sljivo je napisao/la:Tako jedino i možete.Kawhi je napisao/la:Volio bih da prodjemo Bayern golom iz nepostojeceg penala.
Champions League 2017/18
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2017/18
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
sljivo je napisao/la:Tako jedino i možete.Kawhi je napisao/la:Volio bih da prodjemo Bayern golom iz nepostojeceg penala.

0:4
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Joj ovih navijaca Bayerna ljudi zaboravili kako smo ih saslusali 4:0 u sred Minhena
I da Bayern je jaci bio prosle godine nego ove, pa yebenu Sevilju jedva prodjose.

I da Bayern je jaci bio prosle godine nego ove, pa yebenu Sevilju jedva prodjose.
Vas je Thorsten Fink saslušavo i na Bernabeu, i vama je Bayern 4 uvaljivo.MElloo je napisao/la:Joj ovih navijaca Bayerna ljudi zaboravili kako smo ih saslusali 4:0 u sred Minhena![]()
Yebiga, nekad ste bili Bestia Negra, a onda se Ramos i Ronaldo pojavili.sljivo je napisao/la:Vas je Thorsten Fink saslušavo i na Bernabeu, i vama je Bayern 4 uvaljivo.MElloo je napisao/la:Joj ovih navijaca Bayerna ljudi zaboravili kako smo ih saslusali 4:0 u sred Minhena![]()
-
- Kontakt:
Ne sjećaju se oni tog, tad su bili još u pelenama.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ti igraci su se davno oprostilisljivo je napisao/la:Vas je Thorsten Fink saslušavo i na Bernabeu, i vama je Bayern 4 uvaljivo.MElloo je napisao/la:Joj ovih navijaca Bayerna ljudi zaboravili kako smo ih saslusali 4:0 u sred Minhena![]()
Od onda kada smo vas rastavili 4-0 kod nas igra 70-80% istih igraca a nije ni da ste se vi nesto mnogo bas promjenili od tad
Ne, mislim dva su razloga za vaš skok a to nisu individualna: Barsa i Atletiko, i da se Pero samonašamaro i samorek'o: sa ovom mojom qrcevom politikom Galaktikosa neću nikad ništa osvojiti nego ću sad ulagati i u fudbalsko znanje a ne samo u manekensko.Kawhi je napisao/la:Yebiga, nekad ste bili Bestia Negra, a onda se Ramos i Ronaldo pojavili.
Pa to je takodjer tacno. Ko sto je vas pogurala Kloppova Borussia. Uvijek je dobro imati konkurenciju.sljivo je napisao/la:Ne, mislim dva su razloga za vaš skok a to nisu individualna: Barsa i Atletiko, i da se Pero samonašamaro i samorek'o: sa ovom mojom qrcevom politikom Galaktikosa neću nikad ništa osvojiti nego ću sad ulagati i u fudbalsko znanje a ne samo u manekensko.Kawhi je napisao/la:Yebiga, nekad ste bili Bestia Negra, a onda se Ramos i Ronaldo pojavili.
Tačno, na Evropskoj sceni nas je Barsa i na domaćoj Dortmund natjerali da evoluiramo u nešto više i rezultat se vidio u 2013toj. A vi ste imali još više sreće, nasuprot vas su bila dva tima različitih filozofija i koji su vas tjerali da radite na oba kraja terena i rezultati se vide i danas. Da nije Karlo usrao sa rotacijama u onoj sezoni vjerovatno bi ste imali 4/4. Vaša snaga nije u Ramosu i Ronaldu već u čitavom timu, oni samo dodaju ono jedan posto što i pravi razliku.
Esselamu alejkum.
Ako Bog da s Atleticom sljedece godine finale na Wandi, i onda 2020. s Barcelonom. Onda 30 godina pauze.
Ako Bog da s Atleticom sljedece godine finale na Wandi, i onda 2020. s Barcelonom. Onda 30 godina pauze.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- anonymousHD
- Kontakt:
Pa ovo je analizirano, rame mu u ofsajdu bilo, za 2cm.Petardaa je napisao/la:https://streamable.com/mcs69
Kako god okreneš Bayern je barem ali BAREM duplo više oštećen nego Real.
Još su u toj utakmici dobili na poklon penal, sreća mesar promaši.
Abd, ja se nadam opet nekom golu iz ofsajda, da nastave da plaču u inat.
Trebo je Rizzoli priznati onaj Ramosov gol iz ofsajda da uzvrati za neispravno dosuđen penal.anonymousHD je napisao/la:Pa ovo je analizirano, rame mu u ofsajdu bilo, za 2cm.Petardaa je napisao/la:https://streamable.com/mcs69
Kako god okreneš Bayern je barem ali BAREM duplo više oštećen nego Real.
Još su u toj utakmici dobili na poklon penal, sreća mesar promaši.
Abd, ja se nadam opet nekom golu iz ofsajda, da nastave da plaču u inat.
Remember, remember the 5th of November.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ovdje laju kad se kaže da je smećar i **** obični.
Opala, top4 lige svijeta imaju po jednog predstavnika. Biće ovdje gusto, Live-Real finale. 

"We need to suffer. And we need to fight."
Sta bi tek bilo da su ih fakat pokrali 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Collina lagano priznao da je bio penal,ali 'ta ce on...
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.