Hm. Kad nadjes veceg Juventina dovedi ga.Mig_Mig je napisao/la: Svasta ti mogu zamjeriti kao navijacu:

Ja sam samo gladniji od drugih, možda. I bijesan sam.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Hm. Kad nadjes veceg Juventina dovedi ga.Mig_Mig je napisao/la: Svasta ti mogu zamjeriti kao navijacu:
Ista stvar. Ne znam zašto, meni nije ni blizu toliko teško palo, samo inat proradio da počistimo ligu do kraja i ova **** što orgijaju. A igrači moraju zapamtiti ovu ljutnju i bol za sljedeću sezonu, uz par pojačanja mislim da smo napokon zreli.Pogba je napisao/la:Hm. Kad nadjes veceg Juventina dovedi ga.Mig_Mig je napisao/la: Svasta ti mogu zamjeriti kao navijacu:![]()
Ja sam samo gladniji od drugih. I bijesan sam.
Sigurno. Bit ćemo samo jači, bez obzira na par odlazaka, pogotovo autoriteta i legendi kao Gigia. Imali smo vece rezove post Berlin pa se igralo finale.IlCapitano je napisao/la:uz par pojačanja mislim da smo napokon zreli.
Aposolutno. Samo nastaviti, ovaj poraz te samo cini jacim i spremnjim za nastavak dominacije.Ceka nas jedan od najboljih prijelaznih rokova, nadam se da cemo Cana zavrsit jer ga svi vidimo u Torinu, Paredes kako mu vec ime sinoc je izjavio da bira izmedju Juventusa i Reala, e ako je tako onda znas da si na pravom putu. Pri tome kad dodamo novac koji ostaje od transfera Cana, mozemo i moramo uzeti klasu prema naprijed. Gigi mora ostat, prevazan je pojavom za ekipu, pogledaj kome Costa trci u zagrljaj poslije gola, on je taj koji dize ekipu. Naravno slazem se da treba sa Alegrijem dog minutazu i krajnje racionalnu sezonu u kojoj ce Wojo biti bitan faktor.Pogba je napisao/la:Sigurno. Bit ćemo samo jači, bez obzira na par odlazaka, pogotovo autoriteta i legendi kao Gigia. Imali smo vece rezove post Berlin pa se igralo finale.IlCapitano je napisao/la:uz par pojačanja mislim da smo napokon zreli.
Samo mudar odabir pojačanja i dobar miks i opet smo tu. Sve dok se ove stvari desavaju ne sumnjam da ce kad-tad procepiti.
Zapravo, ovo ce klub uvijek drzati motiviranim i u godinama ispred nas.
Spinazzola, Caldara kao pravo osvjezenje na stoperu i beku, povratak Pjace te par ozbiljnih pojacanja u vezi i desni bek, eventualno neki Morata ili lijevo krilo za osvjezenje napada i bombona. Na sve to tek treba Berna da bude pravi, druga sezona Coste itd.
Nego, od svega što se desilo niko nije komentirao puno situaciju oko MDS-a. Bilo je pomena da je imao fizički problem, ali je po svemu zapravo njega Max izveo jer je bio očajan i nije u prvih 15 minuta ispunio ništa od dogovora. Ne postoji gora stvar za igrača nego da mu se ono desi, ali zasluženo jer se vukao i nije znao gdje goni. Licht je ako ništa prgav i ne možeš ga preći bez borbe.
