Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

svrakino1921
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la svrakino1921 » 14 apr 2018, 21:06

avenija je napisao/la:
Skver je napisao/la:I ja mislim da Sloboda poslije danasnje pobjede nad Borcem ispada....nado sam se da Mladost moze uzeti makar bod Celiku, ali izgleda da je u ovom trenutku Celik prejak za ostale klubove u LZO....volio bih da sam mogao pogledatu utakmicu izmedju Celika i Mladosti...
nadao sam se i ja pobjedi Borca pa ste sudije zavrsili za svaki slucaj.
:urnebes: :urnebes:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 14 apr 2018, 21:08

wobly92 je napisao/la:
Skver je napisao/la:I ja mislim da Sloboda poslije danasnje pobjede nad Borcem ispada....nado sam se da Mladost moze uzeti makar bod Celiku, ali izgleda da je u ovom trenutku Celik prejak za ostale klubove u LZO....volio bih da sam moga pogledatu utakmicu izmedju Celika i Mladosti...
Ne znam samo brate kome se pravdaš. Ptice na grani znaju u kakvim su radnjama i ove sezone. Za ovakav ishod danas se znalo prije 5-6 dana, a i u zadnjem kolu ako im zatreba, ako do tad i dalje budu imali šanse, Mušija je već naredio svoje.
Mi smo ostali, a oni nek se ganjaju s Borcem.
Mada red je da posjete niže rangove.
Ma zayebajem se.....ova ekipa Celika je realno za kantonalne lige....Sabic pobjego, sramota covjeka bilo da prokomentarise utakmicu.....
Edit: Danasnji Borac ce ih rasuti na Bilinom......
🔴⚫️

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 14 apr 2018, 21:10

Wolffire je napisao/la:
Jbt led kako ste samo licemjerni. Pa do neki dan samo prica o postenju i prosle godine ste sve na postenje uzeli naravno.
Haha direktiva jbt oci cu sebi izvaditi.
Mi licemjerni ? Pa vi ovdje glumite Barselonu a niste u stanju pobjediti Gošk ili SLobodu jednom u četri utakmice,.Šta je ? Malo vam tri boda u dvije utakmice na BIlinom ? Pa pola igrača vam je vezano za Čelik i Zenicu,dobar dio ih živi ovdje,.

Jel se može reči da je Mulalić odradio posao za Gošk i SLobodu,mlatnuo Čelik na Bilinom a s pomenutima uzeo dva boda u četri utakmice,.

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 14 apr 2018, 21:19

chily-rz je napisao/la:
Wolffire je napisao/la:
Jbt led kako ste samo licemjerni. Pa do neki dan samo prica o postenju i prosle godine ste sve na postenje uzeli naravno.
Mi licemjerni ? Pa vi ovdje glumite Barselonu a niste u stanju pobjediti Gošk ili SLobodu jednom u četri utakmice,.Šta je ? Malo vam tri boda u dvije utakmice na BIlinom ? Pa pola igrača vam je vezano za Čelik i Zenicu,dobar dio ih živi ovdje,.

Jel se može reči da je Mulalić odradio posao za Gošk i SLobodu,mlatnuo Čelik na Bilinom a s pomenutima uzeo dva boda u četri utakmice,.
Zbog ovakvih komentara mi je zao sto smo popustili pritiscima, al eto

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 14 apr 2018, 21:20

Skver je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:
Skver je napisao/la:I ja mislim da Sloboda poslije danasnje pobjede nad Borcem ispada....nado sam se da Mladost moze uzeti makar bod Celiku, ali izgleda da je u ovom trenutku Celik prejak za ostale klubove u LZO....volio bih da sam moga pogledatu utakmicu izmedju Celika i Mladosti...
Ne znam samo brate kome se pravdaš. Ptice na grani znaju u kakvim su radnjama i ove sezone. Za ovakav ishod danas se znalo prije 5-6 dana, a i u zadnjem kolu ako im zatreba, ako do tad i dalje budu imali šanse, Mušija je već naredio svoje.
Mi smo ostali, a oni nek se ganjaju s Borcem.
Mada red je da posjete niže rangove.
Ma zayebajem se.....ova ekipa Celika je realno za kantonalne lige....Sabic pobjego, sramota covjeka bilo da prokomentarise utakmicu.....
Edit: Danasnji Borac ce ih rasuti na Bilinom......
to onaj Borac sto se nekako provukao u Banja Luci protiv nas ili to ona Sloboda koja Celika ne moze pobjediti u Tuzli.
Spremite guzice :D
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 apr 2018, 21:23

