Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
A jesu se gologuzani razbahatili, a zajedno imaju 50 mil. duga. 

Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
-
- Kontakt:
Imacete priliku da osjetite čari FBiH prve lige.BatistutA19 je napisao/la:Hadj malo pricaj kako je Sloboda usla u Premijer ligu kad vam je Husic sve pokupovo i doveli Ciru Blazevica za trenera i imali ste zaostatak oko 10 bodova na pola sezone za prvim...De nam malo picaj o postenju Slobode i ulasku u Premijer ligu tada .......kupice mo sve sve na kraju bodove svih 15 ako trebasviunapad1010 je napisao/la:Jel vas stid Zeničani.
Doduse glupo pitanje mutevelije navikle da ovako opstaju u ligi. Realni su skroz.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
........Nemoj bgt o postenju kad su svi klubovi isti ..

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Ipak to prepustamo vama, vi ste navilki na glibsviunapad1010 je napisao/la:Imacete priliku da osjetite čari FBiH prve lige.BatistutA19 je napisao/la:Hadj malo pricaj kako je Sloboda usla u Premijer ligu kad vam je Husic sve pokupovo i doveli Ciru Blazevica za trenera i imali ste zaostatak oko 10 bodova na pola sezone za prvim...De nam malo picaj o postenju Slobode i ulasku u Premijer ligu tada .......kupice mo sve sve na kraju bodove svih 15 ako trebasviunapad1010 je napisao/la:Jel vas stid Zeničani.
Doduse glupo pitanje mutevelije navikle da ovako opstaju u ligi. Realni su skroz.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
........Nemoj bgt o postenju kad su svi klubovi isti ..

Kada jaz između ideala i stvarnosti postane preširok, sistem se urušava!
Pa oni jesu sigurno za to da vi ostanete ali mislim da ste zakasnili.....u velikom ste zaostatku, a sve manje utakmica do kraja.samoposteno je napisao/la:Pa sto onda piskaramo ako su i savez i svi zato da mi ostanemo onda smo ostaliSkver je napisao/la:Samo vam se Mladost danas naguzila, ostalo uz pomoc NSBiH....samoposteno je napisao/la:Naguzili nam se Borac,Sloboda,Mladost,Gosk i Vitez svi vise vole da Celik ostane ja suplje price
🔴⚫️
- hskzmostar
- Kontakt:
Sto su se zeljini forumasi uvukli u misije rupe a najveci derbi danas,ako bude pozitivan rezultat ocekujem da ulete na forum kao Remi Gillard na teren
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
-
- Kontakt:
Bezveze lupaju moraju sve pobijediti do kraja što je ove godine nemoguća misija. Imaju ekipu ko da.muSkver je napisao/la:Pa oni jesu sigurno za to da vi ostanete ali mislim da ste zakasnili.....u velikom ste zaostatku, a sve manje utakmica do kraja.samoposteno je napisao/la: Pa sto onda piskaramo ako su i savez i svi zato da mi ostanemo onda smo ostali
Ali nada zadnja umire.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Uvukli se u misiju rupu jer ste vi poklopili Krupu....a ljudi uvijek na postenje pa sta bude.....ccccc.... jeste bRezobraznihskzmostar je napisao/la:Sto su se zeljini forumasi uvukli u misije rupe a najveci derbi danas,ako bude pozitivan rezultat ocekujem da ulete na forum kao Remi Gillard na teren
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- prisonbreak
- Kontakt:
Celik ce da ostati! Onako ili ovako!
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
-
- Kontakt:
Mozda ako uspijete syebat Borac. To vam je šansa jedino njih da povalite. Druge opcije su nemoguća misija koliko god vi mislili da jeste.
A nisu ni oni levati toliki niti je ekipa kanta.
U redu je željeti opstanak kluba svog, ali vi ste u krajnosti barem sutite kad mutite. Ako imate imalo dostojanstva, ali očigledno da nemate ili vrlo malo vas ima.
U redu je željeti opstanak kluba svog, ali vi ste u krajnosti barem sutite kad mutite. Ako imate imalo dostojanstva, ali očigledno da nemate ili vrlo malo vas ima.
- prisonbreak
- Kontakt:
Slobodu cemo povalitisviunapad1010 je napisao/la:Mozda ako uspijete syebat Borac. To vam je šansa jedino njih da povalite. Druge opcije su nemoguća misija koliko god vi mislili da jeste.

