FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 15 apr 2018, 18:31

Alipasino je napisao/la:Muuuuuu ja sam krava i igram bolje od Mehremica,Muuuuuuuu.
Hahahahahahahahaha
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Pilindalo
Kontakt:

Post Postao/la Pilindalo » 15 apr 2018, 18:32

Nakon ovako sramotne igre napisacu samo jednu rijec. G.ovno. I ona se odnosi na sve redom - od igraca do trenera.

centrala
Kontakt:

Post Postao/la centrala » 15 apr 2018, 18:35

Odlazi adzeme **** ti mater svoju idi ,idi
Zbog izvanredne tehnike, sjajnog vođenja lopte, efektnog driblinga i dobrog šuta, dobio je nadimak Strauß sa Grbavice i brzo postao miljenik publike.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 15 apr 2018, 18:37

Plaćenici!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 15 apr 2018, 18:37

Nije bod neuspjeh na gostovanju kod najljuceg rivala. Samo igra je kriticna i to me brine. Pet kola do kraja mi moramo uzeti bod vise od Zrinjskog jer oni su bolji u medjusobnim?

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 15 apr 2018, 18:39

Mi ne igramo, drugi se igraju sa nama. Svaka tekma ista.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 15 apr 2018, 18:40

plavousrcu je napisao/la:Nije bod neuspjeh na gostovanju kod najljuceg rivala. Samo igra je kriticna i to me brine. Pet kola do kraja mi moramo uzeti bod vise od Zrinjskog jer oni su bolji u medjusobnim?
Biće ti lakše kad prestaneš razmišljati o tituli.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 15 apr 2018, 18:40

Danas se moraju neke odluke i promjene donijeti, sutra ce vec biti kasno, jos uvijek imamo sanse za titulu, nadam se da ce Misimovic uraditi ono sto treba i da nece cekati kao prosle godine.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 15 apr 2018, 18:41

Osim13 je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:Nije bod neuspjeh na gostovanju kod najljuceg rivala. Samo igra je kriticna i to me brine. Pet kola do kraja mi moramo uzeti bod vise od Zrinjskog jer oni su bolji u medjusobnim?
Biće ti lakše kad prestaneš razmišljati o tituli.
Gdje cu prestati razmisljati. Ne navijam za Slobodu. Ako titulu ne uzmemo mogu se svi u tri pm potjerati.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 15 apr 2018, 18:44

Najbolji igracu su u zadnje 3 tekme najgori,dakle opet neki bojkot samo cega,Ademe lutko ides u Tuzlu sa aktivnim rezultatom 0-0,obavezna promjena trenera,inace ode i kup i titula jer Zrinjski ce ove demolirat jer oni su definitivno otpali od borbe za evropu.Zamisli opet mu Kajkut igra,zamisli Zakaric i Ubirap najgori na terenu,zamisli Zajmovic najbolji uz Bogija na terenu,zamisli da smo danas imali Zeca.Do cega je do trenera do cega ce bit.

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 15 apr 2018, 18:44

Mene stid, bas me stid, a mislim da Adzema i igrače uopste nije stid, a to je veliki problem, sve sam mislio ne može gore, ali boga mi može itekako može, da nam dragi Bog pomogne

BlueBoy1921
Kontakt:

Post Postao/la BlueBoy1921 » 15 apr 2018, 18:47

Pilindalo je napisao/la:Nakon ovako sramotne igre napisacu samo jednu rijec. G.ovno. I ona se odnosi na sve redom - od igraca do trenera.
Sramotna, uzasna igra, katastrofa, mene je za svojih 40 godina STID, I sramota ove igre, I sramote 3:3 I katastrofe protiv sirokog. Adzeme , kako te nije stid ovoga...a ti si dijete Zelje ti bi bar trebao znati, krv ti je plava. Budi fer I kazi da si pogrijesio da pojma nemas o taktici...nisi psiholog ne znas ekipu psihicki pripremiti.zovi onu bajraktarevicku ili cemo opet izgubiti titulu

