Nije isplanirano da dođe do penala pa improvizovao.Osim13 je napisao/la:Nego, saznadel se ikad zašto je Oblak kriminalno "branio" penale 16-te u Milanu?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Nije isplanirano da dođe do penala pa improvizovao.Osim13 je napisao/la:Nego, saznadel se ikad zašto je Oblak kriminalno "branio" penale 16-te u Milanu?
Slazem se. Moggijevi i Hoenesovi se trebaju izgubiti kad je prica o tome. Jedne smo uspjeli otjerati u rupe sada cemo i druge. Madrid, na putu istine i pravde, gazi sve prepreke.Bundesliga je napisao/la:Lopovi ne bi trebalo da pričaju o moralu.
True dat.coelho41 je napisao/la:Derbi foruma i trashtalka materemi.
Zbog ovog je Buffon dobio crveni. Da bude odmoran za predaju lopte.madridist je napisao/la:U medjuvremenu u Rusiji
Ne mogu a da se ne nasmijem na ovo.Kawhi je napisao/la: Madrid, na putu istine i pravde
Kassai nije mogao pa je Pero rijesio sve sa Oblakom.Osim13 je napisao/la:Nego, saznadel se ikad zašto je Oblak kriminalno "branio" penale 16-te u Milanu?
Sitne su to ribe za Franka.Kawhi je napisao/la:Slazem se. Moggijevi i Hoenesovi se trebaju izgubiti kad je prica o tome. Jedne smo uspjeli otjerati u rupe sada cemo i druge. Madrid, na putu istine i pravde, gazi sve prepreke.
Slazem se da je Atletico najgori.Bundesliga je napisao/la:Sitne su to ribe za Franka.Kawhi je napisao/la:Slazem se. Moggijevi i Hoenesovi se trebaju izgubiti kad je prica o tome. Jedne smo uspjeli otjerati u rupe sada cemo i druge. Madrid, na putu istine i pravde, gazi sve prepreke.
Kassai će se pobrinuti da ih spusti na zemlju.anonymousHD je napisao/la:Bayern će rutinski u finale, lete ljudi.
Ne organizuju zato što je nemoguće doći do ulaznice, evo sad u 10 počinje prodaja za Liverpool, čekam k'o zapeta puška, imaš bukvalno 15-ak minuta da uđeš u 'queue' iliti red za ulaznicu. Za Barcelonu su se prodale za par sati.Miske01 je napisao/la:Ima Roma - Juventus u ponudi. Organizovali su protiv Šahtara, ali protiv Barce ne... Pa ne znam sad...Osim13 je napisao/la:Centro je organizovao odlaske u Rim na tekmr Rome, mada su to mislim bile utakmice Serije A, ne znam bas za Ligu Prvaka organizuju li...Miske01 je napisao/la:Zna li iko ko i da li iko uopšte organizuje put na utakmicu Roma - Liverpool 2.5.?
Nisam te pitao, jesi isao?Virtu4l je napisao/la:Za Barcelonu su se prodale za par sati.
Nisam, nije bilo šanse da dođem do ulaznice, evo sad čekam za Liverpool, na pola sam puta, valjda ću do 17h doći na red.mandraX je napisao/la:Nisam te pitao, jesi isao?Virtu4l je napisao/la:Za Barcelonu su se prodale za par sati.
U svakoj šali ima istine.harden je napisao/la:Ne mogu a da se ne nasmijem na ovo.Kawhi je napisao/la: Madrid, na putu istine i pravde
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.