Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

malena_vitez_zenica
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la malena_vitez_zenica » 29 mar 2009, 12:26

Nema potrebe za vrijedjajem,ipak su to nasi navijaci ! Pobijedi smo,osvojili tri boda i opet nesto pricate.Prvo vidite sta ce odluciti celni ljudi pa onda nesto pricajte.Uvijek se mora naci neka diskusija.A mozete spominjati bakljadu,ne govorite nista za sjajnu podrsku.Ne gotivim nijednu grupu koja bodri reprezentaciju,zato sto imam neke razloge,ali brojka je fantasticna.I zavrsite sa raspravom.[/quote]
Svaka cast sto se tice navijanja bila sam prezadovoljna sve do bakljade... Dosta je vise sramote na racun BiH...
Trebamo fer i korektno navijati da bi i od drugih isto to dobili...
Zaboravih cestitati igracima i nasem selektoru na odlicnoj taktici i igri...

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 29 mar 2009, 12:27

ma valjda nas nece kazniti praznim tribinama jbg.ma nece 100% dobitcemo novcanu kaznu i to je to
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 29 mar 2009, 12:28

kamera je u jednom trenutku prikazala kako baklje padaju oko snimatelja belgijske televezije, svi su pokrili glave da ih ne pogodi a oko njih vatra i dim. zamislite da je pogodila jednog od njih i povrijedila ga, mislim da nam FIFA nebi samo oduzela pobjedu vec bi nas mozda i diskvalifikovali. razmislite o tome vi sto bacate baklje. nemoze nam savez nauditi koliko vi mozete.
p.s. za ove koji cekaju utakmicu, jos se uploadira. sporo ide ali nadam se da ce biti uskoro

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 29 mar 2009, 12:30

Uhh, ev tek sad dodjoh sebi, sinoc je bilo ludilo. Cestitam svima na pobjedi,vala smo zasluzili. Sad svi u Zenicu po pobjedu i po baraž.
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 29 mar 2009, 12:30

mislim da hoce al mi je drago sto nece felaini
mone je napisao/la:u srijedu ne igra Fellaini. Zna li neko hoće li Kompany i Van Buyten igrati?

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 29 mar 2009, 12:31

sto se tice navijaca, cini mi se da najvise problema prave ovi bh fanatikosi iz inostranstva. kao da ih je neko pustio sa lanca. kao sto kaze ovaj covjek predje milion kilometara da bi gledao tekmu i onda zbog nekih idiota zamalo ne ode van. u zenici ce biti skroz druga atmosfera jer nece biti toliki broj nasih stranaca kao u genku

DENZEL
Kontakt:

Post Postao/la DENZEL » 29 mar 2009, 12:33

Ma daj ljudi sta serete protiv BHF.Kad ih je u Briselu bilo 15000,kad su u Norveskoj pravili istu bakljadu kao i sinoc(Nakon koje smo dobili utakmicu),kad su poceli borbu protiv saveza,kada bodre nasu repku na tekmama koje vi ni na TV ne gledate,bili su dobri i ponos i kolektivno ste svrsavali na sve to.A sad druga ploca i drugo misljenje.LICEMJERNO I DVOLICNO.Nisam ni ja neki njihov fan,za mene su GAZIJE bile i ostat ce ali svaka im cast za bodrenje.Po ovom sto pisete vi vise volite BIH i repku od njih,GRIJESITE.Ako su BHF problem na strani onda su problem ROBIJASI u zenici.BHF navija za bih a ovi mi pocnu nesto srat o celiku i ako nemas isto misljenje kao i oni onda kompletnom stadionu jebu mater i sta jos stignu.Nemam ja nista protiv Robijasa(jedni od najboljih navijaca u BIH) ali kad igra repka treba nam jedinstvo i iskljucivo bodrenje repke....
Zadnja izmjena: DENZEL, dana/u 29 mar 2009, 12:46, ukupno mijenjano 1 put.
GAZIJE FOREVER...