Ganjajte kup i sutite. Svi ste jucer pukli da je nastimano a nije! I to 100% provjerena informacija.
Prvo ste povalili pola lige bez ikakvog srama sa novcima azmira da udjete u ligu pa ste onda zajedno sa sarajevom njima osigurali titulu i vezani ste za najvece afere tipa punac tako da jedino vi nemojte nikome prigovarati jer ste najgori u ligi sto se tice neregularnosti, jos vam duguju pare za nastimane utakmice.sviunapad1010 je napisao/la:Mozda ako uspijete syebat Borac. To vam je šansa jedino njih da povalite. Druge opcije su nemoguća misija koliko god vi mislili da jeste.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
U pravu si kakvo stimanje nije dokazanoprisonbreak je napisao/la:Slobodu cemo povalitisviunapad1010 je napisao/la:Mozda ako uspijete syebat Borac. To vam je šansa jedino njih da povalite. Druge opcije su nemoguća misija koliko god vi mislili da jeste.
U redu je željeti opstanak kluba svog, ali vi ste u krajnosti barem sutite kad mutite. Ako imate imalo dostojanstva, ali očigledno da nemate ili vrlo malo vas ima.sta ste se uzmrdali.
Ganjajte kup i sutite. Svi ste jucer pukli da je nastimano a nije! I to 100% provjerena informacija.

Onda se spremajte za gostovanje u vrapcicima iduće sezone
-
- Kontakt:
Premiranje je dozvoljeno, mada sam i protiv toga.avenija je napisao/la:Prvo ste povalili pola lige bez ikakvog srama sa novcima azmira da udjete u ligu pa ste onda zajedno sa sarajevom njima osigurali titulu i vezani ste za najvece afere tipa punac tako da jedino vi nemojte nikome prigovarati jer ste najgori u ligi sto se tice neregularnosti, jos vam duguju pare za nastimane utakmice.sviunapad1010 je napisao/la:Mozda ako uspijete syebat Borac. To vam je šansa jedino njih da povalite. Druge opcije su nemoguća misija koliko god vi mislili da jeste.
Vidjet ćete kad odete u cvajtu kako cete se vratiti. Jedini klub koji nije stimao da izađe iz toga i u uđe u PL je Zvijezda Gradačac jednu sezonu. Zaglibit cete jedno 3 godine tamo ima da se nauzivate pravo.
Mi smo bili primorani jer smo imali najjači tim tada u cvajti ali je Jedinstvo Bihać krenulo da igra prljavo kako vi to radite sada.
A vi ste stimali X puta opstanak u ligi, prosla godina kao i ova. Vrijeme je da se uozbiljite malo hlađenjem u cvajti jer ste zaslužili kao niko nikad ispadanje.
Zadnja izmjena: sviunapad1010, dana/u 15 apr 2018, 11:18, ukupno mijenjano 1 put.
Vi ste zasluzili, ko ne moze osvojiti trofej 100 godina sta ce koji qrac u prvoj ligi ?
A ipak ćete viavenija je napisao/la:Vi ste zasluzili, ko ne moze osvojiti trofej 100 godina sta ce koji qrac u prvoj ligi ?

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
Malo je reći da si ograničen. Usutiti cete se za najkasnije 15 dana.avenija je napisao/la:Vi ste zasluzili, ko ne moze osvojiti trofej 100 godina sta ce koji qrac u prvoj ligi ?
Znaci vec si nam upisao pobjedu protiv Borca, lijepo komunjaro od tebe hvalasviunapad1010 je napisao/la:Malo je reći da si ograničen. Usutiti cete se za najkasnije 15 dana.avenija je napisao/la:Vi ste zasluzili, ko ne moze osvojiti trofej 100 godina sta ce koji qrac u prvoj ligi ?
- prisonbreak
- Kontakt:
Ja mislim da u nas opstanak svi vjeruju osim Tuzlaka, svako ko ima i gram neceg zna da cemo ostati 

-
- Kontakt:
Potvrda ograničenja tvog je ovaj post.avenija je napisao/la:Znaci vec si nam upisao pobjedu protiv Borca, lijepo komunjaro od tebe hvalasviunapad1010 je napisao/la:Malo je reći da si ograničen. Usutiti cete se za najkasnije 15 dana.avenija je napisao/la:Vi ste zasluzili, ko ne moze osvojiti trofej 100 godina sta ce koji qrac u prvoj ligi ?

- samoposteno
- Kontakt:
Ma znaju i oni zato su usrani ima 20 dana posto neznaju ko leti oni ili Boracprisonbreak je napisao/la:Ja mislim da u nas opstanak svi vjeruju osim Tuzlaka, svako ko ima i gram neceg zna da cemo ostati

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.