Haha ja sam prekjuce kupio karte za Napoli. Ne da jedva cekamjasko_juve je napisao/la:A jesam i izabrao kad cu gledati JuveU nedjelju protiv Sampdorije a najvjerovatnije ce odmoriti Buffona poslije onog sinoc a bila mi zelja da ga vidim medju stativama u oprostajnoj sezoni. Bice ljiljani negdje na Istoku
Svaka vama cast, i sretno obojici na putu. Sto vise slika sa utakmica i iskustva sa puta.chi3llo je napisao/la:Haha ja sam prekjuce kupio karte za Napoli. Ne da jedva cekamjasko_juve je napisao/la:A jesam i izabrao kad cu gledati JuveU nedjelju protiv Sampdorije a najvjerovatnije ce odmoriti Buffona poslije onog sinoc a bila mi zelja da ga vidim medju stativama u oprostajnoj sezoni. Bice ljiljani negdje na Istoku
Em prgavost i iskustvo, em centarsut. Iz Lichtovog centarsuta je dosao gol, dok je MDS gadjao tribine. Sasvim razumno.Pogba je napisao/la:Sigurno. Bit ćemo samo jači, bez obzira na par odlazaka, pogotovo autoriteta i legendi kao Gigia. Imali smo vece rezove post Berlin pa se igralo finale.IlCapitano je napisao/la:uz par pojačanja mislim da smo napokon zreli.
Samo mudar odabir pojačanja i dobar miks i opet smo tu. Sve dok se ove stvari desavaju ne sumnjam da ce kad-tad procepiti.
Spinazzola, Caldara kao pravo osvjezenje na stoperu i beku, povratak Pjace te par ozbiljnih pojacanja u vezi i desni bek, eventualno neki Morata ili lijevo krilo za osvjezenje napada i bombona. Na sve to tek treba Berna da bude pravi, druga sezona Coste itd.
Nego, od svega što se desilo niko nije komentirao puno situaciju oko MDS-a. Bilo je pomena da je imao fizički problem, ali je po svemu zapravo njega Max izveo jer je bio očajan i nije u prvih 15 minuta ispunio ništa od dogovora. Ne postoji gora stvar za igrača nego da mu se ono desi, ali zasluženo jer se vukao i nije znao gdje goni. Licht je ako ništa prgav i ne možeš ga preći bez borbe.
To je to, ****, u protekle 4 godine dva finala (u kojima su nas razbili, al' šta da se radi) i dva ispadanja u 1/4, gdje smo oba puta primili gol u posljednjim trenutcima utakmice. U suštini, tu smo evidentno, samo ti još jedan korak fali da se ravnopravno spominješ sa oba španjolska kluba i Bayernom kao favorit za osvajanje.Pogba je napisao/la:Sigurno. Bit ćemo samo jači, bez obzira na par odlazaka, pogotovo autoriteta i legendi kao Gigia. Imali smo vece rezove post Berlin pa se igralo finale.IlCapitano je napisao/la:uz par pojačanja mislim da smo napokon zreli.
Tesko da cemo se ravnopravno spominjati sa spancima jer,marketing,i kada bi bili objektivno jaci. A Bajern vec par godina apsolutno nije jaci od Juventusa,naprotiv.bezrabotni je napisao/la:To je to, ****, u protekle 4 godine dva finala (u kojima su nas razbili, al' šta da se radi) i dva ispadanja u 1/4, gdje smo oba puta primili gol u posljednjim trenutcima utakmice. U suštini, tu smo evidentno, samo ti još jedan korak fali da se ravnopravno spominješ sa oba španjolska kluba i Bayernom kao favorit za osvajanje.Pogba je napisao/la:Sigurno. Bit ćemo samo jači, bez obzira na par odlazaka, pogotovo autoriteta i legendi kao Gigia. Imali smo vece rezove post Berlin pa se igralo finale.IlCapitano je napisao/la:uz par pojačanja mislim da smo napokon zreli.
Buffon in porta; Howedes (favorito su Lichtsteiner), Rugani, Chiellini e Asamoah in difesa; Pjanic e Matuidi in mezzo al campo; Cuadrado, Dybala e Douglas Costa alle spalle di Higuain.
A mora i Sturaro dobit koji minutIlCapitano je napisao/la:Juventus contro Sampdoria BUFFON... HOWEDES RUGANI CHIELLINI ASAMOAH... KHEDIRA PJANIC STURARO... CUADRADO DYBALA MANDZUKIC