Ispada Sloboda i Borac....vitezu su narednih 5 ključnih...ima nade
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 14 apr 2018, 21:39

staragarda je napisao/la:Ispada Sloboda i Borac....vitezu su narednih 5 ključnih...ima nade
Nece Sloboda ispast a ni Borac oni nece licencu dobit jer su duzni i bogu i narodu

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 14 apr 2018, 21:45

avenija je napisao/la: to onaj Borac sto se nekako provukao u Banja Luci protiv nas ili to ona Sloboda koja Celika ne moze pobjediti u Tuzli.
Bolje da investitor cuva lovu za sledecu sezonu, a mislim da ako Celik ne ostane u ligi, a male su sanse da ostane, da ce te ostati nasmijani...
🔴⚫️

Bronson
Kontakt:

Post Postao/la Bronson » 14 apr 2018, 21:47

Skver je napisao/la:
avenija je napisao/la: to onaj Borac sto se nekako provukao u Banja Luci protiv nas ili to ona Sloboda koja Celika ne moze pobjediti u Tuzli.
Bolje da investitor cuva lovu za sledecu sezonu, a mislim da ako Celik ne ostane u ligi, a male su sanse da ostane, da ce te ostati nasmijani...
Veselo i tebi bilo, al' kako ti se selo zove :D
Druga liga :wave:
Kada jaz između ideala i stvarnosti postane preširok, sistem se urušava!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 14 apr 2018, 21:50

Bronson je napisao/la: Druga liga :wave:
Slabo prognoziras.....vec si fulo za Slobodu....ide to tebi... :thumbup: :wave:
🔴⚫️

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 14 apr 2018, 21:51

ziher je napisao/la:
chily-rz je napisao/la:
Wolffire je napisao/la:

Zbog ovakvih komentara mi je zao sto smo popustili pritiscima, al eto
Sta je, kad ti covjek argumentuje sve, da ste u 4 utakmice sa Goskom i Slobodom osvojili 2 boda, i to po bod kuci, onda ne valjaju komentari? Sta je rec? Sad eto Mladost je pravi Hoffenheim kada igra sa Celikom, pa nema sanse bas da smo vas dobili mi 2:1 u ovoj utakmici totalno nebitnoj za vas tim? A Sloboda i Gosk vam redovno uzimaju bodove, protiv njih ste 'bosanski' Hoffenheim? Budi malo realan

Bronson
Kontakt:

Post Postao/la Bronson » 14 apr 2018, 21:53

Skver je napisao/la:
Nisam ja nista fulao, sve ce ti se samo reci :D

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 14 apr 2018, 21:54

firefirefirely je napisao/la: Sta je, kad ti covjek argumentuje sve, da ste u 4 utakmice sa Goskom i Slobodom osvojili 2 boda, i to po bod kuci, onda ne valjaju komentari? Sta je rec? Sad eto Mladost je pravi Hoffenheim kada igra sa Celikom, pa nema sanse bas da smo vas dobili mi 2:1 u ovoj utakmici totalno nebitnoj za vas tim? A Sloboda i Gosk vam redovno uzimaju bodove, protiv njih ste 'bosanski' Hoffenheim? Budi malo realan
Pogledaj argumentovani golove samo golove na tim utakmicma a onda u ovoj. Ali relano samo pogledaj i onda nesto reci.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 apr 2018, 21:57

Da je Mladost danas igrala kao protiv Slobode dvije i protiv Goska ne bi Celik dao gola do sutra. Lakrdija u kojoj su vam svaki napad namjerno ostavljali igraca ili dva same u 16. Ljudi su vas mogli danas dobiti da su igrali kako igraju lagano ali su vam dali ruku za spas isto kao i prosle godine i opet ce biti "seljaci".

