HahahahahahahahahaAlipasino je napisao/la:Muuuuuu ja sam krava i igram bolje od Mehremica,Muuuuuuuu.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nakon ovako sramotne igre napisacu samo jednu rijec. G.ovno. I ona se odnosi na sve redom - od igraca do trenera.
Odlazi adzeme **** ti mater svoju idi ,idi
Zbog izvanredne tehnike, sjajnog vođenja lopte, efektnog driblinga i dobrog šuta, dobio je nadimak Strauß sa Grbavice i brzo postao miljenik publike.
Plaćenici!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- plavousrcu
- Kontakt:
Nije bod neuspjeh na gostovanju kod najljuceg rivala. Samo igra je kriticna i to me brine. Pet kola do kraja mi moramo uzeti bod vise od Zrinjskog jer oni su bolji u medjusobnim?
Mi ne igramo, drugi se igraju sa nama. Svaka tekma ista.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Biće ti lakše kad prestaneš razmišljati o tituli.plavousrcu je napisao/la:Nije bod neuspjeh na gostovanju kod najljuceg rivala. Samo igra je kriticna i to me brine. Pet kola do kraja mi moramo uzeti bod vise od Zrinjskog jer oni su bolji u medjusobnim?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Danas se moraju neke odluke i promjene donijeti, sutra ce vec biti kasno, jos uvijek imamo sanse za titulu, nadam se da ce Misimovic uraditi ono sto treba i da nece cekati kao prosle godine.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- plavousrcu
- Kontakt:
Gdje cu prestati razmisljati. Ne navijam za Slobodu. Ako titulu ne uzmemo mogu se svi u tri pm potjerati.Osim13 je napisao/la:Biće ti lakše kad prestaneš razmišljati o tituli.plavousrcu je napisao/la:Nije bod neuspjeh na gostovanju kod najljuceg rivala. Samo igra je kriticna i to me brine. Pet kola do kraja mi moramo uzeti bod vise od Zrinjskog jer oni su bolji u medjusobnim?
Najbolji igracu su u zadnje 3 tekme najgori,dakle opet neki bojkot samo cega,Ademe lutko ides u Tuzlu sa aktivnim rezultatom 0-0,obavezna promjena trenera,inace ode i kup i titula jer Zrinjski ce ove demolirat jer oni su definitivno otpali od borbe za evropu.Zamisli opet mu Kajkut igra,zamisli Zakaric i Ubirap najgori na terenu,zamisli Zajmovic najbolji uz Bogija na terenu,zamisli da smo danas imali Zeca.Do cega je do trenera do cega ce bit.
- diplomatija
- Kontakt:
Mene stid, bas me stid, a mislim da Adzema i igrače uopste nije stid, a to je veliki problem, sve sam mislio ne može gore, ali boga mi može itekako može, da nam dragi Bog pomogne
-
- Kontakt:
Sramotna, uzasna igra, katastrofa, mene je za svojih 40 godina STID, I sramota ove igre, I sramote 3:3 I katastrofe protiv sirokog. Adzeme , kako te nije stid ovoga...a ti si dijete Zelje ti bi bar trebao znati, krv ti je plava. Budi fer I kazi da si pogrijesio da pojma nemas o taktici...nisi psiholog ne znas ekipu psihicki pripremiti.zovi onu bajraktarevicku ili cemo opet izgubiti tituluPilindalo je napisao/la:Nakon ovako sramotne igre napisacu samo jednu rijec. G.ovno. I ona se odnosi na sve redom - od igraca do trenera.
'ajmo biti malo pozitivni, ovim bodom smo i matematicki obezbjedili 3. mjesto i nastup u el
, barem smo po tom pitanju mirni.
bojim se da za titulu nemamo mentalne i fizicke snage, niti potrebnog kvaliteta. nazalost, s ovakvim predstavama, realno, nismo je ni zasluzili

bojim se da za titulu nemamo mentalne i fizicke snage, niti potrebnog kvaliteta. nazalost, s ovakvim predstavama, realno, nismo je ni zasluzili
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Amar Osim
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Ma kakvi mi i titula, jedina nafaka kakva u Kupu da nas pogleda.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Mi smo se raspali poslije Mostara. Ekipa je psihicki potonula a Ado ocigledno nema znanja da je podigne. E sad je na upravi da procjeni treba li mjenjati trenera 5 kola do kraja. Da se ja pitam promjenio bi ga samo u slucaju da je zamjena Amar jer ne vidim nekog drugog ko u kratkom roku moze napraviti puno sa ovakvom ekipom
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
-
- Kontakt:
Tribine su rekle sve danas. Sto se tice utakmice, poslije svega ostati neporazen je dobar rezultat. Ocigledno je da nemamo igrackih zaliha za igru na dva fronta. Mozda bi i poraz u kupu olaksao borbu za titulu.
