Moguce da jest, yebo kozu svoju.samoposteno je napisao/la:On ako nije onaj joge poceraj ja cu glavu datDdado je napisao/la:Miran budi, glupi jarce.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Moguce da jest, yebo kozu svoju.samoposteno je napisao/la:On ako nije onaj joge poceraj ja cu glavu datDdado je napisao/la:Miran budi, glupi jarce.
napuo se u vuvuzelu pa ti u mozak udarilooosviunapad1010 je napisao/la:Opet ozracene + @pastrmku ubi mašta. Sodomija ih razvaljuje nacisto
Saznao sam da ga coban zove Ahmo, a uskoro idu i ostale informacijesamoposteno je napisao/la:On ako nije onaj joge poceraj ja cu glavu datDdado je napisao/la:Miran budi, glupi jarce.
Jesam golemo ledena ljepojko -15, reko nemoj da ozebeš.rasavoje je napisao/la:Jesi me pozelio?MocMahale444 je napisao/la:
Ti ko neki boss ovdje ili sta? eh Ljupka jebla ti sliku svoju.
Ne vjerujeeeem hahahha,oj čabo s kim smo mi bile bracaleDdado je napisao/la:hahhaahaha kakvi su to maloumnici, al kaze milion od UEFA-e, kapitalci i titula za 100 godisnjicu "kluba"![]()
![]()
![]()
Samo da vas podsjetim na neke od bisera
Samo da ostanemo ligi pa da legne taj milion (500.000€) od Uefe za stogodisnjicu u elitnoj ligi države. Sacuvati ovu ekipu i reci Petrovicu da izabere 2 kapitalca.
Ako Todorovic, Muminovic i Smajic budu prodati, uz ovaj milion, imas i vise nego dovoljno para da uzmes tu titulu za stogodišnjicu. Pa i da uzmu iz uprave sebi po 50 milja i vrate pozajmice, opet ce biti dovoljno.
Zeljo osim tih golova nista posebno nije uradioBolje sto smo ispali iz kupa, valja nam izboriti opstanak....cudan rezultat, uopste ne oslikava realno stanje na terenu, no jbgOnako loš Željo se morao dobiti.Iskusni sudija iz Prve lige FBiH, poslije utakmice mi govori sudija je rješio utakmicu, kaže ovaj sudija Petrović je sudija po zadatku, ovu tekmu je rutinski rešio, pogotovo mi je naglasio neko "propuštanje kartoniranja", sad nez na sta je mislio tacnoI na kraju mozda je ovako i bolje sto smo se rijesili ludih ambicija za Kup, jer smo odmah trebali biti svjesni da je BH liga dogovor nacionalistickih i fasistickih snaga u BiH a Sloboda i Tuzla tu nepripadaju.
Nemojte mu samo lokaciju trazit tesko je svaki dan ga vode da pase na drugo mijestoAlban je napisao/la:Saznao sam da ga coban zove Ahmo, a uskoro idu i ostale informacijesamoposteno je napisao/la:On ako nije onaj joge poceraj ja cu glavu datDdado je napisao/la:Miran budi, glupi jarce.
Samo skupljaj negativne poene. Dobro ti ide.MocMahale444 je napisao/la:
Jesam golemo ledena ljepojko -15, reko nemoj da ozebeš.
A pusi qrcsamoposteno je napisao/la: Nemojte mu samo lokaciju trazit tesko je svaki dan ga vode da pase na drugo mijesto
Najbolji je ovaj sto kaze "Zeljo osim tih golova nista posebno nije uradio." hahhahahaha opada mi IQ citajuci njihovu temuprisonbreak je napisao/la:Ne vjerujeeeem hahahha,oj čabo s kim smo mi bile bracaleDdado je napisao/la:hahhaahaha kakvi su to maloumnici, al kaze milion od UEFA-e, kapitalci i titula za 100 godisnjicu "kluba"![]()
![]()
![]()
Samo da vas podsjetim na neke od bisera
Samo da ostanemo ligi pa da legne taj milion (500.000€) od Uefe za stogodisnjicu u elitnoj ligi države. Sacuvati ovu ekipu i reci Petrovicu da izabere 2 kapitalca.
Ako Todorovic, Muminovic i Smajic budu prodati, uz ovaj milion, imas i vise nego dovoljno para da uzmes tu titulu za stogodišnjicu. Pa i da uzmu iz uprave sebi po 50 milja i vrate pozajmice, opet ce biti dovoljno.
