Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
fobli ovaj je vas jatak
Inače, sve rega, završio sam na ovu temu ali moram jedno off topic pitanje za Tuzlake.
Što pustiste ovog Sariela na forum direkt sa "Bosanske poljane"?

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
radikalizam i ekstremizam stanuje na bilinom poljujagamu je napisao/la:Topalovicu miran budiRigoletto je napisao/la:Kad SIPA bude češljala Čelikove malverzacije nek popričaju malo i s Fenanom, sumnjiv mi je
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Rigoletto je napisao/la:radikalizam i ekstremizam stanuje na bilinom poljujagamu je napisao/la:Topalovicu miran budiRigoletto je napisao/la:Kad SIPA bude češljala Čelikove malverzacije nek popričaju malo i s Fenanom, sumnjiv mi je

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Igram za team Senad sadChinaglia je napisao/la:fobli ovaj je vas jatak

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Rigoletto je napisao/la:[radikalizam/b] i ekstremizam stanuje na bilinom poljujagamu je napisao/la:Topalovicu miran budiRigoletto je napisao/la:Kad SIPA bude češljala Čelikove malverzacije nek popričaju malo i s Fenanom, sumnjiv mi je
Kolega Rigo zaboravio si i šabanizam.

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
ANTIFA ! je napisao/la:Rigoletto je napisao/la:[radikalizam/b] i ekstremizam stanuje na bilinom poljujagamu je napisao/la: Topalovicu miran budi
Kolega Rigo zaboravio si i šabanizam.
nije valjda da i vi natežete da ispadnu
na kojoj lokaciji se stan nalazi :kafa:wobly92 je napisao/la:Igram za team Senad sad :kafa:Chinaglia je napisao/la:fobli ovaj je vas jatak
@Rigoletto
Meni je licno svejedno k'o ce izletiti, ali valjalo bi da Zenicani zbog kriminalaca iz Turske koji su im kupili klub za jednukonvertibilnumarku.
Meni je licno svejedno k'o ce izletiti, ali valjalo bi da Zenicani zbog kriminalaca iz Turske koji su im kupili klub za jednukonvertibilnumarku.

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
-
- Kontakt:
Sariele napisao tek nakon sto su oni pisali yebat cemo Slobodu. Negdje sam tu hronologiju ostavio.Sariel1987 je napisao/la:nidje veze,ignorisemo vas danima, heftama, ne izvrcite pricu dzabe.
nema sta niste pisali i lagali.
ko je kad reko da bi volio da celik ispadne?osim onog sviunapad???
ko je kad sta srao o gostoprimstvu? sto lazete bezveze???
Mutevelije druga liga aBd insallah.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Rigo u sriduRigoletto je napisao/la:radikalizam i ekstremizam stanuje na bilinom poljujagamu je napisao/la:Topalovicu miran budiRigoletto je napisao/la:Kad SIPA bude češljala Čelikove malverzacije nek popričaju malo i s Fenanom, sumnjiv mi je

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
StandardnoS-Y-L-A-R je napisao/la:Inače, sve rega, završio sam na ovu temu ali moram jedno off topic pitanje za Tuzlake.

Ukopo te u tvojim lazima i sad napad ad hominem.

Sad bi i meni ko ovim momcima iz mdk lijepo etikete prigradske naravi koja nemoc nejaci

I nije rega jer lazes. Fino te isproziva nemas kontraaegumenta sad bjezi dok mozes.samo ga celik interesuje munchen brigada glory hunter

ko zna na sta je to spremnoANTIFA ! je napisao/la:@Rigoletto
Balava dječurlija se prepucava na temi koja tome nije namijenjena a moderator to još podržava. Živio ss.ba. 

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Svi smo protiv vasJonSnow je napisao/la:Balava dječurlija se prepucava na temi koja tomr nije namijenjena a moderator to još podržava. Živio ss.ba.
-
- Kontakt:
Jeko balavac?kolko ti je godinaJonSnow je napisao/la:Balava dječurlija se prepucava na temi koja tome nije namijenjena a moderator to još podržava. Živio ss.ba.
UzaludRigoletto je napisao/la:Svi smo protiv vasJonSnow je napisao/la:Balava dječurlija se prepucava na temi koja tomr nije namijenjena a moderator to još podržava. Živio ss.ba.

I tebi je Zenica u srcu, zalis sto si odselio, sad zivis u nekoj nedodjiji u pukom okolisu sa gusterom komsijom, samo pusti kamen i zega, a Zenice lijepe vise nema

Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
-
- Kontakt:
Bar mu vise ne treba gajgerAlban je napisao/la:UzaludRigoletto je napisao/la:Svi smo protiv vasJonSnow je napisao/la:Balava dječurlija se prepucava na temi koja tomr nije namijenjena a moderator to još podržava. Živio ss.ba.prejaki smo
![]()
I tebi je Zenica u srcu, zalis sto si odselio, sad zivis u nekoj nedodjiji u pukom okolisu sa gusterom komsijom, samo pusti kamen i zega, a Zenice lijepe vise nema

Izronit će Ante za one što ga vole !
Nije bitno koliko ko godina ima ako je ponašanje balavo, a ponašanje 90% ljudi na ovoj temi je na nivou 5. razreda osnovne. Tu ubrajam i ove svoje.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.