Zakon brojeva nije na nasoj strani, raduje me samo sto su i oni odron. Trenera ni najveci amateri ne bi mijenjali sest kola prije kraja uz prvo mjesto na tabeli. Treba biti jedinstven, zato mi se ne svidjaju suspenzije. To nam nije trebalo.invincible1921 je napisao/la:Derbi cisto sumnjam da cemo dobit. Previse bi fkt bilo tri puta da ih dobijemo zaredom, a i obicno ona ekipa koja je bas bila u ku.rcu nikad nije izgubila. Mi smo ih mlatili kad smo bili dno dna, na sredini tabele...
Ocajno igramo, ali ne vidim opciju da mijenjas trenera pet kola prije kraja to mi fkt nema smisla jedino ako ce Osim doc..onda moze i pola sata prije tekmeDruga stvar sve i da smijenis Adzema koga ces dovest?
Sad nam treba ono sto smo izgubili u ovih 4/5 godina...pobjednicki mentalitet. Do 2013. smo bili klub koji bez obzira na sastav, okolnosti i ostalo uglavnom pobjeduje kad treba pa makar i juniori igrali.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- domorocki1921
- Kontakt:
kad smo god ovako pesimistični pred neku utakmicu pogotovo derbi,vazda se dobro završi,pa evo da znate da i ja očekujem poraz ili bod nazor kao i vi 

- invincible1921
- Kontakt:
Kaki oni ba ima da im zaprijetimo froljkama i kornerima da se sje.bu kad ih razvalimo 0:0domorocki1921 je napisao/la:kad smo god ovako pesimistični pred neku utakmicu pogotovo derbi,vazda se dobro završi,pa evo da znate da i ja očekujem poraz ili bod nazor kao i vi

=\_1921_/=
- domorocki1921
- Kontakt:
dobro bi bilo da ih uništimo,da ih ponizimo da kmeče i mole da kup osvojimo,bjednici sa lavora
**** ti kup zijanismo jednog OD najboljih igraca,sta CE tek bit u revansu.Vazda se ponavljaju iste greske zasto.
Kad smo kod Ramovića, ako je zadnja loža u pitanju, čisto sumnjam da će on propustiti samo derbi, mislim da ga minimalno neće biti u naredni tri utakmice koje su nam ključ za ovu sezonu, a vjerovatno i četiri tekme će odsustvovati.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
U kako smo se tesku situaciju doveli i to sve svojom krivicom, sta se ovo desava dvije-tri sezone za redom u samom finisu.
Sutra mozemo dosta toga da odlucimo, valjda je Ađemu i igracima konacno doslo u glavu.

Sutra mozemo dosta toga da odlucimo, valjda je Ađemu i igracima konacno doslo u glavu.
- Zeljeznicar -
U nedelju je utakmica, a vjerovanto cemo se oprostiti i od titule a u srijedu i od kupa. Hvala Adzemu, Papcu i upravi koja je umjesto da smiri strasti suspendovala dvojicu znacajnih igraca.Zenzo je napisao/la:U kako smo se tesku situaciju doveli i to sve svojom krivicom, sta se ovo desava dvije-tri sezone za redom u samom finisu.![]()
Bitno je da igra maneken Mehremic a ostalo sve nevazno.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
I sta mi navijaci bolesnici da radimo,da se odreknemo Zelje radi Adzema ili slicnih.Da li Nas ustvari iko ista pita,da li su oni svjesni da neigraju samo za platu nego i za klub,navijace.Bojim se da je ovo prvo u pitanju.Djaba se mi slomismo ovdje svrljajuci.Izgleda da je nama najteze,mi imamo vazda pritisak OD njihove igre a ne oni.Koji pritisak nemozes opalit po golu jednoj Slobodi.
Zasto bi mi bio haver? Znaci svi su mi haveri posto svima znam plateAirMike je napisao/la: Nisam ni sumnjo da znas kolka je stanicu.Vjerovatno ti je haver neki kad god je losa situacija pises o hebenom stanicu

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Mi u odbrani cemo imati samo jednog igraca (Graovca) ostala tri se tako ne mogu nazvati. Jadna majko...
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kolektivna krivnja je ovdje, nije pojedinac kriv za ove rezultate, budala je onaj koji misli da imamo top ekipu a loseg trenera ili obrunuto.bhsport je napisao/la:U nedelju je utakmica, a vjerovanto cemo se oprostiti i od titule a u srijedu i od kupa. Hvala Adzemu, Papcu i upravi koja je umjesto da smiri strasti suspendovala dvojicu znacajnih igraca.Zenzo je napisao/la:U kako smo se tesku situaciju doveli i to sve svojom krivicom, sta se ovo desava dvije-tri sezone za redom u samom finisu.![]()
Sta se sa njima desava pa ne mogu da ostvare ciljeve.
- Zeljeznicar -
Ekipu je birao ovaj trener, sve dovedeno po njegovim zeljama, sada sto se on umislio da je Mourinho i sto radi sranja, to je njegov problem.Zenzo je napisao/la:Kolektivna krivnja je ovdje, nije pojedinac kriv za ove rezultate, budala je onaj koji misli da imamo top ekipu a loseg trenera ili obrunuto.bhsport je napisao/la:U nedelju je utakmica, a vjerovanto cemo se oprostiti i od titule a u srijedu i od kupa. Hvala Adzemu, Papcu i upravi koja je umjesto da smiri strasti suspendovala dvojicu znacajnih igraca.Zenzo je napisao/la:U kako smo se tesku situaciju doveli i to sve svojom krivicom, sta se ovo desava dvije-tri sezone za redom u samom finisu.![]()
Sta se sa njima desava pa ne mogu da ostvare ciljeve.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Sutra ce Manijaci biti na treningu u 4.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ako nakon toga odigraju bezvoljno i bezmudno, nek odyebu svi odreda.LjoZee je napisao/la:Sutra ce Manijaci biti na treningu u 4.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
X u šišku na derbiju, X i u Tuzli 1-1 rezultat
Šteta za ove povrede i suspenzije, posebno jer su to brzi igrači od kojih uvijek očekujem najviše, a u nedjelju ćemo imati sve samo ne brzinu. Ovi što igraju za fudbalsku nakazu će biti motivisani kao nikad ranije, ponovo spašavaju sezonu, ponovo su rasterećeni i ako im Husref pusti snimak naših posljednjih mečeva, shvatiće da mogu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- plavousrcu
- Kontakt:
Meni je i danas "derbi" i to u Krupi. Ako lazni Plemici ne pobjede mi cemo sutra dobiti. U suprotnom ne pise nam se dobro jer nas pritisak ubija.
-
- Kontakt:
Zeljo je brodolom, spasi se obuci bordo.bhsport je napisao/la: Ekipu je birao ovaj trener, sve dovedeno po njegovim zeljama, sada sto se on umislio da je Mourinho i sto radi sranja, to je njegov problem.
-
- Kontakt:
Zeljo izgubit ces ako je sudjeno. I da te ukinu ja te nosim u sebi. Strucnom stabu i igracima puna podrska do kraja. Sramota bila nemirnicima na ovom pdf-u.
Nije vazno pobijediti, vazno je imati zdrav razum.
Nije vazno pobijediti, vazno je imati zdrav razum.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], rimljanin90 i 39 gostiju.