FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Najviše mi smeta to što su ubili volju u meni, ono kad gledaš utakmicu i znaš da ne možemo. Pa da se barem napnu k'o žabe, da vidiš neku želju i trud, ali jok, ništa od toga.
Svaki mogući scenario koji vrtim u glavi počinje sa ako, ako Zakarić odigra dobro, ako Ado stavi igrače na svoje pozicije, ako Zec vaskrsne, ako ovo, ako ono... ipak najbliži je onaj da ćemo gledati patnju sa obje strane i da će frljoka riješiti dvomeč, a kad su frljoke u Tuzli u pitanju, zna se u čiju mrežu obično idu...
Svaki mogući scenario koji vrtim u glavi počinje sa ako, ako Zakarić odigra dobro, ako Ado stavi igrače na svoje pozicije, ako Zec vaskrsne, ako ovo, ako ono... ipak najbliži je onaj da ćemo gledati patnju sa obje strane i da će frljoka riješiti dvomeč, a kad su frljoke u Tuzli u pitanju, zna se u čiju mrežu obično idu...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Normalno je u svijetu fudbala da klub stane iza trenera, nikakav presedan. U slucajevima kao što je naš, to je čak i prijeko potrebno. Pustiti sav pritisak javnosti i navijača na trenera i ekipu, po mom skromnom mišljenju, ne da nije pametno vec je jako bezobrazno i glupo. Po meni, u ova tri dana bilo je od iznimne važnosti da se ta podrska javno obznani kako bi ekipa dobila na samopouzdanju i stabilnosti jer je evidentno da smo poljuljani. Ovako idemo u Tuzlu totalno razjedinjeni i u jednu neizvjesnu avanturu kojoj ne mozemo predvidjeti ishod. Sami sebe od favorita guramo u ravan sa ekipom koja se bori za opstanak.
Još kako sam vec pisao, za mene je kup nebitan ali može znaciti puno sa psiholoske strane i odnosa u klubu. Povrh toga i prolaz donosi dodatne kombinacije sa jos dvije utakmice koje ce se desiti u isto vrijeme kada i utakmice u prvenstvu.
A ovo kako ce ko sta podnijeti. Moraš za takve izjave biti dobro glup.
Željezničar iznad svega.
Još kako sam vec pisao, za mene je kup nebitan ali može znaciti puno sa psiholoske strane i odnosa u klubu. Povrh toga i prolaz donosi dodatne kombinacije sa jos dvije utakmice koje ce se desiti u isto vrijeme kada i utakmice u prvenstvu.
A ovo kako ce ko sta podnijeti. Moraš za takve izjave biti dobro glup.
Željezničar iznad svega.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ne bih rekao da je Željezničar iznad svega, dva dana prozivaš upravu i SD oko nekakvog saopštenja za podršku Adžemu, barem deset takvih postova si napisao. Jedini pišeš o tome, niko drugi to i ne spominje, svi budale samo jedan pametan.
Riječ nisi napisao o igri, timu, igračima, taktici, zalaganju, rezultatima, tabeli, narednim utakmicama, nijednu yebenu riječ.
Neka lična prepucavanja iznad svega.
Riječ nisi napisao o igri, timu, igračima, taktici, zalaganju, rezultatima, tabeli, narednim utakmicama, nijednu yebenu riječ.
Neka lična prepucavanja iznad svega.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Neandertalac
- Kontakt:
Svi imamo svoj viđenje situacije. Neko pjeni na trenera, većinom svi, neko se brine za upravu a je eto kontra svih kontam šta i kako uraditi da se ekipa digne. Nemam problema sa tim da prozivam bilo koga ako smatram da ce to donijeti dobro klubu. Nekome je to glupo i ok, meni je glupo tražiti smjenu trenera a veze nemaju koga dovesti pa im ne govorim da ruše klub i imaju interese.
Hvala Bogu pa nismo svi klimači.
Hvala Bogu pa nismo svi klimači.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Niko ne govori da je to što govoriš glupo, u svemu ovome jedino je glupo to što tri dana ponavljaš istu stvar na temi etiketirajući ljude iz kluba raznoraznim epitetima.
Skontali smo šefe šta govoriš, ne moraš to stalno ponavljati, da ne kažem eto da spamaš.
Skontali smo šefe šta govoriš, ne moraš to stalno ponavljati, da ne kažem eto da spamaš.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Neandertalac
- Kontakt:
Znači nije glupo nego je pametno ali eto tebi smeta jer sam to više puta naglasio? A ova hajka na Adžema koja traje još od Zrinjskog, na zvanicnoj i drustvenim mrezama to ti ne smeta i nije spam? To je u korist kluba?
Ne kontam.
Sve u svemu, svoj ti pos`o. Ako imaš kakvo misljenje vezano za temu bujrum, ovo ti je treći post za redom u kojem se baviš forumasem. Čuli smo te i prvi put.
Ne kontam.
Sve u svemu, svoj ti pos`o. Ako imaš kakvo misljenje vezano za temu bujrum, ovo ti je treći post za redom u kojem se baviš forumasem. Čuli smo te i prvi put.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- MocMahale444
Slazem se pogotovo s ovim ako Zakaric odigraVirtu4l je napisao/la:Najviše mi smeta to što su ubili volju u meni, ono kad gledaš utakmicu i znaš da ne možemo. Pa da se barem napnu k'o žabe, da vidiš neku želju i trud, ali jok, ništa od toga.

