FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
nanananana naprijed sarajvo
nana nanana nanana naprijed sarajvo
oooooooooooooooooo samo sarajvo
ooooooooooooooooooo samo sarajvo
do zadnjeg dana zivota mog samo sarajvoooooooo
nana nanana nanana naprijed sarajvo
oooooooooooooooooo samo sarajvo
ooooooooooooooooooo samo sarajvo
do zadnjeg dana zivota mog samo sarajvoooooooo
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Ne bi bila dobra atmosfera, za šta se borimo? Je l' nam jedini uspjeh ove sezone da konama izbijemo titulu? Yebo takvu atmosferu, i da nije bojkota došle bi dvije milje na sjever i 3 milje max na istok i zapad.muhamedhulk je napisao/la:Pa bila bi dobra atmosfera da nije bojkot! Nisam ja bojkotovao nego hz. Njima se obratite..
A kao da to nesto mijenja; nasi igraci igraju za dobru platu a ne za navijace i Klub. Ako se ko pobijedi super..trener slicno razmislja; 'Zivot ide dalje' i 'Vidjecemo hocemo li pogoditi sa igracima'.
Na stranu da pojedini iz Uprave treba da idu, ko god je krao sebi ili oko sebe! I ko nije sposoban!
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
- muhamedhulk
- Kontakt:
Boris se za tri boda. Dovoljno? Ako nije, znacil' ikome gradski derbi ista? Najveca utakmica u drzavi. Briga me ko je koji na tabeli danas, bitna je pobjeda, kao sto je bila bitna i u Mostaru. Jao jaoskoroalen je napisao/la:Ne bi bila dobra atmosfera, za šta se borimo? Je l' nam jedini uspjeh ove sezone da konama izbijemo titulu? Yebo takvu atmosferu, i da nije bojkota došle bi dvije milje na sjever i 3 milje max na istok i zapad.muhamedhulk je napisao/la:Pa bila bi dobra atmosfera da nije bojkot! Nisam ja bojkotovao nego hz. Njima se obratite..
A kao da to nesto mijenja; nasi igraci igraju za dobru platu a ne za navijace i Klub. Ako se ko pobijedi super..trener slicno razmislja; 'Zivot ide dalje' i 'Vidjecemo hocemo li pogoditi sa igracima'.
Na stranu da pojedini iz Uprave treba da idu, ko god je krao sebi ili oko sebe! I ko nije sposoban!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sta ba pricas hulk, sta ti znas sta je gradski derbi kad si sam rekao da nisi iz sarajeva a bayern pratis haman vise nego sarajevo.
Prosli derbi smo kisli dva dana za redom, dali i pare i zdravlje i zivce ZA STA? Sta se promjenilo?
'Jao jao' kako si slijep da ne kazem nesto drugo.
UPRAVA NAPOLJE
Prosli derbi smo kisli dva dana za redom, dali i pare i zdravlje i zivce ZA STA? Sta se promjenilo?
'Jao jao' kako si slijep da ne kazem nesto drugo.
UPRAVA NAPOLJE
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
@Muhamede, bojkot je nastupio i prije nego je udruzenje pokrenulo. Bojkot je krenuo mnogo prije ali pojedinacni bojkot, nasitila se raja patnje a da se ne ponavljam kakve patnje svima je jasno ko prati klub.
I dalje ti mozes otici na utakmicu. Ne brani tebi licno niko. Napravi atmosferu brate nece biti nas koji kao negativno razmisljamo. Siri pozitivnu atmosferu, napravi pozitivnu atmosferu, otvori nam oci pokazi kako se bodri i voli klub.
@skoroalen optimisticno si ti rekao koliko bi doslo. Ne znači da se nece obistini dio tvoje prognoze. Mada moje neko misljenje je da bi bilo bolje da niko od nas ne dodje jer bi to bila poruka ne samo upravi nego i Tanu i njegovim ljudima koji ponekad nalete i mozda uprate neku vjest. Poruka da nije obako kako se oni informisu
I dalje ti mozes otici na utakmicu. Ne brani tebi licno niko. Napravi atmosferu brate nece biti nas koji kao negativno razmisljamo. Siri pozitivnu atmosferu, napravi pozitivnu atmosferu, otvori nam oci pokazi kako se bodri i voli klub.
@skoroalen optimisticno si ti rekao koliko bi doslo. Ne znači da se nece obistini dio tvoje prognoze. Mada moje neko misljenje je da bi bilo bolje da niko od nas ne dodje jer bi to bila poruka ne samo upravi nego i Tanu i njegovim ljudima koji ponekad nalete i mozda uprate neku vjest. Poruka da nije obako kako se oni informisu
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
@shofall znam druže, ja bih najsretniji bio da i istok i zapad zjape prazni. Ovo govorim, da nije bojkot, da se ništa nije desilo, da je situacija kao prije 20 dana, opet bi bilo 4-5 hiljada naših. Što kažeš, pojedinačni bojkot je davno nastupio, svako iole normalan vidi gdje nam klub ide.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Naravno da je utakmica bitna, bitna je zbog časti i zbog nas bolesnika, nije nam potrebna još veća i još jedna u nizu sramota i prcanja od komšija. A što se tiče "samo bodova", to nam ne znači mnogo jer borba za treće mjesto meni ne pretstavlja uspjeh. Bitnija je borba za klub i istrijebljenje ovih parazita i uhljebljenika u klubu koji nas konstantno vode ka dnu.
Igrajte pič.ke, zapnite danas, pokažite bar jednom mu.da koja očigledno nemate.
Yebem te željo!
UPRAVA NAPOLJE!
Yebem te željo!
UPRAVA NAPOLJE!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
BordoSarajevo je napisao/la:Naravno da je utakmica bitna, bitna je zbog časti i zbog nas bolesnika, nije nam potrebna još veća i još jedna u nizu sramota i prcanja od komšija. A što se tiče "samo bodova", to nam ne znači mnogo jer borba za treće mjesto meni ne pretstavlja uspjeh. Bitnija je borba za klub i istrijebljenje ovih parazita i uhljebljenika u klubu koji nas konstantno vode ka dnu.
Yebem te željo!
UPRAVA NAPOLJE!
Sioux ala papagaj iz Lukavca

