FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

High

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la High » 13 apr 2018, 18:04

belosevic28 je napisao/la:I ovaj Stojcev se uzyebo oko kluba. Nema aman zaman opcija pa mu Sa najdrazi grad a FKS najdrazi klub.
Malo je raji prek glave ovakvih. Nemojte nas voljeti kad nemate nigdje drugo, tako vam Boga dragog..
Ako dođe Stojčev, eto nam i Puzigaće! :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 13 apr 2018, 18:19

DenchiNL je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:I ovaj Stojcev se uzyebo oko kluba. Nema aman zaman opcija pa mu Sa najdrazi grad a FKS najdrazi klub.
Malo je raji prek glave ovakvih. Nemojte nas voljeti kad nemate nigdje drugo, tako vam Boga dragog..
ne treba razmišljati uopšte o ovim bivšim igračima i povratnicima, prošao je najbolje igračke godine, ovaj ne bi smio biti ni u kakvim kombinacijama jer je ista priča ko i Said, i ovo je mazanje očiju...drugo je što nemamo plejmakera ni 10-ku kako treba pa bi i on valjao...
Imamo mi buraz 10-ku, i to upravo Said, ali mu se da da igra ili po snijegu ili kada treba ganjati rezultat. Ali zato Sara i Rahman hokejaš, svaku moraju.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 13 apr 2018, 18:20

High je napisao/la:
Ako dođe Stojčev, eto nam i Puzigaće! :mrgreen:
...i trenera koji ce ih uigrati da igraju polulijevo :beba:
P.S. Jel nas to jos neko uvjerava da je Sajkaca igrac ??? :damn:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 13 apr 2018, 18:24

brojjedan je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
ne treba razmišljati uopšte o ovim bivšim igračima i povratnicima, prošao je najbolje igračke godine, ovaj ne bi smio biti ni u kakvim kombinacijama jer je ista priča ko i Said, i ovo je mazanje očiju...drugo je što nemamo plejmakera ni 10-ku kako treba pa bi i on valjao...
Imamo mi buraz 10-ku, i to upravo Said, ali mu se da da igra ili po snijegu ili kada treba ganjati rezultat. Ali zato Sara i Rahman hokejaš, svaku moraju.
daj ba kakav je ovo kult, taj čovjek već 5-6 godina nije odigrao utakmicu....da ne spominjem 2 zaredom ili neki kvalitet... :thumbdown:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

High

Post Postao/la High » 13 apr 2018, 19:10

I ponovo o Saidu... :o :o
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 13 apr 2018, 19:33

Ovaj mali Darko Todorovic iz Slobode bi nam lego ko kec na desetku na desnom beku al vidim ugovor mu do 2020

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 13 apr 2018, 19:36

ado-hz je napisao/la:Ovaj mali Darko Todorovic iz Slobode bi nam lego ko kec na desetku na desnom beku al vidim ugovor mu do 2020
ma on je više krilo nego bek, + je i nastupio za repku i samo gleda van, nemamo šanse ni sa boljim pregovaračima od ovog jada što imamo...
za beka bi trebalo se prvo gledati da je defanzivno beton, jer previše je propuha s bekovskih pozicija...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 13 apr 2018, 19:41

DenchiNL je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:Ovaj mali Darko Todorovic iz Slobode bi nam lego ko kec na desetku na desnom beku al vidim ugovor mu do 2020
ma on je više krilo nego bek, + je i nastupio za repku i samo gleda van, nemamo šanse ni sa boljim pregovaračima od ovog jada što imamo...
za beka bi trebalo se prvo gledati da je defanzivno beton, jer previše je propuha s bekovskih pozicija...
Onda Aleksandar Lazevski isto iz Slobode za lijevog beka. Ima 30god, nek odigra kod nas 2god ili za rotacije ako nista da ga imamo....a da guramo ove iz akademije.Ne vjerujem da moze napraviti neki ozbiljni ino transfer tako bi mu bila banja da kod nas predje. Ima fino iskustvo i vani i u nasoj ligim

dundee
Kontakt:

Post Postao/la dundee » 13 apr 2018, 19:47

todorovic krampa, lazevski krampa...sloboda krampa..dje nadjete ove dan te nejebo

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 apr 2018, 20:10

Todorovic je beton igrac,vec sam ja njega "skautirao" al sam vidio taj ugovor i to sve ,sto bi se reklo nema tu sanse za nafatat se.

