Israt cemo ih direkt u drugu ligu pa se dole prepucavajte i jedni i drugi. Dosta smo vas trpili.sviunapad1010 je napisao/la:Strumfovi kako podnosite zavlacenje mutevelija u pakas. Jel bole ili svrbe.
Mozda je @osim najkompetentniji da obrazloži
Cuj ovog "citiray"
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Životni saputnik! 1921
-
- Kontakt:
Jel zelju ili zeljasvrakino1921 je napisao/la:RAJA IZ SVRAKINA ZA SVOG ZELJU NAVIJA
![]()
![]()
![]()

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- prisonbreak
- Kontakt:
Tuzlaci braca hoce milku za 100 godina, pa ne mogu sebi doci, svi vas redom pisaju 

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
- MocMahale444
Pitaj se samsviunapad1010 je napisao/la:Jel zelju ili zeljasvrakino1921 je napisao/la:RAJA IZ SVRAKINA ZA SVOG ZELJU NAVIJA
![]()
![]()
![]()

Gdje beto
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Plodi neku studenticu iz zenice garant. Podsjeća ga na irmuMocMahale444 je napisao/la:Pitaj se samsviunapad1010 je napisao/la:Jel zelju ili zeljasvrakino1921 je napisao/la:RAJA IZ SVRAKINA ZA SVOG ZELJU NAVIJA
![]()
![]()
![]()
i dobro razmisli jer onda bi znali oklen si sljego.
Gdje beto

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- MocMahale444
-
- Kontakt:
@waikiki je započeo kasnije je otišlo u pravom smjeru, da pokažu koliki su mentoli.MocMahale444 je napisao/la:Puko si 1010 ahahhaha sta su ti skrivili toliko?
Yebo ih sindikalac mutevelija u pakas i mahir izbjeglica iz janje, pisam im se na brade neuredne.
U smrdogradu su Muslimani model M92

- samoposteno
- Kontakt:
Neka ti objasni muha trava se pusi a ti si kozejebac izgleda previse paso pa si tako glupsviunapad1010 je napisao/la:@waikiki je započeo kasnije je otišlo u pravom smjeru, da pokažu koliki su mentoli.MocMahale444 je napisao/la:Puko si 1010 ahahhaha sta su ti skrivili toliko?
Yebo ih sindikalac mutevelija u pakas i mahir izbjeglica iz janje, pisam im se na brade neuredne.
- prisonbreak
- Kontakt:
Sviunapad brat moj glupi ti si sve poceo, pa ste pokazali svoje pravo lice
de vi povucite jos neku liniju ili dodjelite kakav milion, svi vam se smiju ..

- rob do bagro
- Kontakt:
Previse lajes kozojebac, smiri strasti malo.sviunapad1010 je napisao/la:@waikiki je započeo kasnije je otišlo u pravom smjeru, da pokažu koliki su mentoli.MocMahale444 je napisao/la:Puko si 1010 ahahhaha sta su ti skrivili toliko?
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Skutore glupi rijec je o liniji i samo sam se nadovezao sa jos jednom greskom koju sam upratio. Idi sadi masline nabijem te na racku kockoglavog retardiranog koji ne ntako staniGradonacelnik je napisao/la:Glupane, onda je meljin igrač brži od Bolta, pa je toliku prednost napravio za tu stotinku koju pređe udarena lopta 1 metar.Mexico je napisao/la:I metar vec lopta gurnutaprisonbreak je napisao/la:
Vidi linije od centra,i od ofsajda, pametni Tuzlaci ...ko je ovo bola stavio

DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
-
- Kontakt:
Glupane ima citirano ko je krenuo pitaj waikikija LC yebo te on a ti njega. Ucero vam onaj joge obojici u pakas.prisonbreak je napisao/la:Sviunapad brat moj glupi ti si sve poceo, pa ste pokazali svoje pravo licede vi povucite jos neku liniju ili dodjelite kakav milion, svi vam se smiju ..
- prisonbreak
- Kontakt:
Milion, linijasviunapad1010 je napisao/la:Glupane ima citirano ko je krenuo pitaj waikikija LC yebo te on a ti njega. Ucero vam onaj joge obojici u pakas.prisonbreak je napisao/la:Sviunapad brat moj glupi ti si sve poceo, pa ste pokazali svoje pravo licede vi povucite jos neku liniju ili dodjelite kakav milion, svi vam se smiju ..

-
- Kontakt:
Previse vi lajete otvorili ste temu posebnu za to i dođes ovdje prozivati nekoga.rob do bagro je napisao/la:Previse lajes kozojebac, smiri strasti malo.sviunapad1010 je napisao/la:@waikiki je započeo kasnije je otišlo u pravom smjeru, da pokažu koliki su mentoli.MocMahale444 je napisao/la:Puko si 1010 ahahhaha sta su ti skrivili toliko?
Istina boli jel da. M92 vas ubise u pojam totalno. Grad vam sahranili koliko ih je.
Mozes samo pljuvackom ugasit ovu moju uzarenu crvenu kurcinu dok te **** u grlo i pomjeram ti krajnikeANTIANTIFA je napisao/la:vi crvendači ste umrli onda kada su ozivjeli hšk, režimski klub, posto nema režima nebi trebalo biti ni vas, podsjecate na nešto loše, svoje lice ste pokazali onda kada ste urlikali i zdusno podrzavali one koji vas taru decenijama u vlastitom gradu i to na tekmi protiv nas, neka vas tu gdje jeste, nebitni u svakom smislu, sa iskrenim željama da odete i dalje par ranogova nize do kanocnog gašenja, i onako živite od donacija Vahe i društvaANTIFA ! je napisao/la:Nadaj se i umri u toj nadi,a iskreno da ti nesto kazem popusi mi ka-ru u prelijepom Mostaru.ANTIANTIFA je napisao/la:necete biti jer niste na vlasti niti vam titi nije medju živima, logicno je da se ugasite i odete u historiju kao i onaj ko vas je osnovao![]()
![]()
nisu vam javili da crveno više nije u modi

DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
Miran budi glupi jarce, cetiri komada, istamburase vas ljudi, svaki napad vam ga zabise. Kozojebacsviunapad1010 je napisao/la:
Previse vi lajete otvorili ste temu posebnu za to i dođes ovdje prozivati nekoga.
Istina boli jel da. M92 vas ubise u pojam totalno. Grad vam sahranili koliko ih je.

Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
-
- Kontakt:
prisonbreak je napisao/la: Milion, linija![]()
![]()

To vi radite zato vam je mozak na leru.
-
- Kontakt:
Ovaj je M92Alban je napisao/la:Miran budi glupi jarce, cetiri komada, istamburase vas ljudi, svaki napad vam ga zabise. Kozojebacsviunapad1010 je napisao/la:
Previse vi lajete otvorili ste temu posebnu za to i dođes ovdje prozivati nekoga.

Kozojebac ako si punoljetan mogao bi za kurbanasviunapad1010 je napisao/la:prisonbreak je napisao/la: Milion, linija![]()
![]()
samo vutra. Linije ništa, ne čizam.
To vi radite zato vam je mozak na leru.

Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.