Ramos
Jose Antonio Reyes

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Bezobrazan si jer stavljaš Bayern u istu ravan sa Barcelonom i Realom a Bayern kradu protiv Seville.bombaysaphire je napisao/la:Ljudi stavili klipove utakmica od prije 55 godina, ja sam bezobrazan jer sam stavio nešto što se desilo prije 8 godina..
Kakve veze ima što je ofsajd bio 4 metra...
Ovo ti je ko ono da je svaki gol poslije 80. minute sreca.bimbosha je napisao/la:Poslušati raspravu i vidjeti samo koje debilne argumente ima ovaj Gojko.Sem osjećaja frajer ništa drugo konkretno nije rekao.Nije isto 68. i 93. minuta.
**** krv šta frajer govori.
Ugledali se na Dobricu Ćosića.Saurman je napisao/la:Simpatizeri Reala copy/paste katalonaca sjećam se kad su tvrdili da je ustvari njih Ovrebo oštetio a ovi danas tvrde isto za Kassia.
Nekad si i ti bio na njihovoj strani.Saurman je napisao/la:Simpatizeri Reala copy/paste katalonaca sjećam se kad su tvrdili da je ustvari njih Ovrebo oštetio a ovi danas tvrde isto za Kassia.
Ista je matrica.Bundesliga je napisao/la:Ugledali se na Dobricu Ćosića.Saurman je napisao/la:Simpatizeri Reala copy/paste katalonaca sjećam se kad su tvrdili da je ustvari njih Ovrebo oštetio a ovi danas tvrde isto za Kassia.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.