Scholl je napisao/la:Nije od juce ova sudijska lakrdija kad je šiljenje za real u pitanju. ehehehe
Čist penal, ne znam šta ti ovdje nije jasno ?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Scholl je napisao/la:Nije od juce ova sudijska lakrdija kad je šiljenje za real u pitanju. ehehehe
Ribery je pravo iskompleksirano ****.Kawhi je napisao/la:Ovaj Ribery je bas smecar yebote. Ko Diego Costa.
Znači ekipi pomaže kad dobija žute i crvene kartone?bimbosha je napisao/la:Ribery je pravo iskompleksirano ****.Kawhi je napisao/la:Ovaj Ribery je bas smecar yebote. Ko Diego Costa.
Ramo je smeker pravi.Da radi prljave stvari radi, to je fudbal.Moras to radit često da bi pomogao timu..
Ako već trolaš, barem probaj bolje od ovoga. Nek te Jefta nauči.bimbosha je napisao/la:Aha, kad je takav šteti ekipi pa bolje da izadje.
Jednom dobi crveni protiv Osasune na 2-0, pa u drugom Real sa igračem manje na 2-2 dodje.
Koji komplexi Bože dragi.Zavijaci Uefadrida nemoj te se sekirati pomoci će vam opet vasi krimosi iz sudijske organizacije bez brige bit će crvenih za Bayern, nepistojecih penala ,golova iz ofsajdu itd.bimbosha je napisao/la:Ribery je pravo iskompleksirano ****.Kawhi je napisao/la:Ovaj Ribery je bas smecar yebote. Ko Diego Costa.
Ramo je smeker pravi.Da radi prljave stvari radi, to je fudbal.Moras to radit često da bi pomogao timu.Costa,Pique,Muller sve gadni likovi ali rade stvari koje su potrebne timu.
Ribery ono mućko djubre.Zbog onog ožiljka ostaje vječni kompleksaš.Ja ne znam imal ko u Bundesici i u Europi da se nije on zakačio s njim.Vazda nešto natmuren, ljut, picketina ona prava. Neko napravi čvršći faul , on se odmah unosi u lice,pravi belaj.
A obični mali kepec.
Najjače kad je onom Castru guro prst u oko.Level pizde Jose Mourinho.
Kad puce samar Carvajalu jer ne može ništa na terenu.Kazem ja kompleksas mali gadni.
Vec sam govorio da ekipa igra za velike igrace i kad oni nisu na terenu.Lillard je napisao/la:Ako već trolaš, barem probaj bolje od ovoga. Nek te Jefta nauči.bimbosha je napisao/la:Aha, kad je takav šteti ekipi pa bolje da izadje.
Jednom dobi crveni protiv Osasune na 2-0, pa u drugom Real sa igračem manje na 2-2 dodje.
Kontekst posta je da Ramos/Muller/Costa rade prljave stvari za ekipu, a da je Ribery baš smeće. Pa te ja pitao, kad mlati Messija i radi slične stvari i dobija kartone, to pomaže ekipi?bimbosha je napisao/la:Pa šta ti radiš matereti mile.Cuj vadi rečenicu iz posta i gubi se kontekst posta pa de da ja odgovaram na to.
Lillard je napisao/la:Kontekst posta je da Ramos/Muller/Costa rade prljave stvari za ekipu, a da je Ribery baš smeće. Pa te ja pitao, kad mlati Messija i radi slične stvari i dobija kartone, to pomaže ekipi?bimbosha je napisao/la:Pa šta ti radiš matereti mile.Cuj vadi rečenicu iz posta i gubi se kontekst posta pa de da ja odgovaram na to.
Ramos je lider, dobar stoper, ali glup insan i sklon kiksevima ponekad. Za Real Madrid će bit jedan od najvećih zasigurno, ali ne radi toga što je Maldini u obrani već što je zabio 2 gola u finalu LP, kao i mnoge druge u ligi i LP.
Derdiyok je napisao/la:Scholl je napisao/la:Nije od juce ova sudijska lakrdija kad je šiljenje za real u pitanju. ehehehe
mirgerr je napisao/la:Derdiyok je napisao/la:Scholl je napisao/la:Nije od juce ova sudijska lakrdija kad je šiljenje za real u pitanju. ehehehe
Pa... ovdje vidimo da dobro i ne vidimo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.