Od ovog saveza i lige nikad nista dok ne bude afere gdje ce pola ekipa da leti u najnizi rang. A od Mladosti nikada kluba jer su dopustili sebi ovo iako su mali klub, sami sebe ponizavaju i govore sebi nije nama mjesto ispred Celika.

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 14 apr 2018, 21:57

Vracaju se Hebibovic,Ahmetovic,Bekic i jos su tu Saric i Velkoski :ljepota:

Hajmo bordo momci
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 apr 2018, 21:58

samoposteno je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Ispada Sloboda i Borac....vitezu su narednih 5 ključnih...ima nade
Nece Sloboda ispast a ni Borac oni nece licencu dobit jer su duzni i bogu i narodu
Sloboda ce dobiti licencu bez problema....kako za PL tako i za Evropu.... Sloboda ima prejak UO ...sve sami sportski radnici a prebogati plus Slobodasi :kafa:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 14 apr 2018, 21:59

Bronson je napisao/la:
Skver je napisao/la:
Nisam ja nista fulao, sve ce ti se samo reci :D
Mi kad pred zadnje kolo budemo imali ovu istu bodovnu razliku ti ces isto ponavljati....de ti nama prognoziraj sljedece dvije protiv GOSKA i Viteza sto igramo kod kuce....... :D.
🔴⚫️

Bronson
Kontakt:

Post Postao/la Bronson » 14 apr 2018, 22:00

tuzlak1987 je napisao/la:Da je Mladost danas igrala kao protiv Slobode dvije i protiv Goska ne bi Celik dao gola do sutra. Lakrdija u kojoj su vam svaki napad namjerno ostavljali igraca ili dva same u 16. Ljudi su vas mogli danas dobiti da su igrali kako igraju lagano ali su vam dali ruku za spas isto kao i prosle godine i opet ce biti "seljaci".

Od ovog saveza i lige nikad nista dok ne bude afere gdje ce pola ekipa da leti u najnizi rang. A od Mladosti nikada kluba jer su dopustili sebi ovo iako su mali klub, sami sebe ponizavaju i govore sebi nije nama mjesto ispred Celika.
Cemu tolika nervoza :D

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 14 apr 2018, 22:00

tuzlak1987 je napisao/la:Da je Mladost danas igrala kao protiv Slobode dvije i protiv Goska ne bi Celik dao gola do sutra. Lakrdija u kojoj su vam svaki napad namjerno ostavljali igraca ili dva same u 16. Ljudi su vas mogli danas dobiti da su igrali kako igraju lagano ali su vam dali ruku za spas isto kao i prosle godine i opet ce biti "seljaci".

nemojte vi nikome nista govoriti da azmir nije kupio 90 % utakmica jos bi igrali sa bratstvom ili bi bili ugaseni
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 14 apr 2018, 22:00

Wolffire je napisao/la: Pogledaj argumentovani golove samo golove na tim utakmicma a onda u ovoj. Ali relano samo pogledaj i onda nesto reci.
Šta fali golovima ? Najsmješniji gol na utakmici je onaj vaš gdje golmanu kroz ruke prolazi lopta..

Odgovori nam,kako ta Mladost koja eto od Čelika može izgubiti samo ako mu pusti i to na Bilinom nije u stanju pobjediti Gošk ili Slobodu kod kuće a na gostovanjima istim nije u stanju ni gola dat a isti taj Čelik kojem kao puštate je u stanju uzeti bod na Tušnju ili dobiti Gošk kod kuće,.

Kažem ti ja,Mulalić je želio povalit Čelik al nije mu prošlo,.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.