Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Reds1234
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Reds1234 » 16 apr 2018, 18:38

Sage je napisao/la:Cirkusant...
Nas naj bitniji igrac,sigurno ;)

Btw znam da si sarkastican,da nebi ispalo :mrgreen:

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 16 apr 2018, 18:41

Ma malo se zezam sa....

zna on :mrgreen:
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 16 apr 2018, 20:03

Osim13 je napisao/la:slika

Još malo o dresu :mrgreen:
:mrgreen:
slika
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

MightyReds
Kontakt:

Post Postao/la MightyReds » 17 apr 2018, 15:35

Meni su sva tri dresa vrh, ali najbitnije je da igramo i osvajamo, pa makar igrali u običnim markirima.
Jedi, pij, veseli se i na život poseri se ...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 17 apr 2018, 15:51

ovaj srednji dres mi je poružan al kakvih je bilo zadnjih godina dobri su dresovi
You are someone else I am still right here

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 17 apr 2018, 18:40

Meni su ovogodisnji super, narandzasti mi je ekstra.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 17 apr 2018, 19:55

OTNYS_YNWA je napisao/la:Meni su ovogodisnji super, narandzasti mi je ekstra.
A vala ni rezultati u njemu nisu loši :mrgreen:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 18 apr 2018, 13:41

Citam clanak na ss.ba o Luisu Albertu i podsjetise me na utakmicu koju sam gledao nedavno. Je*ote koliko je momak napredovao, bas me prijatno iznenadio.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 18 apr 2018, 13:46

Osim13 je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Meni su ovogodisnji super, narandzasti mi je ekstra.
A vala ni rezultati u njemu nisu loši :mrgreen:
jel bio i jedan poraz u tim rozim dresovima narandzaste boje :mrgreen:
al je firmino izdominirao ovu sezonu mislim da nema napadaca trenutno koji vise posla obavi po cijelom terenu, koliko je samo bitnih lopti oduzeo nakon kojih je liverpool postigao gol ili imao dobru priliku. po meni je on ove sezone bar podjednako vazan kao i salah.
znam da ga mnogi ne vole ali henderson cim uhvati kakvu takvu formu donosi mnogo timu kako u odbrani tako u napadu jer onaj njegov centarsut na drugu stativu je u zadnje vrijeme opet proradio.
najveca mi je misterija kako je van dijk stabilizovao odbranu a skoro svi smo se smijali kloppu sto misli da s jednim igracem sve moze rijesiti.
meni je ovo vec uspjesna sezona, nisam ocekivao da ce tim biti u top 4 ove sezone a liga prvaka je samo bonus, da se ispadne od rome ja sam opet zadovoljan jer ko je ocekivao liverpool u polufinalu uopste. sto se tice eventualnog finala to sam siguran da ce klopp izgubiti :mrgreen:
najvise od svega me zanima jel ovo samo period jako dobre forme ili ce se ova dobra igra prenijeti i na narednu sezonu jer nazalost ova je sto se lige tice uprospastena ljetos kadd sse nije van dijk uspio dovesti. jos malo ce 30 godina bez titule nadam se da ce klopp i ekipa uciniti sve da se prekine taj niz prije nego sto uđe u tridesete :mrgreen:
sto se tice luis alberta on igra u puno sporijem sistemu i ligi gdje se generalno igra slabiji tempo i ima vise vremena s loptom ja smijem garantovati da on ni sad u liverpoolu ne bi mogao nista posebno napraviti. isto ssto se tice sturridgea nadam se daa ce ga zdravlje posluziti i da ce se vratiti u vrhunsku formu negdje al on liverpoolu ne treba jer nije timski igrac i nikad salah ne bi napravio ovakvu sezonu da mu drustvo u napadu pravi stu.
You are someone else I am still right here

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 18 apr 2018, 14:26

Ako dobijemo sad u subotu, to bi trebalo biti to sto se lige tice i top4.
A za LP vidjeti poslije toga, najbolje bi bilo rijesiti prolaz u prvoj tekmi, na shoping turu u Rim samo otici.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 18 apr 2018, 15:17

Ja znam da je u jednom trenutku u narandžastim dresovima bio 100% učinak, ne znam je li se nešto u međuvremenu promijenilo. I ovi novi mi se čine OK.

Što se tiče Alberta, pa on nikad nije ni bio loš. Došao je kao jako mlad igrač, veliki talenat, ali nije imao prilike u Liverpoolu. Isto kao i Aspas, igrao je u sezoni 13/14 kad se rano ispalo iz svih kupova tako da je praktično jedna ekipa igrala cijelu sezonu. I kad je ulazio nije pokazao ništa loše. Aspas je doduše imao onaj korner koji ga je proslavio, ali obojica su imali potencijal za nešto više. Istina, Albertu više odgovara stil igre i tempo u Italiji kao i Lucasu.