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 15 apr 2018, 18:49

'ajmo biti malo pozitivni, ovim bodom smo i matematicki obezbjedili 3. mjesto i nastup u el :), barem smo po tom pitanju mirni.

bojim se da za titulu nemamo mentalne i fizicke snage, niti potrebnog kvaliteta. nazalost, s ovakvim predstavama, realno, nismo je ni zasluzili
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 15 apr 2018, 18:52

Amar Osim
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 15 apr 2018, 18:53

Ma kakvi mi i titula, jedina nafaka kakva u Kupu da nas pogleda.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 15 apr 2018, 18:55

Mi smo se raspali poslije Mostara. Ekipa je psihicki potonula a Ado ocigledno nema znanja da je podigne. E sad je na upravi da procjeni treba li mjenjati trenera 5 kola do kraja. Da se ja pitam promjenio bi ga samo u slucaju da je zamjena Amar jer ne vidim nekog drugog ko u kratkom roku moze napraviti puno sa ovakvom ekipom
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 15 apr 2018, 18:55

Tribine su rekle sve danas. Sto se tice utakmice, poslije svega ostati neporazen je dobar rezultat. Ocigledno je da nemamo igrackih zaliha za igru na dva fronta. Mozda bi i poraz u kupu olaksao borbu za titulu.

Neki su danas vikali placenici. A sta bi drugo bili?

Trazili ste ekstra pojacanja i dobili ste ih. Kad je Papac dolazio, svi su bili za, a zaboravili da ovaj persira i ustaje sa mjesta kad Amar ulazi u prostoriju.

Nema Amara, nema legendi i zeljine familije, ali opet dobro stojimo, jos uvijek smo u igri.

Adzeme nepredaji se. Tijerali su i bolje od tebe.

Zeljo Sampion!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 15 apr 2018, 18:57

Ko ima odgovor a to je da li je Mehremic uopste fudbaler,da on mozda neigra u Zelji kao neka vrsta fitnesa,odrzavanje kondicije jer on nije fudbaler.On je rekreativac.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 15 apr 2018, 19:02

Jao qurčeve igre braćo draga, šta je ono onako :D

Mislim, što je najgore, ja sam i očekivao da će Adžem izaći i odigrati na bod, baš onako **** kako smo i izgledali na terenu, al' da naši igrači ne znaju napraviti priliku ili bar polupriliku iz kontre gdje imaš podjednak broj igrača (čak u par situacija imali smo i čovjeka više), e to je meni nevjerovatno. I nije da se to dešava na malom prostoru, to je čovječe cijela polovina protivničke ekipe, znači samo da iskoristiš ubacivanje u prostor i dadneš **** pas u prostor i eto ti poluprilike minimalno, al' oni ni to ne mogu, da ne govorim o pravljenju šanse na postavljenu odbranu, to je naučna fantastika.

Najgori definitivno Mehremić, među najopasnijim igračima Sarajeva danas, solidan je bio Zajmović, dok su vrlo dobri bili Bogi i Graovac. Ovo ostalo loše i neubjedljivo.

Nek' nam je Bog na pomoći sa ovom igrom, zapravo ne može nam ni on pomoći, ako ovako nastave već u naredne tri utakmice ćemo se oprostiti i od titule i od kupa.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 15 apr 2018, 19:05

Totalni poraz sportskog segmenta !

Ne shvatljivo sta se desava sa Ađemom i igracima, pocevsi od priprema u Antaliji sa naglaskom na fizicku spremu, pa sa igrom generalno da dana danšnjeg. Zaista nepoimivo da jedni jedinu sansu ne znaju stvoriti.

P.S. Vi koji prizivate Amara i mislite da bi on napravio nesto sa ovom istok ekipom ste na dobrim drogama.
- Zeljeznicar -

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, Paromlinac, WeekendOffender i 51 gost.