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 29 mar 2009, 12:40

ma uvijek ja na gostovanju bakljad a u zenici ce siguran sam biti samo navijanje koje ce pomoci nasoj repki da dode do pobjede
bh hrvat je napisao/la:sto se tice navijaca, cini mi se da najvise problema prave ovi bh fanatikosi iz inostranstva. kao da ih je neko pustio sa lanca. kao sto kaze ovaj covjek predje milion kilometara da bi gledao tekmu i onda zbog nekih idiota zamalo ne ode van. u zenici ce biti skroz druga atmosfera jer nece biti toliki broj nasih stranaca kao u genku

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 29 mar 2009, 12:40

Kad se sjetim norveske i sad evo u Genku bio je isti slucaj sto se tice bakljade, to dobro dode nasim navijacima a oni se prepadnu, mozda da to postane obiljezje kad igramo u gostima protiv jakih protivnika kao sto su spanija, turska...trebala je nama bakljada u turskoj pa bi i od tamo bilo bod(ova) sve u svemu dobro je pravo sam zadovolja sinocnim ishodom utakmice...zmajevi i dijamanti su pokazali kako se bori na terenu za drzavni grb.
BOSNA JE SAMPION ooooooooooooooooo :D
mB!

tm 87 2
Kontakt:

Post Postao/la tm 87 2 » 29 mar 2009, 12:45

ja sam rekao da ocekujem 6 bodova u ove dvije utakmice i eto na pola puta smo sada idemo momci po 6 bodova i onda na 12 sve ukupno aBd 4 vise od turaka ako izgube od spanaca i u istanbulu i onda uzeti tamo armeniju i estoniju i po bod portiv spanije i turske i vrata juzne afrike su nam sirom otvorena
GENKOM BEHAR PROBEHARAO
VOLIM TE BOSNO

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 mar 2009, 12:50

Mukiol je napisao/la:Kad se sjetim norveske i sad evo u Genku bio je isti slucaj sto se tice bakljade, to dobro dode nasim navijacima a oni se prepadnu, mozda da to postane obiljezje kad igramo u gostima protiv jakih protivnika kao sto su spanija, turska...

Kakvo obiljezje prijatelju? Mislis da ce FIFA dozvoliti konstantne bakljade na gostujucim utakmicama reprezentacije BiH?? Vidjet ces kakve ce sad biti kazne. Nakon ovoga niko nece ni pomisliti da ubaci sibicu u teren, a ne baklju. Kazna ce biti rigorozna, vjerovatno cemo dobiti par utakmica bez publike na domacem terenu. Zamislite kako bi bilo da Tursku i Spaniju docekamo pred praznim tribinama?? Nije Munib vrijedan toga!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 mar 2009, 13:00

Sada ce jos ispasti da bi smo mi izgubili bez ove bakljade. Obicna glupost. Ko to misli nek pogleda sjajne nase napade jos jedan put od prvog pa do zadnjeg gola, uvjek slicne greske njihove odbrane. Nema potrebe snagu nase repke tako potcjenivati, uradili su to belgijanci, pa su se prevarili.

Svaka cast na navijanju ali ono je islo predaleko, snimatelji su se morali sklonjati jer im je letjela vatra oko glave. Ko vjeruje da je to uredu i dio ovog sporta, ili kao te "junacke borbe protiv saveza preko ledja igraca" je ili priglup ili nenormalan. Samo se moze pricati o sreci da neko nije povrijedjen a niko mi ovdje nemoze reci, da je sam tu bio i dobio vatru u lice ili negdje, da bi jos uvjek pricao takve gluposti. Dakle molim pojedince da dobro razmisle o tome sta ovako buncaju.

BHF vamo ili tamo, njih niko nije imenovao nasim zastupnicima, niti imaju potrebe da misle da zastupaju narod Bosne sa ovakvim ponasanjem. Znam da nije svako u BHF ovog misljenja i da ne podrzava to sta se juce desilo, ja tim mislim ove druge mangupe. Pojedini tamo su vec izgubili uopce osjecaj za realitet, ti ljudi zive u nekom svom malom svijetu, su zaludjeni u tu kao "borbu" i misle da su samoprozvani "borci, ratnici" u ovome "ratu" protiv saveza. A to je: smijesno. Kao da gledam malu djecu kako se prskaju vodenim pistoljima i to zovu bitkom. Niko od njih ne zna sta znaci rat. Ovim se prave omrzenim, a ako im je to cilj neka nastave.

