PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Zvonce ne prestaje zvonoti, a ainoc bilo pokvareno 

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Sjecas se da su ti oci ispale kad si primio k.... ZenickiSariel1987 je napisao/la:Kako si utvrdio, ne sjecam se da si ga saugao. Dobro sam onda pjan bioAlban je napisao/la: Utvrdili smo da nemas cime, mozes samo primiti
Bljak valja mi se sad dekontaminirat.

Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
-
- Kontakt:
Mute velije definitivno 

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
GOSK Gabela bi vrlo lako mogao biti taj klub. Navodno tuzlanski lobi ne dozvoljava onom navijacu GOSK-a sto koristi zvonce za stoku kao navijacki rekvizit da nastavi s tim (svi smo ga culi tokom TV prijenosa). Tvrde da zbunjuje njihove navijace na tom gostovanju, valjda se po navici skupe u krdo cim cuju zvonce, te pocnu proizvoditi neartikulisane zvukove, plaseci igrace na terenu.Virtu4l je napisao/la:Ddado je napisao/la:Predlazem zvonce za stoku kao ringtone.![]()
![]()
Pitanje za tebe: koji klub neće dobiti licencu za takmičenje u Premijer ligi naredne sezone?
1921
- prisonbreak
- Kontakt:
Lagano, nece prezivjetiDdado je napisao/la:GOSK Gabela bi vrlo lako mogao biti taj klub. Navodno tuzlanski lobi ne dozvoljava onom navijacu GOSK-a sto koristi zvonce za stoku kao navijacki rekvizit da nastavi s tim (svi smo ga culi tokom TV prijenosa). Tvrde da zbunjuje njihove navijace na tom gostovanju, valjda se po navici skupe u krdo cim cuju zvonce, te pocnu proizvoditi neartikulisane zvukove, plaseci igrace na terenu.Virtu4l je napisao/la:Ddado je napisao/la:Predlazem zvonce za stoku kao ringtone.![]()
![]()
Pitanje za tebe: koji klub neće dobiti licencu za takmičenje u Premijer ligi naredne sezone?

Zadnja izmjena: prisonbreak, dana/u 19 apr 2018, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
- samoposteno
- Kontakt:
sviunapad1010 je napisao/la:Mute velije definitivno

Kupas MojSariel1987 je napisao/la: Kako tebi da vjerujem kada napises mijesto. Znaci da si nepismenjakovic ozraceni. Razumes?
Il ko brat ti albanac krac moj ti samo razumes.

Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
Prije ce se desiti cimburijada nego reprogram.....al hin Dofu kara u mozak, ne vadi.....sta kaze, Celik ostaje ostaje al bez reprograma 

🔴⚫️
Sta im ZELJO pocini hhahahha
Gledaj koza jesu istraumirane
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Kup, kup je nasSkver je napisao/la:Prije ce se desiti cimburijada nego reprogram.....al hin Dofu kara u mozak, ne vadi.....sta kaze, Celik ostaje ostaje al bez reprograma

-
- Kontakt:
Da istina oci ispadaju prije i no sto udjem u zenicu.Al od smrada. Onakvog smrada nema nigdje.Alban je napisao/la:Sjecas se da su ti oci ispale kad si primio k.... ZenickiSariel1987 je napisao/la:Kako si utvrdio, ne sjecam se da si ga saugao. Dobro sam onda pjan bioAlban je napisao/la: Utvrdili smo da nemas cime, mozes samo primiti
Bljak valja mi se sad dekontaminirat.

-
- Kontakt:
Posljedice od brnjice koju si nosio kao dijete vidljive su svakome.samoposteno je napisao/la:sviunapad1010 je napisao/la:Mute velije definitivno![]()
![]()
kuknjava
![]()
to joge poceraj

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Ddado je napisao/la:
Kao kad smo djeca bili, pa ono u raji kad imas nekog priglupog, debelog djecaka...vidis da je zanemaren i od roditelja i sve, slinav, sav nikakav, los u skoli, nije se rodio za sport... ali opet ga nekako svi prihvate, da ne kazem zavole, jer mu svi crkavaju od smijeha. To je meni Sloboda. Malo, traljavo dijete s mentalnim poteskocama. Simpaticno na neki svoj cudan nacin.

Kada krenete pisati za kozama prvo procitajte ovo upustvo da vidite skim pisete.
Zadnja izmjena: avenija, dana/u 19 apr 2018, 23:11, ukupno mijenjano 2 puta.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
- prisonbreak
- Kontakt:
Sampioni, sampioni

- samoposteno
- Kontakt:
sviunapad1010 je napisao/la:Posljedice od brnjice koju si nosio kao dijete vidljive su svakome.samoposteno je napisao/la:sviunapad1010 je napisao/la:Mute velije definitivno![]()
![]()
kuknjava
![]()
to joge poceraj

Ima u Tuzli, smrdi na silni kozji izmetSariel1987 je napisao/la: Da istina oci ispadaju prije i no sto udjem u zenicu.Al od smrada. Onakvog smrada nema nigdje.

-
- Kontakt:
Za vas smo gospoda .vi ste robovi pravi kako god okrenes. Nepismeni mutanti sabani.smrdeavenija je napisao/la:Ddado je napisao/la:
Kao kad smo djeca bili, pa ono u raji kad imas nekog priglupog, debelog djecaka...vidis da je zanemaren i od roditelja i sve, slinav, sav nikakav, los u skoli, nije se rodio za sport... ali opet ga nekako svi prihvate, da ne kazem zavole, jer mu svi crkavaju od smijeha. To je meni Sloboda. Malo, traljavo dijete s mentalnim poteskocama. Simpaticno na neki svoj cudan nacin.![]()
![]()
![]()
Kada krenete pisati za kozama prvo procitajte ovo upustvo da vidite skim pisete.
Druga liga
- MocMahale444
Joj tebeavenija je napisao/la:Sta im ZELJO pocini hhahahha

Hajde mirite se kao nekad pa se zanjišite kaj braća.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.