Previse pegla loptu u zadnje vrijeme i mora se osloboditi lopte ranije, isto tako vecina igraca se krije iz svog cuvara pa nema kome dodati.
Povreda Rame nas je zeznula zestoko. Ubiparip se mora vratiti po loptu a njegovu poziciju niko da popuni, neki laznjak da se izvuce od cuvara.
Nema smirenosti, dosta se panici kad imaju loptu i igraci nakon greske se previse ljute i stvaraju tu nervozu.
Moramo se nadati i s Bismiletom pa sta bude.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Čekaj, je l' bi tebi naprimjer bilo bezveze čitati da ja tri dana vrtim priču da je "Adžem kreten, pičqka itd jer konstantno gura Mehremića koji je qarina" i tako znači tri dana u svakom postu vrtim tu priču, samo drugačije formulišem post.Neandertalac je napisao/la:Znači nije glupo nego je pametno ali eto tebi smeta jer sam to više puta naglasio? A ova hajka na Adžema koja traje još od Zrinjskog, na zvanicnoj i drustvenim mrezama to ti ne smeta i nije spam? To je u korist kluba?
Ne kontam.
Dakle, to što govorim nije glupo, al' ste me valjda shvatili prvi put šta sam rekao i ne moram to ponavljati deset postova zaredom i zatrpavati temu time.
A ja se ne bavim tobom kao forumašem jer me to ne zanima, nego se bavim onim što ti pišeš zadnjih par dana, valjda mogu reći svoje mišljenje?
Evo kreno na sopo a Zeljo u glavi.Od danas igra
drugi Zeljo od boog sto smo gledali.Blagojevic preuzima ekipu i idemo 3 pobjede u nizu.Danas je prva a ona je 2-1.
drugi Zeljo od boog sto smo gledali.Blagojevic preuzima ekipu i idemo 3 pobjede u nizu.Danas je prva a ona je 2-1.
0:37 Sablja objasnio
-
- Kontakt:
Koje pratio rad Adžema u omladinskim selekcijam ovo nije nikakvo iznenađenje.Sve omladinske selekcije,nažalost igraju po istom principu koji se sad vidi u prvom timu ili igra bez igre.U omladinskoj ligi to može proći radi slabosti ostalih ali u pogledu stvaranja igrača to je pogubno.Momci koji su imali određeni potencijal ugušeni su tim sistemom i nažalost to će se sve više pokazivati.Virtu4l je napisao/la:Adžem trenutno i jeste najveći krivac za lošu igru koju prikazujemo ove godine.
- Neandertalac
- Kontakt:
Pa što je onda Ado uopšte doveden na klupu? Nakon jesenjeg dijela su se pisali hvalospjevi, ponos naš, naša škola, niz, promocija mladih, srce, borba. A sada niš ne valja. Nigdje veze, sami sebi jamu kopamo.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Postavljen je da bi se navijaci "smirili" nakon onog. Protiv Radnika Jug je trazio nasu djecu i ljude i ovi ispunili. Ocigledno smo fulili, ali to je i tad bilo jasno.
Danas gore biti ne moze, a bolje tesko sto se tice igre. Nadam se da cemo bar sutnuti ka golu i to bi bio neki napredak.
Danas gore biti ne moze, a bolje tesko sto se tice igre. Nadam se da cemo bar sutnuti ka golu i to bi bio neki napredak.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Neandertalac
- Kontakt:
Postavljamo trenera da smirimo navijače? Jug tražio?
Svašta...
Svašta...
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Meni samo nije jasno kako ekipa koja se bori za duplu krunu nema motiva??? Halo, kakvi ste vi sportisti? Pa djeca bolan imaju motiv iza zgrade da pobjede da budu glavni, sta je ovo. Da du uzimali 10 godina za redom duplu do sada pa bi i shvatio.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Bas kad se pogleda to ponasnje igraca, pojedinaca bude ti sve jasno. Igras u najboljem klub, sve imas, ne kasni plata, zaista najbolje uslove u BiH imamo a opet se ne zalazu, nema motiva,...itd. Hajde da se to desi utakmicu-dvije, da je kriza ali ovo kod nas da oni muku muce da napad organizuju, u odbrani takva bojaznost i panika.

- Zeljeznicar -
bas to grizes da dobijes kad igras na male, ma na terminu dan danas dajes 120% od sebe da pobjedis, a jedini dobitak ti je ta pobjeda i prcanje protivnicke ekipe, a ne yebote za kup i ligu se borisOsim13 je napisao/la:Meni samo nije jasno kako ekipa koja se bori za duplu krunu nema motiva??? Halo, kakvi ste vi sportisti? Pa djeca bolan imaju motiv iza zgrade da pobjede da budu glavni, sta je ovo. Da du uzimali 10 godina za redom duplu do sada pa bi i shvatio.

haj danas na hajr i na dobro da ih vidimo u novom izdanju u boljem izdanju jer gore po meni ne moze

- plavousrcu
- Kontakt:
Hladno danas 0:2. Malo iskombinovati sastav i ide bez po muke.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Jeli bio za prvu tekmu na SK neki link dobar... Mi koji nismo na Tusnju, a nemamo Telemach sta cemo?
Usput danas ako damo gol prolazimo 100%!
Usput danas ako damo gol prolazimo 100%!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!