Nas naj bitniji igrac,sigurnoSage je napisao/la:Cirkusant...

Btw znam da si sarkastican,da nebi ispalo

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Nas naj bitniji igrac,sigurnoSage je napisao/la:Cirkusant...
Osim13 je napisao/la:
Još malo o dresu![]()
A vala ni rezultati u njemu nisu lošiOTNYS_YNWA je napisao/la:Meni su ovogodisnji super, narandzasti mi je ekstra.
jel bio i jedan poraz u tim rozim dresovima narandzaste bojeOsim13 je napisao/la:A vala ni rezultati u njemu nisu lošiOTNYS_YNWA je napisao/la:Meni su ovogodisnji super, narandzasti mi je ekstra.
Protiv Arsenala se u njima nije upisala pobjeda jedino, a i tu X biokeno94 je napisao/la:Ja znam da je u jednom trenutku u narandžastim dresovima bio 100% učinak, ne znam je li se nešto u međuvremenu promijenilo. I ovi novi mi se čine OK
Ovo nikad necu shvatit,al stvarno,zelis se rijesit lika koji igra maestralnu sezonu i koji je nas naj bitniji igrac..ma zapravo to se ne moze shvatit pa vise necu ni pokusavat.zivio ti meni u svom hejtu,jer to je hejt nista drugo.YNWA je napisao/la:Da hoce neki bogati klub prepoznati tu genijalnost kod brazilca i odvesti ga
fakat pretjeruje sa ovim...Reds1234 je napisao/la:Ovo nikad necu shvatit,al stvarno,zelis se rijesit lika koji igra maestralnu sezonu i koji je nas naj bitniji igrac..ma zapravo to se ne moze shvatit pa vise necu ni pokusavat.zivio ti meni u svom hejtu,jer to je hejt nista drugo.YNWA je napisao/la:Da hoce neki bogati klub prepoznati tu genijalnost kod brazilca i odvesti ga
Ima 21 godinu i postigao nekoliko predobrih golova. E sad ne znam kakav je jer ga nisam nesto gledao kako igra.Osim13 je napisao/la:Nekakav portugalski novinar tvrdi da Mendes završava transfer Talisce u Wolverhampton i Rubena Nevesa...u Liverpool
Iskren da budem ni ja nisam gledao nesto puno, ali jos kad je prelazio u Wolverhampton citao sam da ima "Kloppov DNK", i kazu da je prekucao Championship. E haj sad znaj. Raspitivali smo se za njega ugl. i proalo ljeto.BigAndy je napisao/la:Ima 21 godinu i postigao nekoliko predobrih golova. E sad ne znam kakav je jer ga nisam nesto gledao kako igra.Osim13 je napisao/la:Nekakav portugalski novinar tvrdi da Mendes završava transfer Talisce u Wolverhampton i Rubena Nevesa...u Liverpool
A ovo za Firmina, covjek se valjda zeza. Firmino je Tito
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.