naporan si lik stvarno,pusti nas svoje demagogije Boga ti sa upravom pun si kompleksaNeandertalac je napisao/la:Sutra se igra polufinale kupa sa realnim šansama za prolaz a u prvenstvu imamo još pet utakmica, svaka bitna na svoj nacin. Posle Zrinjskog, navijači glasno počinju negodovati i pravi se atmosfera linča koja kulminira nakon remija sa Širokim, Slobodom, Sarajevom. Ništa od ovoga nije kiks, svi rezultati su realni ali kada se na vrijeme govorilo sa čim raspolazemo i da ce biti teško, hajcali su, smarali sa dva tima, dominacijom, prekucavanjem. Iz sezone u sezonu nam je tako.
Sada bi smjenjivali trenera pet kola do kraja a mi dijelimo prvo mjesto? A miševi iz kluba, Sd i predsjednik iz rupe gledaju šta će se desiti, ako kiksa otkaz, raja traži a ako osvoji nešto slikanje i samopromocija. Jadno i žalosno!
Tako se ne vodi klub kakav je Željezničar.
Tjeranje Zeca i Crnova je bilo samo dolijevanje ulja na vatru pred odlučujuće susrete. Eto to traje od juce pa oni reagovali.
Edit; do juče su vam ovi isti igrači bili najbolji na svijetu, reprezentativni kalibar a danas sve taraba do tarabe. Kako to?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- domorocki1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Tako je ljudino! Treba ga ostaviti pa da nam se ponovi slucaj od prosle godine! Isto tako smo bili prvi i imali sve u svojim rukama!Neandertalac je napisao/la:Sutra se igra polufinale kupa sa realnim šansama za prolaz a u prvenstvu imamo još pet utakmica, svaka bitna na svoj nacin. Posle Zrinjskog, navijači glasno počinju negodovati i pravi se atmosfera linča koja kulminira nakon remija sa Širokim, Slobodom, Sarajevom. Ništa od ovoga nije kiks, svi rezultati su realni ali kada se na vrijeme govorilo sa čim raspolazemo i da ce biti teško, hajcali su, smarali sa dva tima, dominacijom, prekucavanjem. Iz sezone u sezonu nam je tako.
Sada bi smjenjivali trenera pet kola do kraja a mi dijelimo prvo mjesto? A miševi iz kluba, Sd i predsjednik iz rupe gledaju šta će se desiti, ako kiksa otkaz, raja traži a ako osvoji nešto slikanje i samopromocija. Jadno i žalosno!
Tako se ne vodi klub kakav je Željezničar.
Tjeranje Zeca i Crnova je bilo samo dolijevanje ulja na vatru pred odlučujuće susrete. Eto to traje od juce pa oni reagovali.
Edit; do juče su vam ovi isti igrači bili najbolji na svijetu, reprezentativni kalibar a danas sve taraba do tarabe. Kako to?
Ozbiljno,on ne da treba otkaz dobiti nego ga treba nabit s noge na nogu.Igraci nam imaju voljni moment ko da se bore za opstanak.Govor tijela uzasan. Svi stoje i gledaju a onaj sto ima loptu malo trckara! Ocajno,jadno i bijedno!
ja se u petak prije tekme ispaljujembiceDUPLA je napisao/la:Iz kluba pricali sa njim. Nije suspenzija do kraja sezone bila. I da igramo sa Zrinjskim u petak 27.4 ...jer bi bio odorn u nedjelju prije orvog maja...svi se ispale a i prva tekma finala se igra u srijedu. Uglavnom moramo prociBice neka kvarna ruka u 16ercu Slobode