Ja se ipak nadam da nece i da ce razum pobjediti.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

sholle
Kontakt:

Post Postao/la sholle » 29 mar 2009, 13:06

Ma iskreno da li nam je bakljada pomogla ili ne boli me briga, nek smo pobijedili, abice kazne za nas e sad nadam se samo finsnsijskoj, drugo ne znam kako to da se uspije na tako dobro organiirajnoj tekmi da se unesu baklje i petarde :( mislim da nismo samo mi odgovorni jer ipak da su redari obvavili svoj posao kako treba toga nebi bilo :)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 mar 2009, 13:11

Principatus je napisao/la:Sada ce jos ispasti da bi smo mi izgubili bez ove bakljade. Obicna glupost. Ko to misli nek pogleda sjajne nase napade jos jedan put od prvog pa do zadnjeg gola, uvjek slicne greske njihove odbrane. Nema potrebe snagu nase repke tako potcjenivati, uradili su to belgijanci, pa su se prevarili.

Svaka cast na navijanju ali ono je islo predaleko, snimatelji su se morali sklonjati jer im je letjela vatra oko glave. Ko vjeruje da je to uredu i dio ovog sporta, ili kao te "junacke borbe protiv saveza preko ledja igraca" je ili priglup ili nenormalan. Samo se moze pricati o sreci da neko nije povrijedjen a niko mi ovdje nemoze reci, da je sam tu bio i dobio vatru u lice ili negdje, da bi jos uvjek pricao takve gluposti. Dakle molim pojedince da dobro razmisle o tome sta ovako buncaju.

BHF vamo ili tamo, njih niko nije imenovao nasim zastupnicima, niti imaju potrebe da misle da zastupaju narod Bosne sa ovakvim ponasanjem. Znam da nije svako u BHF ovog misljenja i da ne podrzava to sta se juce desilo, ja tim mislim ove druge mangupe. Pojedini tamo su vec izgubili uopce osjecaj za realitet, ti ljudi zive u nekom svom malom svijetu, su zaludjeni u tu kao "borbu" i misle da su samoprozvani "borci, ratnici" u ovome "ratu" protiv saveza. A to je: smijesno. Kao da gledam malu djecu kako se prskaju vodenim pistoljima i to zovu bitkom. Niko od njih ne zna sta znaci rat. Ovim se prave omrzenim, a ako im je to cilj neka nastave.

Ja se ipak nadam da nece i da ce razum pobjediti.
Respekt!
Voli te tvoje Sarajevo.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 29 mar 2009, 13:13

Sad je bitno jos da pobjedimo u srijedu protiv Belgije i u gostima protiv Estonije i Armenije i onda sigurno idemo na SP 2010. ;)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 mar 2009, 13:13

Hehe sholle pa da Belgija je pravila sigurnosne mjere kao da se srece G8 a nista od toga. :D
Nas iza mreze trpaju a mi zato njihove mreze natrpasmo.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 mar 2009, 13:17

Tarik14 je napisao/la:Sad je bitno jos da pobjedimo u srijedu protiv Belgije i u gostima protiv Estonije i Armenije i onda sigurno idemo na SP 2010. ;)
Ozbiljno? Mozda FIFA napravi presedan i preskocimo baraz, tj. mozda nam dodijeli "wild card" za SP.
Voli te tvoje Sarajevo.

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 29 mar 2009, 13:18

Jedan od komentara sa foruma --- SPAM ---
''kako su nabili belgijance,izuli su ih iz cipela,oni još hodaju bosi,kakve dve gajbe,džekina i bajramovićeva....strašno,svaka čast,to je nogomet,bit će šteta ako ne odete na sp,sretno''
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!

Sanjin
Kontakt:

Post Postao/la Sanjin » 29 mar 2009, 13:21

Stvarno velika utakmica i velika pobijeda nase repke.I osobno sam prognozirao pobijedu samo sto sam ja igrao na 2-1 za nas al eto ispalo jos bolje.Sto se tice ove bakljade ako nastavimo ovako rijesice to brzo Platini al se nadam da nas nece kazniti da igramo kuci bez publike.Huligani koji bacaju baklje i ostalu pirotehniku treba snimiti kamerama i izbaciti sa stadiona.Znamo mi itekako fantasticno navijati i bez ovih piromana jel ne zelim da propustimo VM zbog ovakvih stvari na stadionima.
Nadam se pobijedi u Zenici od 2 do 3 gola razlike a moja prognoza ovog puta je 4-1!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 mar 2009, 13:22

Haha wild card. :D
Neznam kako da kazem koliko me sve ovo raduje, mislim da se jos uvjek nisam smirio niti sve preradio. Ljepo ovo citati na jednoj .hr stranici, isto lijepo sto je Supic sa svim srcem htio bas za nas da igra. Pitam se hocemo li mi biti svjetski Hoffenheim i da li bajka pocinje...? Srijeda ce pokazati.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.