Sve je ovo balavurdija, previse gledaju naucnu fantastiku , neka izmisljajusamoposteno je napisao/la:Naguzili nam se Borac,Sloboda,Mladost,Gosk i Vitez svi vise vole da Celik ostane ja suplje price

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Sve je ovo balavurdija, previse gledaju naucnu fantastiku , neka izmisljajusamoposteno je napisao/la:Naguzili nam se Borac,Sloboda,Mladost,Gosk i Vitez svi vise vole da Celik ostane ja suplje price
Pa sto onda piskaramo ako su i savez i svi zato da mi ostanemo onda smo ostaliSkver je napisao/la:Samo vam se Mladost danas naguzila, ostalo uz pomoc NSBiH....samoposteno je napisao/la:Naguzili nam se Borac,Sloboda,Mladost,Gosk i Vitez svi vise vole da Celik ostane ja suplje price
Al u qurcu cete kupitConvicts1988 je napisao/la:Sve ćemo kupiti. Haj ćao
Ko mi....ja za Slogu navijamsamoposteno je napisao/la:@staragarda spasicete se vi u zadnjem kolu a nama zadnje kolo nece igrat nikakvu ulogu
Pa dobro Sloga je jaka ima isto titula kao i Sloboda a imaju vise para ma znas ti gdje trebastaragarda je napisao/la:Ko mi....ja za Slogu navijamsamoposteno je napisao/la:@staragarda spasicete se vi u zadnjem kolu a nama zadnje kolo nece igrat nikakvu ulogu![]()
Ne kaze se djaba "gdje pocinju Bosna-zavrsava logika"prisonbreak je napisao/la:Odgovorno tvrdim da danasnja utakmica nije nastimana, Musija nije htio uopste razgovarati, al ozbiljno bez podjebavanja!
Realno neki igraci Mladosti sami od aebe su povukli rucnu sto je i logicno.
Ja samo za parama idem...kakvi ovi klosari....vode Slobodu gradskim paramasamoposteno je napisao/la:Pa dobro Sloga je jaka ima isto titula kao i Sloboda a imaju vise para ma znas ti gdje trebastaragarda je napisao/la:Ko mi....ja za Slogu navijamsamoposteno je napisao/la:@staragarda spasicete se vi u zadnjem kolu a nama zadnje kolo nece igrat nikakvu ulogu![]()
Pravi si ninjawobly92 je napisao/la:
Boga mi,tesko.....imas sarajevske blizance,tu je Sloga, pa Hercegovci....ne znam kako možete do Evrope...jest Aydin jak al je za babuku igracicsamoposteno je napisao/la:@staragarda ma pametno samo lovavidis mi kako imamo para sve kupili sljedece godine kupujemo ligu sampiona
Ma bice rutavo milijarde su u igristaragarda je napisao/la:Boga mi,tesko.....imas sarajevske blizance,tu je Sloga, pa Hercegovci....ne znam kako možete do Evrope...jest Aydin jak al je za babuku igracicsamoposteno je napisao/la:@staragarda ma pametno samo lovavidis mi kako imamo para sve kupili sljedece godine kupujemo ligu sampiona
![]()
....sad se babuka malo vise zadao oko pravljenja nekih zgrada i blokova po tz....da ubije vrijeme dok mu klub ne udje u PL a onda ide maltretiranje nejači
kuknjava
azmir je djecak za olgunastaragarda je napisao/la:Boga mi,tesko.....imas sarajevske blizance,tu je Sloga, pa Hercegovci....ne znam kako možete do Evrope...jest Aydin jak al je za babuku igracicsamoposteno je napisao/la:@staragarda ma pametno samo lovavidis mi kako imamo para sve kupili sljedece godine kupujemo ligu sampiona
![]()
....sad se babuka malo vise zadao oko pravljenja nekih zgrada i blokova po tz....da ubije vrijeme dok mu klub ne udje u PL a onda ide maltretiranje nejači
kuknjava
samoposteno je napisao/la:Ma bice rutavo milijarde su u igristaragarda je napisao/la:Boga mi,tesko.....imas sarajevske blizance,tu je Sloga, pa Hercegovci....ne znam kako možete do Evrope...jest Aydin jak al je za babuku igracicsamoposteno je napisao/la:@staragarda ma pametno samo lovavidis mi kako imamo para sve kupili sljedece godine kupujemo ligu sampiona
![]()
kuknjava
Sincino,Husica je Amidja licno zvao da mu žirant bude....pa ti vidiavenija je napisao/la:azmir je djecak za olgunastaragarda je napisao/la:Boga mi,tesko.....imas sarajevske blizance,tu je Sloga, pa Hercegovci....ne znam kako možete do Evrope...jest Aydin jak al je za babuku igracicsamoposteno je napisao/la:@staragarda ma pametno samo lovavidis mi kako imamo para sve kupili sljedece godine kupujemo ligu sampiona
![]()
kuknjava
Hadj malo pricaj kako je Sloboda usla u Premijer ligu kad vam je Husic sve pokupovo i doveli Ciru Blazevica za trenera i imali ste zaostatak oko 10 bodova na pola sezone za prvim...De nam malo picaj o postenju Slobode i ulasku u Premijer ligu tada .......kupice mo sve sve na kraju bodove svih 15 ako trebasviunapad1010 je napisao/la:Jel vas stid Zeničani.
Doduse glupo pitanje mutevelije navikle da ovako opstaju u ligi. Realni su skroz.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.