Neki su danas vikali placenici. A sta bi drugo bili?
Trazili ste ekstra pojacanja i dobili ste ih. Kad je Papac dolazio, svi su bili za, a zaboravili da ovaj persira i ustaje sa mjesta kad Amar ulazi u prostoriju.
Nema Amara, nema legendi i zeljine familije, ali opet dobro stojimo, jos uvijek smo u igri.
Adzeme nepredaji se. Tijerali su i bolje od tebe.
Zeljo Sampion!
Neki su danas vikali placenici. A sta bi drugo bili?
Trazili ste ekstra pojacanja i dobili ste ih. Kad je Papac dolazio, svi su bili za, a zaboravili da ovaj persira i ustaje sa mjesta kad Amar ulazi u prostoriju.
Nema Amara, nema legendi i zeljine familije, ali opet dobro stojimo, jos uvijek smo u igri.
Adzeme nepredaji se. Tijerali su i bolje od tebe.
Zeljo Sampion!
Ko ima odgovor a to je da li je Mehremic uopste fudbaler,da on mozda neigra u Zelji kao neka vrsta fitnesa,odrzavanje kondicije jer on nije fudbaler.On je rekreativac.
Jao qurčeve igre braćo draga, šta je ono onako 
Mislim, što je najgore, ja sam i očekivao da će Adžem izaći i odigrati na bod, baš onako **** kako smo i izgledali na terenu, al' da naši igrači ne znaju napraviti priliku ili bar polupriliku iz kontre gdje imaš podjednak broj igrača (čak u par situacija imali smo i čovjeka više), e to je meni nevjerovatno. I nije da se to dešava na malom prostoru, to je čovječe cijela polovina protivničke ekipe, znači samo da iskoristiš ubacivanje u prostor i dadneš **** pas u prostor i eto ti poluprilike minimalno, al' oni ni to ne mogu, da ne govorim o pravljenju šanse na postavljenu odbranu, to je naučna fantastika.
Najgori definitivno Mehremić, među najopasnijim igračima Sarajeva danas, solidan je bio Zajmović, dok su vrlo dobri bili Bogi i Graovac. Ovo ostalo loše i neubjedljivo.
Nek' nam je Bog na pomoći sa ovom igrom, zapravo ne može nam ni on pomoći, ako ovako nastave već u naredne tri utakmice ćemo se oprostiti i od titule i od kupa.

Mislim, što je najgore, ja sam i očekivao da će Adžem izaći i odigrati na bod, baš onako **** kako smo i izgledali na terenu, al' da naši igrači ne znaju napraviti priliku ili bar polupriliku iz kontre gdje imaš podjednak broj igrača (čak u par situacija imali smo i čovjeka više), e to je meni nevjerovatno. I nije da se to dešava na malom prostoru, to je čovječe cijela polovina protivničke ekipe, znači samo da iskoristiš ubacivanje u prostor i dadneš **** pas u prostor i eto ti poluprilike minimalno, al' oni ni to ne mogu, da ne govorim o pravljenju šanse na postavljenu odbranu, to je naučna fantastika.
Najgori definitivno Mehremić, među najopasnijim igračima Sarajeva danas, solidan je bio Zajmović, dok su vrlo dobri bili Bogi i Graovac. Ovo ostalo loše i neubjedljivo.
Nek' nam je Bog na pomoći sa ovom igrom, zapravo ne može nam ni on pomoći, ako ovako nastave već u naredne tri utakmice ćemo se oprostiti i od titule i od kupa.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Totalni poraz sportskog segmenta !
Ne shvatljivo sta se desava sa Ađemom i igracima, pocevsi od priprema u Antaliji sa naglaskom na fizicku spremu, pa sa igrom generalno da dana danšnjeg. Zaista nepoimivo da jedni jedinu sansu ne znaju stvoriti.
P.S. Vi koji prizivate Amara i mislite da bi on napravio nesto sa ovom istok ekipom ste na dobrim drogama.
Ne shvatljivo sta se desava sa Ađemom i igracima, pocevsi od priprema u Antaliji sa naglaskom na fizicku spremu, pa sa igrom generalno da dana danšnjeg. Zaista nepoimivo da jedni jedinu sansu ne znaju stvoriti.
P.S. Vi koji prizivate Amara i mislite da bi on napravio nesto sa ovom istok ekipom ste na dobrim drogama.
- Zeljeznicar -
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, Paromlinac, WeekendOffender i 51 gost.