FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- RollingPaper
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
vjetar obori topolu na Ircu, pade na bus
Ma samo neka se zagriju dobro,ionako će ako bude tekme biti otpuhani!!wobly92 je napisao/la:Željini treniraju i dalje, svaka im čast!![]()
Al biće odgođeno!
Šipove valja ponovo praviti kazu odnijela ih voda Tušanjskog potoka do Muzičke škole da je podupru!
DRŽAVA TUZLA!!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nakon 2 godine se osjeti da je utakmica u graduChinaglia je napisao/la:sta ovo znaciultrasstyle_tz je napisao/la:nakon Beitara i utakmice u Zenici danas ponovo po prvi put igra tuzlanska Sloboda, nakon skoro dvije godine.
ako se vrijeme popravi
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Živ si, Rasovac je siguran znači!Chinaglia je napisao/la: sta ovo znaci
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
ljudi moji, batje ce nas Seljo 1-2
Ne prizivaj, i Petra Kunica si prizvao pa se desi Petar.Chinaglia je napisao/la:ljudi moji, batje ce nas Seljo 1-2
vodotok ide nizvodno, nema problemawobly92 je napisao/la:Živ si, Rasovac je siguran znači!Chinaglia je napisao/la: sta ovo znaci
al bit ce problem kada iz Rasovca dodjem na ravnicu, jedino da me Senco pomocu krana prenese do prohodnog puta
I na još nekoliko autaRollingPaper je napisao/la:vjetar obori topolu na Ircu, pade na bus
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ljosu danas slavi rodjendan pa je maxus svezao kosu,slauf kupio i mišiće za svaki slucaj dubljanaRollingPaper je napisao/la:zlajci je napisao/la:Vidio sa Sulju jutros. Svezao kosu, što jako rijetko radi, u slučaju da budeo morao plivati od Solane do Irca.![]()
![]()
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Haman ce Mechava biti od 18 h opasna
Nadam se samo da cemo im odmah metnuti

Nadam se samo da cemo im odmah metnuti

FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Hitman22 je napisao/la:Ljosu danas slavi rodjendan pa je maxus svezao kosu,slauf kupio i mišiće za svaki slucaj dubljanaRollingPaper je napisao/la::urnebes: :urnebes: :urnebes:zlajci je napisao/la:Vidio sa Sulju jutros. Svezao kosu, što jako rijetko radi, u slučaju da budeo morao plivati od Solane do Irca.
bojim se da te nisam nista pitaoultrasstyle_tz je napisao/la:nakon 2 godine se osjeti da je utakmica u graduChinaglia je napisao/la:sta ovo znaciultrasstyle_tz je napisao/la:nakon Beitara i utakmice u Zenici danas ponovo po prvi put igra tuzlanska Sloboda, nakon skoro dvije godine.
ako se vrijeme popravi
Dns lagano uzimamo u zadnjih 15 minuta
Samo jako

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Kod Mide nema karti za zapad samo u UG-u.
Probisvjet sa svojom rajom na jednom od Tusanjskih sipova danasProbisvjet je napisao/la:Sariel1987 je napisao/la:Samo za druga probisvjeta 102.7 Resad Mamela sutra![]()
Sjecam se utakmica sedamdesetih, kada sam isao sa starim, uvijek se ponese na utakmicu i tranzistor da se slusa.
Ja cu sutra na sipove i tranzistor. Deka meze na sip, prenos Mamele i pogled na popunjeni zapad i parzan sjever. Ima da se osjecam ko nekada na stajanju.![]()

Zadnja izmjena: HElo, dana/u 18 apr 2018, 13:30, ukupno mijenjano 1 put.
nisam uzeo kartu jbg, ocekujem 5000-6000, al vjerujem da ce biti karti na Tusnju... otici cu prije tekme kupit, sta znas :mrgreen:75000 je napisao/la:Kod Mide nema karti za zapad samo u UG-u.
biletarnica se otvara u 16 h
- Probisvjet
- Kontakt:
HElo je napisao/la:Probisvjet sa svojom rajom na jednom od Tusanjskih sipova danasProbisvjet je napisao/la:Sariel1987 je napisao/la:Samo za druga probisvjeta 102.7 Resad Mamela sutra![]()
Sjecam se utakmica sedamdesetih, kada sam isao sa starim, uvijek se ponese na utakmicu i tranzistor da se slusa.
Ja cu sutra na sipove i tranzistor. Deka meze na sip, prenos Mamele i pogled na popunjeni zapad i parzan sjever. Ima da se osjecam ko nekada na stajanju.![]()
![]()

Svi na sipove!

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
A sto se Fobli pogubi k'o Hadžira na njivi 

He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,