Ne, pogrešno si me shvatio.Belodedic je napisao/la:Ne znam zasto pominjes Krupu kao negativan primjer?Raonffa je napisao/la:Pa koliki im je prosjek gledatelja ove sezone u prvoj ligi RS?
Ne vjerujem da oni imaju išta veću bazu navijača nego Krupa npr, plus još igraju u Ugljeviku koji je udaljen od Stanišića možda nekih pola sata vožnje autom, cirka.
Goru posjetu od Krupe ima nekoliko premijerligasa.
Nisam spomenuo Krupu kao negativan primjer, ni najmanje, nego sam se osvrnuo na ovaj dio posta od @Signorea gdje kaže da bi Zvijezda mogla postati klub sa solidnom posjetom, kažem da će to teško ići iz razloga jer imaju malu navijačku bazu, pa sam spomenuo Krupu kao sličan primjer, yebiga malo mjesto koje broji nekoliko stotina (možda koju hiljadu, ako i toliko) ljudi i teško da mogu povećati svoju bazu navijača.
A Krupa i Zvijezda kao klubovi i njihovo funkcionisanje, oni mogu biti primjeri većini premijerligaša kako se to radi, al' ne govorim o tome nego baš o navijačkoj bazi gdje su oba kluba "nemoćna" jer jednostavno nema ljudi koji će ih pratiti.