Zeljo osim tih golova nista posebno nije uradioBolje sto smo ispali iz kupa, valja nam izboriti opstanak....cudan rezultat, uopste ne oslikava realno stanje na terenu, no jbgOnako loš Željo se morao dobiti.Iskusni sudija iz Prve lige FBiH, poslije utakmice mi govori sudija je rješio utakmicu, kaže ovaj sudija Petrović je sudija po zadatku, ovu tekmu je rutinski rešio, pogotovo mi je naglasio neko "propuštanje kartoniranja", sad nez na sta je mislio tacnoI na kraju mozda je ovako i bolje sto smo se rijesili ludih ambicija za Kup, jer smo odmah trebali biti svjesni da je BH liga dogovor nacionalistickih i fasistickih snaga u BiH a Sloboda i Tuzla tu nepripadaju.![]()
![]()
Malo gdje,ali ti si zivi dokaz da ipak ima.Eisenbahner1921 je napisao/la:A i stoka ste kakve malo gdje ima.Brcanskamalta je napisao/la:Ne vjerovatno nema.Zbog izdajnicke petokolonaske politike tkz sosijaldemokratske partije ciji se izborni politicki i partijski sistem bazira na pljuvanju islama bosnjaka i svega islamskoga mrzi nas vlastiti narod...Zahvaljujuci srbofilu Imamovicu koji ispija vino sa Kacavendom a dzamiji prisao nije u zivotu....prisonbreak je napisao/la:Imal neko da voli Tuzlake ?
Tuzno je ipak kako mladje generacije nemaju pojma o zrtvi koju je Tuzla i njen Bosnjacki narod dao za ovu drzavu bezbrojne sehide kao i cinjenicu da je Tuzla zbrinula obukla i nahranila 70 000 izbjeglica.....mozda i potomke tih ljudi koji danas nas zdusno nazivaju srbima. ...tuzno zaista...
Ali Allah je najveci On sve vidi.
I to ce biti dojavljenosamoposteno je napisao/la: Nemojte mu samo lokaciju trazit tesko je svaki dan ga vode da pase na drugo mijesto
OZEBLA ljepojko glasaj kad bude vrijeme. Valjda skupim dovoljno poena do tada.rasavoje je napisao/la:Samo skupljaj negativne poene. Dobro ti ide.MocMahale444 je napisao/la:
Jesam golemo ledena ljepojko -15, reko nemoj da ozebeš.
Onaj lik sto u Gabeli uvijek navija uz pomoc zvonca za stoku na aparatima kad god je invazija kozojeba na granicni prelaz.Alban je napisao/la:I to ce biti dojavljenosamoposteno je napisao/la: Nemojte mu samo lokaciju trazit tesko je svaki dan ga vode da pase na drugo mijestokazu da je jarac predvodnik sa zvoncetom pa se cuje na daleko od stalskih odaja
Opa titula predvodnikaAlban je napisao/la:I to ce biti dojavljenosamoposteno je napisao/la: Nemojte mu samo lokaciju trazit tesko je svaki dan ga vode da pase na drugo mijestokazu da je jarac predvodnik sa zvoncetom pa se cuje na daleko od stalskih odaja
Tako ih okupi kad se raspu po kamenjaruDdado je napisao/la:Onaj lik sto u Gabeli uvijek navija uz pomoc zvonca za stoku na aparatima kad god je invazija kozojeba na granicni prelaz.Alban je napisao/la:I to ce biti dojavljenosamoposteno je napisao/la: Nemojte mu samo lokaciju trazit tesko je svaki dan ga vode da pase na drugo mijestokazu da je jarac predvodnik sa zvoncetom pa se cuje na daleko od stalskih odaja
Dok ne zasmrde gofna kao ti.Virtu4l je napisao/la:Tema ponovo blista.
Zaboravio sam belog. Halali beli.MocMahale444 je napisao/la:Ljupka i Beli??sviunapad1010 je napisao/la:Kakvi ba pitari oni su u qurcu mozda ce morati slušat par godina kako su ih kone odvele u evropu.![]()
Mole Boga da Krupa uzme kup yebo evropu preko kona.
Ne smiju privirit na temu prave pizde, osim tobeta i skore.
Hajde ba moramo paziti na kone inace ih VinCo gasi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.