Taj drugi je bzvz realno.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 13 apr 2018, 20:19

skoroalen je napisao/la:@sarajevo071 ko je kriv za pad Čelsija ove sezone, nakon osvojene titule? Da li Konte koji je osvojio titulu sa desetog mjesta, il uprava koja mu je Kostu zamijenila Moratom i Matića Bakajokom?
Ko je kod nas prodao Sadikua, Hadžića, Mihojevića? Ko je umjesto Obradovića doveo Altiparmakovskog, ko je Dulju zamijenio bokserom Rahmanovićem? Nije valjao Čala, sad evo ne valja Husref. Ne kažem da je zlatan, i meni je pun qrac njegovog slijeganja ramenima, al na listi za odstrel je zadnji, zadnja njegova glava treba da leti.
Kao i svugdje u svijetu treba prvo on da leti, zatim SD pa direktor-ica, zbog ovih katastrofalnih rezultata.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 13 apr 2018, 20:47

miky_hz je napisao/la:Todorovic je beton igrac,vec sam ja njega "skautirao" al sam vidio taj ugovor i to sve ,sto bi se reklo nema tu sanse za nafatat se.

Na kojoj poziciji je beton igrac ?

Hajde doma Milose, odkad si otisao mi nemamo desetku.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 13 apr 2018, 20:54

YNWA je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Todorovic je beton igrac,vec sam ja njega "skautirao" al sam vidio taj ugovor i to sve ,sto bi se reklo nema tu sanse za nafatat se.

Hajde doma Milose, odkad si otisao mi nemamo desetku.
Ovo se slazem, nama desetka fali samo tako, da li Milos moze tu sta jos odigrati ja iskreno mislim da moze i volio bi da dodje
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 apr 2018, 20:57

YNWA je napisao/la:

Ja ga vise mirisem kao desnog beka sto igra i kod Marinovica u mladoj repci i kao takav mi je zapao za oko,medjutim vise je ofanzivan i gleda to vise nego defanzivu samu pa i Slobodi igra na krilu.Mada eto meni se vise svidja kao bek,dobro se krece ,prodoran je,nije statican nesto.Obecava dosta po mom ukusu, 20 godina mu je tek.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 13 apr 2018, 21:00

miky_hz je napisao/la:
YNWA je napisao/la:

Ja ga vise mirisem kao desnog beka sto igra i kod Marinovica u mladoj repci i kao takav mi je zapao za oko,medjutim vise je ofanzivan i gleda to vise nego defanzivu samu pa i Slobodi igra na krilu.Mada eto meni se vise svidja kao bek,dobro se krece ,prodoran je,nije statican nesto.Obecava dosta po mom ukusu, 20 godina mu je tek.
A sad pitanje, sta mislis o Almiru Bekicu ? :mrgreen:
Sarajevo i Liverpool

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 apr 2018, 21:23

Podjeljeno misljenje imam o njemu :mrgreen: Mislim da sve sto mu je bog dao od tih fizickih predispozicija za tu poziciju da mu je isto tako sve to uzeo u glavi.I tako on ce npr uraditi dvije dobre stvari i trecu sje.bati i onda djaba ove dvije dobre jel je ovom trecom losom to sve ponistio.

A predpostavio sam da ces me to pitati(jel kod mog opisa Todorovica primjete se neke dodirne tacke sa Bekicem ) . Medjutim razlika je sto je ovaj pruzio sve sto se moze pruzit ,sa ovim "malim" ce tek da se rascisti hoceli biti od njega nesto.Al kazem svidja mi se ovo sto gledam sad.

