FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Taj zakon velikih brojeva vazi samo kad je kontra nas.
-
- Kontakt:
Zodiac je napisao/la:Taj zakon velikih brojeva vazi samo kad je kontra nas.

misim ne znam jel nas il je celikovac ,al dobaaar

Prema pricama od Solinasa dodjemo svakomtuzlak1987 je napisao/la:@Karambu jel se tom "Fukiju" isplacuju pare sigurno? I jel ima jos neko kome se dodje?

- Brcanskamalta
- Kontakt:
Pa i dodjemo. ..Ne stampaju ljudi tuzbe kuci niti sami presude donose. I tako godinama.tamam kontas prodisali novih 6-7 tuzbi dodje ...Je li lazem nesto...Karambeu je napisao/la:Prema pricama od Solinasa dodjemo svakomtuzlak1987 je napisao/la:@Karambu jel se tom "Fukiju" isplacuju pare sigurno? I jel ima jos neko kome se dodje?Cak i fiko Sarajka (zlatni zub) zasluzuje da mu se isplati 21 000, obzirom da je trenutno ova uprava na celu kluba...S Fukijem je sve ok
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Zlatnom zubu treba cunu dati , nehljbovic koji se motao tu kao pomija oko kluba yebo ga Davud a on njega.Karambeu je napisao/la:Prema pricama od Solinasa dodjemo svakomtuzlak1987 je napisao/la:@Karambu jel se tom "Fukiju" isplacuju pare sigurno? I jel ima jos neko kome se dodje?Cak i fiko Sarajka (zlatni zub) zasluzuje da mu se isplati 21 000, obzirom da je trenutno ova uprava na celu kluba...S Fukijem je sve ok
Sa Fukijem je druga stvar je taj dug nije sigurno približan onome sto je on davao ovako ili onako.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Dobar potez ovo za ulaznice. Ako ne napunimo stadion, treba nas kolektivno ****.
Niko, niko, samo Sloboda
Nas je davno trebalo ******. Ma imam osjećaj,da ko god je jednom prošao kapije Tušnja ima negdje zaturenu nekakvu tužbu.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
-
- Kontakt:
Pustite se sad te priče ima vremena o tome a i prežvakano je vec bezbroj puta.
Sad dobit kup melju i goska treba dajte pozitive i na stadion.
Pritisak sa tribina je pola posla.
Super ova odluka uprave za karte. Protiv melje ce biti ispunjeno dobro tribine a onda i gosk u nedjelju.
Treba nam rezultat sada da uđemo i u iduću sezonu pozitivno.
Sad dobit kup melju i goska treba dajte pozitive i na stadion.
Pritisak sa tribina je pola posla.
Super ova odluka uprave za karte. Protiv melje ce biti ispunjeno dobro tribine a onda i gosk u nedjelju.
Treba nam rezultat sada da uđemo i u iduću sezonu pozitivno.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Dugo nismo imali trenera koji je bukvalno predan svome poslu.Sampras dane provodi boraveći na Tušnju.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Osvojeni bodovi u proljetnom dijelu sezone:
1. Zrinjski 19
2. Željezničar 18
3. Široki Brijeg 14
4. Radnik 14
5. Sloboda 14
6. Čelik 14
7. GOŠK 13
8. Mladost 11
9. Sarajevo 9
10. Borac 8
11. Krupa 6
12. Vitez 2
1. Zrinjski 19
2. Željezničar 18
3. Široki Brijeg 14
4. Radnik 14
5. Sloboda 14
6. Čelik 14
7. GOŠK 13
8. Mladost 11
9. Sarajevo 9
10. Borac 8
11. Krupa 6
12. Vitez 2
Niko, niko, samo Sloboda
dobar fol skroz ovo sa kartom. Neka ovi Manijaci iz Lukavca, Srebrenika,Zivinica, koji će doći kao i uvijek na Zapad, kupe kartu za utakmicu protiv GOSKa. Ne bi drugačije ni kupili kartu za Slobodinu utakmicu.
I naravno da pogledaju naš prolazak u finale.
I naravno da pogledaju naš prolazak u finale.
& $ ?
Kolko vas se naslo na slici? Ja sam tuChinaglia je napisao/la:http://fksloboda.ba/jedna-ulaznica-dvije-utakmice/
dobar potez UO, obzirom da imam sezonsku, kartu od Kup-a cu dati nekome...

P.S. i Chini je

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
-
- Kontakt:
Ukoliko se kup osvoji i izadje u evropu finansijski bi dosta bolje stajali i mogli bi se ukljuciti u borbu za sami vrh. Ocekuje nas sigurno mnogo odlazaka na ljeto prije svega mislim na Todora,Smaju i Azira, uz njih bi jos mogli i Rustemovic i eventualno Bekic(mada sa ovakvom formom plafon mu je nasa PL i cisto sumnjam). Vjerujem u Celu da ce iskopati jos ponekog igraca i pogoditi kao sto je slucaj sa Terzicem. I da ocekujem da sljedece sezone isforsira Breganovica i dva Hodzica jer momci zaista imaju potencijala.
Zadnja izmjena: intercontinental, dana/u 16 apr 2018, 19:32, ukupno mijenjano 1 put.
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Ima li utakmica na tv, za nas koji nismo u mogućnosti prisustvovati?
Pada željana ko plitak potok!
za tebe nemaPasha_car_aga je napisao/la:Ima li utakmica na tv, za nas koji nismo u mogućnosti prisustvovati?
- RollingPaper
- Kontakt:
ajde Fukareeeeeeeeee
Nek je izaš'o iz onog plavog dresa i obuko nešto crvenoMago je napisao/la:Kolko vas se naslo na slici? Ja sam tuChinaglia je napisao/la:http://fksloboda.ba/jedna-ulaznica-dvije-utakmice/
dobar potez UO, obzirom da imam sezonsku, kartu od Kup-a cu dati nekome...![]()
P.S. i Chini je

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
bolje imati beze bradu, nego je nemati nikako :kafa:wobly92 je napisao/la:Nek je izaš'o iz onog plavog dresa i obuko nešto crveno :kafa: A brada mu je bezze :kafa:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.