpool i LP. Neka se dokazuje i slomi nogu protiv Spala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.