Hirurg
Kontakt:

Post Postao/la Hirurg » 13 apr 2018, 21:54

Naše najveće pojačanje bilo bi da zaustavimo prodaju mladih igrača iz Akademije.
Ako nastavimo prodavati za par stoja naše bisere nemamo se čemu nadati. Nijedan ovaj polovnjak koji se pominju u
posljednje vrijeme ne može zamijeniti malog Sadikua ili Hadžića.
Mojne mi samo crnjačiti pričom o egzistenciji, šengenu i crvenim fenjerima...
Zašto mi ne bi bili egzistencija i uspjeh?!
1946

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 13 apr 2018, 21:55

Meni je Dino Besirevic fin igrac. Njemu ugovor istice u januaru 2019. Podsjeca me malo na Cimija jer moze da igra zadnjeg veznog ako to vec i ne igra u Radniku. Nije ni star 24god, sve u svemu zanimljiv igrac.
Jos ne mogu da prezalim Memisevica koji nam se nudio a znamo gdje momak sad igra. Zasto nemamo srece sa tim sportskim direktorom koji ce imati nos Mamica pa da namirise pravog igraca kojeg ces kasnije tušmuti kao Cimija. Mi kad smo prodali Cimija ja sam mislio da je to pocetak proizvodnje i prodaje igraca, da cemo te pare pametno uloziti u 4-5 novih opet potencijalnih igraca. Neka od tih 5 uspijes da napravis 2 kao sto je Cimi i prodas ih za te cifre ti pravis nesto sto radi Dinamo u Hr. Naravno da cifre nisu iste al za nasu kukuruz ligu to su pare da se pisas po svima. Zar je to neko mudro slovo sunce ti poljubim.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 13 apr 2018, 22:00

miky_hz je napisao/la:Podjeljeno misljenje imam o njemu :mrgreen: Mislim da sve sto mu je bog dao od tih fizickih predispozicija za tu poziciju da mu je isto tako sve to uzeo u glavi.I tako on ce npr uraditi dvije dobre stvari i trecu sje.bati i onda djaba ove dvije dobre jel je ovom trecom losom to sve ponistio.

A predpostavio sam da ces me to pitati(jel kod mog opisa Todorovica primjete se neke dodirne tacke sa Bekicem ) . Medjutim razlika je sto je ovaj pruzio sve sto se moze pruzit ,sa ovim "malim" ce tek da se rascisti hoceli biti od njega nesto.Al kazem svidja mi se ovo sto gledam sad.
Todorovic je Bekic 2, doduse nemam nisko misljenje o Bekicu :mrgreen:
Ali nakon Bekica i Hodzica, nisam siguran koliko bi bilo pametno opet dovesti slicnog igraca, koji ne zna sta je defanziva.

Nema potrebe da se gubi vrijeme na Dinu Besirevica, taj je vec sad iznad nasih mogucnosti.
Sarajevo i Liverpool

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 apr 2018, 22:20

YNWA je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Podjeljeno misljenje imam o njemu :mrgreen: Mislim da sve sto mu je bog dao od tih fizickih predispozicija za tu poziciju da mu je isto tako sve to uzeo u glavi.I tako on ce npr uraditi dvije dobre stvari i trecu sje.bati i onda djaba ove dvije dobre jel je ovom trecom losom to sve ponistio.

Todorovic je Bekic 2, doduse nemam nisko misljenje o Bekicu :mrgreen:
Ali nakon Bekica i Hodzica, nisam siguran koliko bi bilo pametno opet dovesti slicnog igraca, koji ne zna sta je defanziva.

Nema potrebe da se gubi vrijeme na Dinu Besirevica, taj je vec sad iznad nasih mogucnosti.
Zna Bekic defanzivu igrat kad hoce al obicno "nece".Bas sam nedavno diskutovao sa nekom rajom i posto je bas bila tema oko derbija,i skontamo kad je Stevanovic udarao na Bekica na toj strani da se ovaj ni jednom nije naigrao u toj samoj igri "ganje" po toj strani.A realno u tom trenutku najbolje krilo lige da se ne lazemo nije bas lahak posao sacuvati.Mada kako rekoh on to sve dobro ponisti sa dvije lose i ode u pm sve.

A zadnji derbi na Kosevu znamo kako smo se proveli po lijevoj strani tad je Pero mjenjao Bekica.Da smo mozda upravo zbog toga i popusili tekmu jel upravo je ta pozicija zakazala,rani crveni,gol itd itd

Helem nejse da ne sirimo.Neznam ni sto se ufatismo ovog Todorovica ima trenutno precih stvari :)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 44 gosta.