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- MocMahale444
Nisam za Adzema ali kako mu sad uruciti otkaz, ako nece Amar doci neka Adzema.
Sto ovaj iznad napisa je tacno.
"Govor tijela uzasan. Svi stoje i gledaju a onaj sto ima loptu malo trckara! Ocajno, jadno i bijedno".
Sto ovaj iznad napisa je tacno.
"Govor tijela uzasan. Svi stoje i gledaju a onaj sto ima loptu malo trckara! Ocajno, jadno i bijedno".
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Neandertalac
- Kontakt:
Sramota da iz kluba nisu reagovali i stali iza trenera. Vec se preko poltrona priprema teren da se Adzem u slucaju neuspjeha proglasi glavnim i jedinim krivcem. Znači pet kola prije kraja, upravne strukture kluba a ovde mislim na prepredsjednika Misimovića jer svi ostali plešu kako on svira i na Papca kao SD, ostavljaju trenera FK Željezničar na milost i nemilost javnosti i navijačima. Pred odlučujuce utakmice trener našeg kluba pored priprema za utakmicu mora razmišljati o mogucoj smjeni u svakom trenutku čime mu se direktno miješaju u posao degradirajuci njegov status u svlacionici. Isto tako, do juče "najbolji" igrači, reprezentativci, bivsi sadasnji potencijalni, postali su predmet ismijavanja.
Sramota!
Sramota!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Adžem trenutno i jeste najveći krivac za lošu igru koju prikazujemo ove godine.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Svi su krivi sto nemamo akciju, a ne sta vise vec 3-4 utakmice samo Adzem i ovi puleni nisu...
Zna se sta je ciji posao i ko je odgovoran sto izgledamo kao tim iz 6 lige Zapad.
Zna se sta je ciji posao i ko je odgovoran sto izgledamo kao tim iz 6 lige Zapad.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Pored Adzemovih gresaka i ogromni bezobrazluk igraca, cast pojedincima, ali kako su se neki ponjeli i oskudnim minutama na terenu je za svaku osudu.
Bog nam pomogao sutra i kasnije.
Bog nam pomogao sutra i kasnije.
- Zeljeznicar -
- Neandertalac
- Kontakt:
Onda ga je trebalo smijeniti odmah ili mu dati podršku. Ovako je on a i mi da njim ni na nebu ni na zemlji.
Ova atmosfera a odlučuje se o sezoni, može se i dupla uzeti!?
Tragikomedija!
Ova atmosfera a odlučuje se o sezoni, može se i dupla uzeti!?
Tragikomedija!
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- MocMahale444
Koga dovesti na njegovu poziciju? bas pred sami kraj, da je kriv-jeste ali neka ide do kraja.
Odabir prvih 11 i izmjene su katastrofa.
Odabir prvih 11 i izmjene su katastrofa.
- Neandertalac
- Kontakt:
Vi baš mislite da on ima potpunu slobodu u izboru sastava? Pojačanja? Odlazaka?
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- MocMahale444
Dobro Nea imas svoje misljenje i to se postuje, de cire nam kako objasniti ono u Mostaru? Znaci ti kao trener moras izjebati, izmisliti, skontati kako da sacuvas rezultat. Ubaci loptu u teren, reci im da se valjaju, izazovi guzvu na terenu, nesto da spasis barem kad je bilo 2-3.
Kad si primio tako brzo 2 gola daj barem tad kontaj.
Jok, on zbunjen/sokiran kao i mi a zapravo on je taj komadant sto mora biti smiren i hladan kao spricer.
Ja vise krivim igrace nego Adzema ali i on slabo vala iskreno.
Kad si primio tako brzo 2 gola daj barem tad kontaj.
Jok, on zbunjen/sokiran kao i mi a zapravo on je taj komadant sto mora biti smiren i hladan kao spricer.
Ja vise krivim igrace nego Adzema ali i on slabo vala iskreno.
- Neandertalac
- Kontakt:
To u Mostaru se desilo prvi put od kako ja pratim Želju. Znači za jedan incident, nesreću, neobjašnjivu situaciju je kriv Adžem a do 88 minute je bio dobar.
Od tog trenutka se pocinju dešavati ove stvari, priča o smjeni i igra u naredne tri je u neku ruku direktna posljedica tih dešavanja.
Daj neka neko objasni koga to možemo dovesti kao zamjenu i ko je taj koji može garantovati da ce imati bolji finiš od trenutnog stručnog štaba?
Osim Amara a ni on ne bi mogao reći, da ja ću uzeti trofej sigurno. A najbolji je.
Od tog trenutka se pocinju dešavati ove stvari, priča o smjeni i igra u naredne tri je u neku ruku direktna posljedica tih dešavanja.
Daj neka neko objasni koga to možemo dovesti kao zamjenu i ko je taj koji može garantovati da ce imati bolji finiš od trenutnog stručnog štaba?
Osim Amara a ni on ne bi mogao reći, da ja ću uzeti trofej sigurno. A najbolji je.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- MocMahale444
Meša ili Vaha
Nema ko i da ima mislis da bi sad trenutno preuzeo
Idemo dalje za iste pare.

Nema ko i da ima mislis da bi sad trenutno preuzeo

Idemo dalje za iste pare.
- Neandertalac
- Kontakt:
Već me hvata jeza od naredne sezone, ne vjerujem da će Ado preživjeti sve i da osvoji trofej. Onda opet Jovo nanovo, ovo je pravi trener, ovi igrači ne valjaju, novi su najbolji na svijetu i tako u krug dok se boje ne rastope.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Cekaj da prezivimo ovu sezonu pa cemo pricati o narednoj. Valja i ovo izgurati do kraja.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Meni je veća misterija kako će pojedinci preživjeti ako Željo, Ado, uprava, Miske, ko god, uzme titulu ove sezone 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma meni nista vise nije jasno, ocigledno se trebaju saopštenja pisati radi forumski postova, cuj iskazati podršku treneru pa to samo u BiH ima yebem ti zivot cudo me da real nije izdao saopštenje da stoji iza ZinedinaRaonffa je napisao/la:Meni je veća misterija kako će pojedinci preživjeti ako Željo, Ado, uprava, Miske, ko god, uzme titulu ove sezone

Jasno mi je da je neko za smjenu neko ne, oba stava imaju svoje uporište, jbg ja nisam za to da se 5 kola prije kraja daje otkaz treneru, ali nakon ove patnje zadnjih tekmi jasno mi je da ima raje koja bi otkaz dala odma adi
I na kraju opet ista prica, opet uprava opet drugi prave sastave itd.. Yebem majku svugdje je trener odgovoran za rezultat pa i taj rezultat mu je ocjena za posao, ja se i dalje nadam duploj i dalje se nadam nekom preokretu ove patnje, izlasku iz krize ma nazovite kako hocete ali da rezultat bude tu kako god, a to je titula

Mi ako ovo prezivimo pocevsi od sutra sa kupom, za vikend Krupa kolo kasnije direktni dvoboj sa Zrinjskim svaka nam cast.
- Zeljeznicar -
- MocMahale444
Gledam ponovo ovu tekmu s Slobodom i nisu vala nesto posebno. Samo sto je nasa ekipa izgledala kao amaterska u toj tekmi.
Sredine nije bilo, cim nema sredine da poveze ekipu tad napad ispasta.
Zakaric laganim hodom.
Sredine nije bilo, cim nema sredine da poveze ekipu tad napad ispasta.
Zakaric laganim hodom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.