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Sarajevo: Pavlović, Bekić, Adukor, Mujakić, Hebibović, Crepulja, Sarić, Rahmanović, Velkoski, Kuzmanović i Ahmetović.
Yebo ti papagaj mater.
Yebo ti papagaj mater.
FK Sarajevo
Vidim, lijepo su te odgojiliBordoSarajevo je napisao/la:Sarajevo: Pavlović, Bekić, Adukor, Mujakić, Hebibović, Crepulja, Sarić, Rahmanović, Velkoski, Kuzmanović i Ahmetović.
Yebo ti papagaj mater.

Aj opet onu tvoju!?
Ma neka Šabanovića na klupi, može tek oporavljeni Hebib na neprirodnu poziciju. Dva lijena kreativca u sredini, a mali Herić koji može trčat k'o Sarić i Crepulja zajedno, sjedi na klupi. Po meni je ovo promašen sastav, ne znam, al nije da nismo očekivali ovako nešta.
Mehki film u najavi.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Totti kakve veze ima odakle sam. Zivio sam u Sa i nisam propustao derbi, bilo kuci bilo preko Miljacke. Za razliku od nekih domacih navijaca koji ne idu preko Miljacke jer im eto tijesno, neuslovno i toliko mrze (imaju kompleks) manji Sa klub.
Jos uz to sve ima navijaca koji idu na plavi sjever ili istok/zapad. 
Tako da nemoj ti meni sta ja znam sta je gradski derbi.
Bayern je razlog sto pratim fudbal uopce i pratio sam ga i prije FKS i prije reprezentacije i bilo cega. Usput, imas nick jedne legende kluba, garant ih i ti pratis tako da...
Shofa, logicno da opada posjeta nakon dvije titule i onda posta. Kad na to dodas par likova koji vedre i oblace u Klubu...dobijes ovo. Nije problem, neka ljudi bojkotuju. Samo dokle? Ljudi Valentin je cist. Sabrina je pokrivena donekle. Elvir je out. Potura je cista. Itd. Jedini ko nije cist je Ihtijarevic i trener donekle. Ali ipak je trener legenda i vecina je prizivala Husrefa.

Tako da nemoj ti meni sta ja znam sta je gradski derbi.
Bayern je razlog sto pratim fudbal uopce i pratio sam ga i prije FKS i prije reprezentacije i bilo cega. Usput, imas nick jedne legende kluba, garant ih i ti pratis tako da...
Shofa, logicno da opada posjeta nakon dvije titule i onda posta. Kad na to dodas par likova koji vedre i oblace u Klubu...dobijes ovo. Nije problem, neka ljudi bojkotuju. Samo dokle? Ljudi Valentin je cist. Sabrina je pokrivena donekle. Elvir je out. Potura je cista. Itd. Jedini ko nije cist je Ihtijarevic i trener donekle. Ali ipak je trener legenda i vecina je prizivala Husrefa.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Hocemo pobjedu, pobjedu na derbiju!!
Utakmica je itekako znacajna za nas, steta sto nema nasih navijaca ali eto ja navijam za Sarajevo i jedino Sarajevo ostaje, uprave, treneri igraci se mijenjaju. Ko te nije volio, nije ni obolio! Gazi male plave strumfove!!!
Utakmica je itekako znacajna za nas, steta sto nema nasih navijaca ali eto ja navijam za Sarajevo i jedino Sarajevo ostaje, uprave, treneri igraci se mijenjaju. Ko te nije volio, nije ni obolio! Gazi male plave strumfove!!!
Sjetim im se svima najmilijih od igraca prvo pa da uprave sta uradiste spodobe jadne,hedne tekme u ligi za prvaka niste odigrali da valje jel vas stid krepali dabogda svi,ovaj opet gura Hebibovica mrtvog na beka izmislja pozicije nekakve mrsss spodobe bez obraza necu ni gledat vase bravure
- FrancescoTotti
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Stvarno ne vidim način na koji bi mogli dobit ovaj derbi, oni koliko god bili loši i odron, mi smo gori od njih tri puta, bez ijedne akcije i napada i kreirane prilike bez 5 minuta dobro odigranih u ovoj ligi za prvaka. Nek nam je Bog na pomoći danas. Lično bih bio zadovoljan i remijem,
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, DoSmrtiOdani87, egzodus1946, Google Adsense [Bot], miguelramos, USB, Vanja8, Velaxsa, WeekendOffender, xinxee i 78 gostiju.