Ja ne bi mijenjao Andya ni za koga trenutno.YNWA je napisao/la:Pa tek sad vidi sta je ona nasa filijala propustila![]()
pa mogla nam je trebati jos samo jedna pobjeda do kraja, ali hajde, za kaznu im treba uzeti Bertranda

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ja ne bi mijenjao Andya ni za koga trenutno.YNWA je napisao/la:Pa tek sad vidi sta je ona nasa filijala propustila![]()
pa mogla nam je trebati jos samo jedna pobjeda do kraja, ali hajde, za kaznu im treba uzeti Bertranda
Fun fact: Loris Karius has conceded 0.69 goals in average for Liverpool in his 26 matches so far this season. David de Gea has conceded 0.70 in 47 matches for ManUtd. #LFC #2pl #ManUtd
Zato sam pisao juče, šta je Klopp napravio s par igrača, koja transformacija, koje povjerenje u igrače ima i pojedinci mu vraćaju dvostruko. Karius, Trent, Andy, Ox itd.Osim13 je napisao/la:Fun fact: Loris Karius has conceded 0.69 goals in average for Liverpool in his 26 matches so far this season. David de Gea has conceded 0.70 in 47 matches for ManUtd. #LFC #2pl #ManUtd![]()
Pa kad skontas bas je sakupio dosta clean sheetova u 2018oj...samo neka ovako nastavi
Bogami ja bih, i jos pola ekipe. To sto vjerujem da mozemo do titule ne znaci da sam promijenio misljenje o "majstorima" koji nose crveni dres, nego sto mislim da od Rome ne mozes ispasti, i da Klopp ne moze izgubiti jos jedno finale, bilo bi to previse.Amsterdam1312 je napisao/la:Ja ne bi mijenjao Andya ni za koga trenutno.YNWA je napisao/la:Pa tek sad vidi sta je ona nasa filijala propustila![]()
Ti si mi nešto baš baš previše optimističan, rekao bih da je to dobro ali opet..YNWA je napisao/la:Bogami ja bih, i jos pola ekipe. To sto vjerujem da mozemo do titule ne znaci da sam promijenio misljenje o "majstorima" koji nose crveni dres, nego sto mislim da od Rome ne mozes ispasti, i da Klopp ne moze izgubiti jos jedno finale, bilo bi to previse.Amsterdam1312 je napisao/la:Ja ne bi mijenjao Andya ni za koga trenutno.YNWA je napisao/la:Pa tek sad vidi sta je ona nasa filijala propustila![]()
Nakon sto se osvoji titula, dovesti 5-6 pojacanja, i napasti ono sto najvise zelimo. A Bogami ima jedno 10-ak igraca koje treba otjerati.
Ja mislim da na kraju sljedeće sezone ističe ugovor, mada vjerovatno će ga produžiti, jedino da uleti Adidas ili Nike (nakon titule u PremuLiverpoolREDS je napisao/la:Jel zna neko dokad je imaju ugovor sa NB,vrijeme je promjenit sponzora puma,nike ili adidas bi pravili bolje.Jest da je ne bitno kakvi su,al ipak ovo kao da kinezi prave
Apsolutno, ova sezona je vrhunac sa domaćim, tamo negdje sa sada već kultnim Adidasovim iz Rafine ere sa kragnom. I ovaj zeleni gostujući je isto perverzija.gaston je napisao/la:Dugo nećemo imati bolje domaće dresove od ovosezonskih.
Hajd u Sagitarius na kolače.Osim13 je napisao/la:Apsolutno, ova sezona je vrhunac sa domaćim, tamo negdje sa sada već kultnim Adidasovim iz Rafine ere sa kragnom. I ovaj zeleni gostujući je isto perverzija.gaston je napisao/la:Dugo nećemo imati bolje domaće dresove od ovosezonskih.
gaston je napisao/la:Hajd u Sagitarius na kolače.Osim13 je napisao/la:Apsolutno, ova sezona je vrhunac sa domaćim, tamo negdje sa sada već kultnim Adidasovim iz Rafine ere sa kragnom. I ovaj zeleni gostujući je isto perverzija.gaston je napisao/la:Dugo nećemo imati bolje domaće dresove od ovosezonskih.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], LiverpoolREDS, sarajevskiMarlboro i 12 gostiju.