Nikad.Dzoni je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Najveci evropski derbi.madridist je napisao/la:Trashtalk level polufinale
Champions League 2017/18
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2017/18
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Da nije Lewandovskom suđen nepostojeći ofsajd u 1 na 1 situaciji sa golmanom i da je Casemiro dobio crveni (asistirao Ronaldu za prvi gol) jasno je da produžetaka ne bi bilo jer bi bilo 0-2 za Bayern. Zar je toliko teško priznati?anonymousHD je napisao/la:Ne bi igrali produžetke uopšte da nisu dali gol iz ofsajda, ali mi smo njih pokrali.
U regularnih 180 minuta nepostojeći penal i gol iz ofsajda...
Normalno mrzim Real, al guraju se vecinom svi velikani tako da ima tu protekcije za sviju mozda za Real malo vise.
A gol Baye protiv Fiorentine za prolaz? Ne znam kad je tacno bilo ima dosta od toga. Opsajd 5 metara
A gol Baye protiv Fiorentine za prolaz? Ne znam kad je tacno bilo ima dosta od toga. Opsajd 5 metara
☆Leo Messi☆
☆Roger Federer☆
☆Roger Federer☆
- Barbarossa
- Kontakt:
Jeftha je napisao/la:Momci, odoh malo dizati tengove pa cemo nastaviti sa kompilacijom ponosnih Bavaraca.

Toni se vraća tamo gdje je supermacija počela
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
-
- Kontakt:
Ovaj Bešić ga baca na Kroosa svakodnevno.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Barbarossa
- Kontakt:
dugo vremena ja gledam da ti imaš nešto protiv meneBundesliga je napisao/la:Ovaj Bešić ga baca na Kroosa svakodnevno.
Da zada zavrsni udarac bavarskoj prćiji.Barbarossa je napisao/la:Jeftha je napisao/la:Momci, odoh malo dizati tengove pa cemo nastaviti sa kompilacijom ponosnih Bavaraca.
Toni se vraća tamo gdje je supremacija počela
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
-
- Kontakt:
Bravooooooo buraz, čitavo vrijeme to pišem i objašnjavam....LEO10 je napisao/la:Normalno mrzim Real, al guraju se vecinom svi velikani tako da ima tu protekcije za sviju mozda za Real malo vise.
Od toga ima 8 godina, ali ako pitate simpatizere Bayerna to je zastarjeli slučaj pa se ne pika....
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
10-0 bi bilo,10-0.Petardaa je napisao/la:Da nije Lewandovskom suđen nepostojeći ofsajd u 1 na 1 situaciji sa golmanom i da je Casemiro dobio crveni (asistirao Ronaldu za prvi gol) jasno je da produžetaka ne bi bilo jer bi bilo 0-2 za Bayern. Zar je toliko teško priznati?anonymousHD je napisao/la:Ne bi igrali produžetke uopšte da nisu dali gol iz ofsajda, ali mi smo njih pokrali.
U regularnih 180 minuta nepostojeći penal i gol iz ofsajda...
- anonymousHD
- Kontakt:
Pa svirao je i Ronaldu u drugom ofsajd na asistenciju Kroosa, ali naravno, pošto je Real Madrid to je nebitno.Petardaa je napisao/la:Da nije Lewandovskom suđen nepostojeći ofsajd u 1 na 1 situaciji sa golmanom i da je Casemiro dobio crveni (asistirao Ronaldu za prvi gol) jasno je da produžetaka ne bi bilo jer bi bilo 0-2 za Bayern. Zar je toliko teško priznati?
- Barbarossa
- Kontakt:
Nemoguće je zasutaviti supermaciju koja na bijelom dresu nosi broj 8 , Liga prvaka je suvišno takmičenje
- Barbarossa
- Kontakt:
Buffon poslije priličnih sudačkih previda 2014 protiv Rome: 'Pobjednici pronađu put, gubitnici i oni osrednji pronalaze isprike'
Juventinima je ponisten cist gol Morate protic Bayerna, al se samo znaju zaliti kad sudija svira cist penal za Madrid protiv njih. Najlakse je vjerovati u teorije zavjere kako sudije pomazu Madridu, donedavno i Barci, a najteze je prihvatiti da su to najjace ekipe zadnjih 10 godina i da sudije grijese i za njih i protiv njih. Kao navijaca Madrida meme fascinira koliko se prica o penalima Barci ustalila medju ljudima. Iako vec trecu sezonu zaredom ne mogu mrdnuti od kvotera. No, to je nastalo u doba kad su oni bili ekipa za pobijediti. Ako Madrid osvoji trecu zaredom vjerovatno ce biti da je Pero vanbracni sin Franca i da preko tih veza zele opet do 5 zaredom titula ko u 50im.
Najpametniji su Bavarci tu. Izgube dva finala pa dobiju jednu. Taman da niko ne sere kako su UEFA Minhen. Atleti i Juve pretjeruju ipak jer ne zele nijedno finale pobijediti.
Najpametniji su Bavarci tu. Izgube dva finala pa dobiju jednu. Taman da niko ne sere kako su UEFA Minhen. Atleti i Juve pretjeruju ipak jer ne zele nijedno finale pobijediti.
Nije od juce ova sudijska lakrdija kad je šiljenje za real u pitanju. ehehehe
Sve je ovo gore iznad tacno napisano, a mi cemo se podsjetiti gola koji je promjenio historiju.
- anonymousHD
- Kontakt:
Taj penal je bio ključan u toj utakmici, pogotovo jer je rezultat bio samo 3-1.Scholl je napisao/la:Nije od juce ova sudijska lakrdija kad je šiljenje za real u pitanju. ehehehe

Gojko bruda ne da na sebe sekundeJack je napisao/la:
Alaj zakrviše oko penala, forumaši vol2.0

EDIT: a frajer je pjan jes Sanele mi

Zadnja izmjena: Osim13, dana/u 13 apr 2018, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Di Stefano u ta doba haro evropskim fudbalom, a niko ga ne spominje rame uz rame sa Peleom. Mada navijaci Barcelone kazu da je tad najbolji bio Laszlo Kubala, ko će mu ga znati.anonymousHD je napisao/la:Taj penal je bio ključan u toj utakmici, pogotovo jer je rezultat bio samo 3-1.Scholl je napisao/la:Nije od juce ova sudijska lakrdija kad je šiljenje za real u pitanju. ehehehe

Ovaj Ribery je bas smecar yebote. Ko Diego Costa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.