Brate najbolji ti je stream na balkansportu samo se registrujes i nadjes.
Slika top i ne steka ni sekunde.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Brate najbolji ti je stream na balkansportu samo se registrujes i nadjes.
Tamo se valjda naplaćuje?75000 je napisao/la:Brate najbolji ti je stream na balkansportu samo se registrujes i nadjes.
ajd uzmi mi jednu kartu za zapad, pokupim ispred TusnjaNKMramor je napisao/la:Imate karata u Omegi i za zapad i za sjever, provjerio sad, biće i na stadionu.
Ne bi da rizikujem, da ne padne kakvo iznenadno šaketanje...Chinaglia je napisao/la:ajd uzmi mi jednu kartu za zapad, pokupim ispred TusnjaNKMramor je napisao/la:Imate karata u Omegi i za zapad i za sjever, provjerio sad, biće i na stadionu.
Ne, gledao ja proslu.RollingPaper je napisao/la:Tamo se valjda naplaćuje?75000 je napisao/la:Brate najbolji ti je stream na balkansportu samo se registrujes i nadjes.
ozbiljan sam, kada ces na Tusanj, ako ces biti dole oko 16 h, uzmi mi kartu, dam ti pare kada dodjem dole, dogovorimo seNKMramor je napisao/la:Ne bi da rizikujem, da ne padne kakvo iznenadno šaketanje... :urnebes:Chinaglia je napisao/la:ajd uzmi mi jednu kartu za zapad, pokupim ispred TusnjaNKMramor je napisao/la:Imate karata u Omegi i za zapad i za sjever, provjerio sad, biće i na stadionu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.