Sve je ovo balavurdija, previse gledaju naucnu fantastiku , neka izmisljajusamoposteno je napisao/la:Naguzili nam se Borac,Sloboda,Mladost,Gosk i Vitez svi vise vole da Celik ostane ja suplje price
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kada jaz između ideala i stvarnosti postane preširok, sistem se urušava!
- samoposteno
- Kontakt:
@staragarda spasicete se vi u zadnjem kolu a nama zadnje kolo nece igrat nikakvu ulogu 
-
Convicts1988
- Kontakt:
Sve ćemo kupiti. Haj ćao
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Mutevelije od muke ne znaju sta pišu vise.
U pravu ste jači ste trenutno od Reala i Barce zajedno.
U pravu ste jači ste trenutno od Reala i Barce zajedno.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- samoposteno
- Kontakt:
Pa sto onda piskaramo ako su i savez i svi zato da mi ostanemo onda smo ostaliSkver je napisao/la:Samo vam se Mladost danas naguzila, ostalo uz pomoc NSBiH....samoposteno je napisao/la:Naguzili nam se Borac,Sloboda,Mladost,Gosk i Vitez svi vise vole da Celik ostane ja suplje price
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Al u qurcu cete kupitConvicts1988 je napisao/la:Sve ćemo kupiti. Haj ćao
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ko mi....ja za Slogu navijamsamoposteno je napisao/la:@staragarda spasicete se vi u zadnjem kolu a nama zadnje kolo nece igrat nikakvu ulogu
Mada,zao mi Borca u pm
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- samoposteno
- Kontakt:
Pa dobro Sloga je jaka ima isto titula kao i Sloboda a imaju vise para ma znas ti gdje trebastaragarda je napisao/la:Ko mi....ja za Slogu navijamsamoposteno je napisao/la:@staragarda spasicete se vi u zadnjem kolu a nama zadnje kolo nece igrat nikakvu ulogu![]()
- prisonbreak
- Kontakt:
Odgovorno tvrdim da danasnja utakmica nije nastimana, Musija nije htio uopste razgovarati, al ozbiljno bez podjebavanja!
Realno neki igraci Mladosti sami od aebe su povukli rucnu sto je i logicno.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne kaze se djaba "gdje pocinju Bosna-zavrsava logika"prisonbreak je napisao/la:Odgovorno tvrdim da danasnja utakmica nije nastimana, Musija nije htio uopste razgovarati, al ozbiljno bez podjebavanja!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja samo za parama idem...kakvi ovi klosari....vode Slobodu gradskim paramasamoposteno je napisao/la:Pa dobro Sloga je jaka ima isto titula kao i Sloboda a imaju vise para ma znas ti gdje trebastaragarda je napisao/la:Ko mi....ja za Slogu navijamsamoposteno je napisao/la:@staragarda spasicete se vi u zadnjem kolu a nama zadnje kolo nece igrat nikakvu ulogu![]()
- samoposteno
- Kontakt:
@staragarda ma pametno samo lova
vidis mi kako imamo para sve kupili sljedece godine kupujemo ligu sampiona 
Pravi si ninjawobly92 je napisao/la:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Boga mi,tesko.....imas sarajevske blizance,tu je Sloga, pa Hercegovci....ne znam kako možete do Evrope...jest Aydin jak al je za babuku igracicsamoposteno je napisao/la:@staragarda ma pametno samo lovavidis mi kako imamo para sve kupili sljedece godine kupujemo ligu sampiona
- samoposteno
- Kontakt:
Ma bice rutavo milijarde su u igristaragarda je napisao/la:Boga mi,tesko.....imas sarajevske blizance,tu je Sloga, pa Hercegovci....ne znam kako možete do Evrope...jest Aydin jak al je za babuku igracicsamoposteno je napisao/la:@staragarda ma pametno samo lovavidis mi kako imamo para sve kupili sljedece godine kupujemo ligu sampiona
![]()
....sad se babuka malo vise zadao oko pravljenja nekih zgrada i blokova po tz....da ubije vrijeme dok mu klub ne udje u PL a onda ide maltretiranje nejači
kuknjava
azmir je djecak za olgunastaragarda je napisao/la:Boga mi,tesko.....imas sarajevske blizance,tu je Sloga, pa Hercegovci....ne znam kako možete do Evrope...jest Aydin jak al je za babuku igracicsamoposteno je napisao/la:@staragarda ma pametno samo lovavidis mi kako imamo para sve kupili sljedece godine kupujemo ligu sampiona
![]()
....sad se babuka malo vise zadao oko pravljenja nekih zgrada i blokova po tz....da ubije vrijeme dok mu klub ne udje u PL a onda ide maltretiranje nejači
kuknjava
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
samoposteno je napisao/la:Ma bice rutavo milijarde su u igristaragarda je napisao/la:Boga mi,tesko.....imas sarajevske blizance,tu je Sloga, pa Hercegovci....ne znam kako možete do Evrope...jest Aydin jak al je za babuku igracicsamoposteno je napisao/la:@staragarda ma pametno samo lovavidis mi kako imamo para sve kupili sljedece godine kupujemo ligu sampiona
![]()
kuknjava
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Sincino,Husica je Amidja licno zvao da mu žirant bude....pa ti vidiavenija je napisao/la:azmir je djecak za olgunastaragarda je napisao/la:Boga mi,tesko.....imas sarajevske blizance,tu je Sloga, pa Hercegovci....ne znam kako možete do Evrope...jest Aydin jak al je za babuku igracicsamoposteno je napisao/la:@staragarda ma pametno samo lovavidis mi kako imamo para sve kupili sljedece godine kupujemo ligu sampiona
![]()
kuknjava
Gledam gol Nikolića i bas mi nije jasno sta vi to vidite da je sumnjivo
Svasta ovdje covjek moze procitati, a nigdje nije bilo nesto sumnjivo, mogli nam ljudi zadnjih 10 min zabit gol. Nasim ponestalo snage i odmah se vidjela rupa u odbrani, a ispada da su nam nesto pustali Boze sacuvaj. Dosta prepucavanja oko toga svega, nije Mladost Barsa, a nismo ni mi Bayern. Gori nam pod nogama i sumnjivo je to sto sto pod pritiskom dobili nekog
Uozbiljite se
Svasta ovdje covjek moze procitati, a nigdje nije bilo nesto sumnjivo, mogli nam ljudi zadnjih 10 min zabit gol. Nasim ponestalo snage i odmah se vidjela rupa u odbrani, a ispada da su nam nesto pustali Boze sacuvaj. Dosta prepucavanja oko toga svega, nije Mladost Barsa, a nismo ni mi Bayern. Gori nam pod nogama i sumnjivo je to sto sto pod pritiskom dobili nekog
Uozbiljite se
- BatistutA19
- Kontakt:
Hadj malo pricaj kako je Sloboda usla u Premijer ligu kad vam je Husic sve pokupovo i doveli Ciru Blazevica za trenera i imali ste zaostatak oko 10 bodova na pola sezone za prvim...De nam malo picaj o postenju Slobode i ulasku u Premijer ligu tada .......kupice mo sve sve na kraju bodove svih 15 ako trebasviunapad1010 je napisao/la:Jel vas stid Zeničani.
Doduse glupo pitanje mutevelije navikle da ovako opstaju u ligi. Realni su skroz.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.