Na Firmina ne treba trošiti riječi. To je najpotcjenjeniji igrač Liverpoola, možda i lige. Njegov doprinos se ne mjeri statistikom. Idealan igrač za Kloppov sistem i 100% sam siguran da Salah ne bi imao ovakav učinak da je neki drugi igrač u napadu umjesto Roberta. Stuovo vrijeme je davno prošlo. Jednostavno su povrede uništile njegovu karijeru i najbolje bi bilo za njega da ode u Italiju ili Španiju gdje je igra nešto nježnija u odnosu na engleski tempo.

Treba pomenuti i Hendersona. Ima on veliki doprinos u ovom timu, ali ostaje njegov problem igre pod pritiskom. Wijnaldum je u ove dvije utakmice koje je igrao zadnjeg veznog pokazao koliko je kvalitetniji na malom prostoru pod pritiskom. Puno bolje iznosi loptu, što je i logično s obzirom da je većinu karijere proveo bliže protivničkom golu gdje inače nema puno vremena na lopti. Iskreno, mislim da bi Gini sljedeće sezone mogao imati više minuta na zadnjem veznom. Mogao bi biti solidna opcija na toj poziciji.

Imao sam i neki komentar za Ligu prvaka ali ostaviću to za neki drugi dan. U svakom slučaju, ovu sezonu možemo smatrati uspješnom. Ponovo u top4, dobar učinak u Ligi prvaka, još da je neki kup upao bilo bi idealno. Imamo razloga biti zadovoljni i optimistični pred sljedeću sezonu
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 18 apr 2018, 16:32

keno94 je napisao/la:Ja znam da je u jednom trenutku u narandžastim dresovima bio 100% učinak, ne znam je li se nešto u međuvremenu promijenilo. I ovi novi mi se čine OK
Protiv Arsenala se u njima nije upisala pobjeda jedino, a i tu X bio :mrgreen: i bas su puno golova u njima zabili...doduse u kojim nisu :mrgreen:

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 18 apr 2018, 21:21

Da hoce neki bogati klub prepoznati tu genijalnost kod brazilca i odvesti ga :mrgreen:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 18 apr 2018, 21:55

Ti ne volis Firmina ko sto onaj Paja ne voli Salaha...samo sto ti navijas za klub u kojem igra. I dobro igra.
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 18 apr 2018, 22:03

Nekakav portugalski novinar tvrdi da Mendes završava transfer Talisce u Wolverhampton i Rubena Nevesa...u Liverpool :mrgreen:

Reds1234
Kontakt:

Post Postao/la Reds1234 » 19 apr 2018, 00:12

YNWA je napisao/la:Da hoce neki bogati klub prepoznati tu genijalnost kod brazilca i odvesti ga :mrgreen:
Ovo nikad necu shvatit,al stvarno,zelis se rijesit lika koji igra maestralnu sezonu i koji je nas naj bitniji igrac..ma zapravo to se ne moze shvatit pa vise necu ni pokusavat.zivio ti meni u svom hejtu,jer to je hejt nista drugo.

Liverpool. YNWA
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool. YNWA » 19 apr 2018, 00:18

Reds1234 je napisao/la:
YNWA je napisao/la:Da hoce neki bogati klub prepoznati tu genijalnost kod brazilca i odvesti ga :mrgreen:
Ovo nikad necu shvatit,al stvarno,zelis se rijesit lika koji igra maestralnu sezonu i koji je nas naj bitniji igrac..ma zapravo to se ne moze shvatit pa vise necu ni pokusavat.zivio ti meni u svom hejtu,jer to je hejt nista drugo.
fakat pretjeruje sa ovim...
postao kao paja, samo nek je u kontru svima :D
#Ynwa

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 19 apr 2018, 00:19

Ma zajebava se...valjda :mrgreen:

BigAndy
Kontakt:

Post Postao/la BigAndy » 19 apr 2018, 13:22

Osim13 je napisao/la:Nekakav portugalski novinar tvrdi da Mendes završava transfer Talisce u Wolverhampton i Rubena Nevesa...u Liverpool :mrgreen:
Ima 21 godinu i postigao nekoliko predobrih golova. E sad ne znam kakav je jer ga nisam nesto gledao kako igra.

A ovo za Firmina, covjek se valjda zeza. Firmino je Tito
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 19 apr 2018, 14:02

BigAndy je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:Nekakav portugalski novinar tvrdi da Mendes završava transfer Talisce u Wolverhampton i Rubena Nevesa...u Liverpool :mrgreen:
Ima 21 godinu i postigao nekoliko predobrih golova. E sad ne znam kakav je jer ga nisam nesto gledao kako igra.

A ovo za Firmina, covjek se valjda zeza. Firmino je Tito
Iskren da budem ni ja nisam gledao nesto puno, ali jos kad je prelazio u Wolverhampton citao sam da ima "Kloppov DNK", i kazu da je prekucao Championship. E haj sad znaj. Raspitivali smo se za njega ugl. i proalo ljeto.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.